cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

08.12.2016, 17:02

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Ma sin imao stomacni, pa nisam nikako do tableta stizala od pranja vesauser posted image , ali citala sam vas sa mobtela dok sam dojilauser posted image

clock-img

09.12.2016, 08:38

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi jutros kuvali proso al sam ga preterala ima za 5 dana user posted image
Banana+jabuka+proso

Jel ga vi blendte ili samo ovako dajete?

clock-img

09.12.2016, 08:41

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Izblendaj za sada, posle ne moras mnogo ugo, ono se rasprsi od kuvanja, ali zbog onih ljuspica izblendaj

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

09.12.2016, 08:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nema tu ljuspica , ovaj je oljusten. mekan je al sta znam, izblendacu pa posle cu videti kako...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2016 8:47:47 >

clock-img

09.12.2016, 08:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E pa dobro onda, ali malo izblendaj, ne moras bas mnogo, neka oseti vule malo gromuljica. Javi kako ste prosli. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

09.12.2016, 08:53

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

E ali mene sad interesuje sme li to da se cuva u frizideru, majku mu citavu serpu sam nakuvala user posted image
Citam na netu za meru, poise solja ja sipala punu solju prosoa a ono do vrha male sepice user posted image

clock-img

09.12.2016, 08:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Hahaha, to se i meni desilo prvi put, ali mi se i dalje dešava da napravim više. Ja stavim u frižider pa dam sutradan.
Blendam ga sa stapnim.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.12.2016, 09:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma ne da cu da imam za sutra nego za nedelju dana user posted image
Evo sad gledam po netu kako da ga spremim pa da ga ja poruckam, vidim bas ima hiljade nacina, moze i kao palenta cak da se jede.

clock-img

09.12.2016, 10:48

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Anck, meni je mera 2 velike kasike prosa i 5-6 kasika vodeuser posted image

Ja sam juce bebcu uvela jogurt. Uzela grcki (ovde inace nemaju tecni jogurti kao kod vas vec samo cvrsti) i pomesala sa kupovnom hipp od jabuke i breskve... mhmm..

Danas za rucak: krompir, sargarepa, keleraba i junetina.

clock-img

09.12.2016, 10:56

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma i ja sam sad jela sa mlekom, posoljeno , nije lose. Ostalo za sutra i njemu i meni user posted image user posted image

Moracu i ja da kupim nesto od gotovih kasica voca, samo vrtimo jabuku i bananu..kad nema nista drugo sveze user posted image

clock-img

09.12.2016, 11:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ed, meni je ona pre neki dan vecerala taj cvrsti grcki jogurt i hleb :)
Anck, ja uzela u zdravoj hrani suve kajsije, pa joj i to dajem sa prosom.
Danas je opet jela proso sa jabukom i kruskom. Za ručak ce biti kao juce, junetina sa bundevom, ali cu dodati brokoli.

clock-img

09.12.2016, 11:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I kod nas jucerasnji rucak, brokoli, karfiol, malo krompira i sargarepe i junetina.

clock-img

10.12.2016, 12:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Pirincana kasica sa sljivom, za doručak. Za ručak, piletina, brokoli, šargarepa (i maslac).

clock-img

10.12.2016, 15:53

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Junetina-cvekla-brokoli-tikvica
Cvekla mi se bas ne svidja kad je iz friza..sva je bledunjava.

clock-img

11.12.2016, 08:49

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Danas rucak od juce, karfiol, prokelj, malo krompira i sargarepa sa piletinom, dorucak ce biti Nestum sa sljivom, za veceru palenta. Sinoc mi je nesto mrsko bilo da ista spremam, pojeo je griz kasicu Hipp sa breskkvom i jabukom, mnogo voli samo najskuplje gotove kasice. user posted image

clock-img

11.12.2016, 09:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja V jos nisam davala gotovo kasice od povrca i mesa, samo vocke. Ne znam kako ce reagovati, mada on iovako ne pravi problem oko jela.
Al kupila sam mu dve rako za prvu pomoc user posted image

clock-img

11.12.2016, 09:18

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mi smo probali gotovu kasicu sa povrcem i mesom, ali beba nije nesto oduševljena. Za razliku od sina, koji je samo njih hteo da jede.
Danas Pirincana kasica sa vocem, za ručak cvekla, piletina i karfiol.

clock-img

11.12.2016, 10:05

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Ja jos nisam gotove sa povrcem davala, zsboravim ja to da kupimuser posted image
Posto je juce moj muz idso u kupovinu i Bog ga zaboravio (3 sata je bio odsutan), nisam imala nista od povrca da mu skuvam, tako da sam izblendala mango, pasirala ga i u jogurt i to nam je bio rucakuser posted image . Bebi se svidelo, sto je najvaznije.
Danas krompir, spanac, sargarepa i losos... ubedjena sam da nisam trebala sargarepu stavljati, ali je muz nakupovao k'o za vojsku, pa da se ne baciuser posted image

clock-img

11.12.2016, 10:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ed, i meni je mama kupila sargarepu pre par dana kao za vojskuuser posted image
Ne znam da li da je stavim u zamrzivač user posted image

clock-img

11.12.2016, 11:44

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas dorucak kruska sa zitaricama
A rucak tikvica sa junetinom

clock-img

12.12.2016, 12:30

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Sto se sargarepe i zamrzivaca tice, sigurno da moze, sto da ne... ja ne stavljam skoro nista od povrca u zamrzivac jednostavno zato sto nemamo toliko mesta...

Mi danas uvodimo zumance, tako da je danasnji meni: krompir, sargarepa (grdni, citavih 7 dana ce jos da je jedeuser posted image ) i pola zumanceta (ova neka mini jaja od cetvrtine nije imalo nista)

clock-img

12.12.2016, 12:51

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Jabuka i kruska sa prosom. Ručak, piletina sa sargarepomuser posted image , brokolijem.
Ed, ocistila sam sargarepu, iseckala na kolutice i prokuvala par minuta, ohladila i u kesicu pa zamrzivač. Stavljala sam po dve u kesicu.

clock-img

12.12.2016, 12:55

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne znam jesam li pisala da mi se zamrznuta cvekla uopste nije svidela ...sva kao bez zivota bledunjava. Zamrzla sam tikvice i bundeve.
Dorukovao krusku sa zitarucama opet..ali predivna je.
Rucak bundeva s pavlakom.

clock-img

13.12.2016, 09:18

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Danas za rucak sargarepauser posted image , krompir, celer, malo persuna i bujon od pileceg bataka.
Za uzinu cemo banana+avokado
Vecera pahulje od prosa i pirinca (gotova kombinacija) + neka vockica

clock-img

13.12.2016, 12:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Nestle pirincane za doručak, a nemam snage ni zivaca danas ista da spremam pa ce rucak biti jabuka i kruska sa prosom.