cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

20.11.2016, 08:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Evo sad udjoh u temu tek sa linka.. svasta...
Planiram da uvedem cveklu za koji dan.

user posted image

clock-img

20.11.2016, 08:42

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Dorucak keksolino sa kajsijom(frutek)
Rucak ista baza + spanac
Vecera 8 zitarica sa malo jabuke
Anck, ne mogu da verujem, ja sam znaci pola dala 3 meseca unapred. Kako dajete cveklu? Malo obarite pa mesate sa ostalim povrcem ili pojedinacno dajete jedno dva dana? Mogla bii ja da probam, sada je ima koliko hoces.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

20.11.2016, 10:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da samo se duuugo kuva, pa mozes i samu al mozes i sa povrcem i vocem koji ste vec probali. Eto procitah sa jabukom je dobra zbog vit.C da bolje apsorbuje gvozdje.

Kod nas rucak tikvica+sargarepa+brokoli i piletina
prrvi put da sam pogodila meru user posted image taman puna teglica od 200 gr. user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.11.2016 10:24:49 >

clock-img

20.11.2016, 10:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I da..citala sam da je bolje da se kuva sa korom jer tako ne gubi hranljive materija..ne znam tacno sta da ne lupam sad.

clock-img

20.11.2016, 12:48

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Anck hvla duso. Bas sam srecna sto imam iskusnu amu sa kojom idem iz teme u temu hranjenja nasih malisana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

21.11.2016, 12:51

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Da iskoristim banane sto imam, opet banana, ovog puta sa nekim bio Baby king zitaricama. Ručak, tikvica i brokoli.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.11.2016, 14:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A danas ono sto naaaj vise volimo...pecena bundeva 😁

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.11.2016 14:10:02 >

clock-img

22.11.2016, 07:10

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

JUce za rucak osnnova + brokoli, maslaca malo, sve je naravno pojeo i piletina
Danas neki zelenis opet da mu ubacim, sve u krug. Jesce palentu za dorucak sa pavlakicom, to sigurno znam.

clock-img

23.11.2016, 10:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Danac cemo junetinu sa karfiolom i bundevom.

clock-img

23.11.2016, 19:05

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Danas teletina sa krompirom i sargarepom, sutra cu mu kuvati curetinu sa karfiolom i sargarepom.

clock-img

24.11.2016, 08:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Danas Nestle pirincana sa sljivom, rucak isti kao juce :)

clock-img

24.11.2016, 13:41

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Eh zene, da vam se i ovde oficijalno pridruzimuser posted image

Prvo, nije tema, al' Ivana, mala je meeeeeed user posted image

Drugo, danas je za rucak bilo: krompir, sargarepa, komorac i malo jabuke...

Pitanje, kad se kod vas daje jogurt? Nama rece pedijatar na kontroli da mozemo slobodno sa 6 meseci da pocnmo, nego mi nesto mnogo ranouser posted image

clock-img

24.11.2016, 13:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ed, hvala😘
Dobro došao u ovu temu, cestitamo na polu rodjendanu :)
Ja sam svojoj bebi dala pre nedelju dana jogurt i oduševljena je.

clock-img

24.11.2016, 21:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nemam pojma i meni nesto deluje rano za jogurt. Mada smo vec probali i pavlaku i maslac.
Sacekacemo jos malo sa jogurtom.
Ja inace ne zurim sa uvodjem, polako...sve cemo stici.user posted image

clock-img

25.11.2016, 09:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Danas cvekla na meniu. Uzela sam one malene glavice, skuvla se za 1,5 sat, iznenadila sam samu sebe user posted image
Posle nema potrebe ni da se ljusti samo kroz vodu i ljuska sama spadne pod prstima.
Ko dusa je user posted image
Danas cemo za dorucak sa jabukom a sutra za rucak.

clock-img

25.11.2016, 09:26

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Odoh da kuvam palentu

clock-img

25.11.2016, 09:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Anck vec si uvela mlecne proizvode sto ne bi mogao jogurt? Mozda je generalno za mlecne bilo rano.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.11.2016, 10:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mi cemo danas proso sa kajsijom.
Cveklu cu za par dana, kuvacu je u ekspres loncu.

clock-img

25.11.2016, 10:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Preukusna je, bas mu se svidelo samo sto je hranjenje cveklom kao tempirana bomba user posted image Samo sam cekala da se razmaze, kine ili nesto slicno ali opermila sam se user posted image

clock-img

25.11.2016, 10:40

clock-img

Ed83

pencil-img

274

I moj bas voli cveklu, ja osim jabuke ubacim i malo ovsenih pahullja i pravo je nekako kremasta, mhmm...

Kod nas danas za rucak ono sto je bilo u frizideru, nismo stigli jutros u kupovinu, zaspao u autu, srce malo.
Batat, sargarepa, paskant i dodah jos malo zobenih pahulja (nadam se da se tako zove, zob) i bas je ukusno i slatko...

clock-img

25.11.2016, 10:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ed ostavila si me samu tamo u temi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.11.2016, 11:49

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Icka, prosene pahuljice sameljes, pa ih stavis u toplu vodu 10-tak min pa dodas barenu suvu kajsiju ili iz neke gotove kasice dodas u to? Ja mu dajem ovsene samlevene u kombinaciji sa vocem, a to kako pravis?

clock-img

25.11.2016, 11:53

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Voci, ja sam gledala neke recepte na YouTube user posted image Skuvam proso, i onda stapnim mikserom, nemam sa cim da sameljem. A posebno sam kuvala suvu kajsiju i izblendala zajedno sa prosom. Kajsiju sam kuvala u soku od jabuke, jer kazu da ako se kuva samo u vodi bude malo gorka.
Proso moze i u slanoj kombinaciji, samo izbegavaj da dodajes mleko i mlecne proizvode, zbog gvozdja. (to smo pisali u temi anemije)

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 25.11.2016 11:55:54 >

clock-img

25.11.2016, 11:57

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hvala, bice probano jos koliko ujutru, ostala sam bez ideja za dorucak. Znaci maci se dopada? Jesce i D, jer sam mu svasta davala, kajsija mu se dopala Frutek, davala mu i sljivu, udavio se. Inace jedine gotove kasice koje je hteo da pojede kao covek.
Danas dorucak palenta sa jogurtom.
Rucak krompir, sargarepa, curetina i spanac, za veceru izblendani pirinac sa pudingom od vanile.

clock-img

25.11.2016, 12:05

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Ma eto mene svaki dan prvo kod tebe (u temi), pa onda ovdeuser posted image