cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

05.10.2016, 22:37

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mali jeste, bas ponekad i muzu kazem, da ne preteram, medjutim i on kaze, lepe idejeimas, mali lepo rucka i to je to.
Za tebe jedan posebniuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

05.10.2016, 23:03

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Super ideja ženske, makarone i pavlaka, možda uz to malo zelja user posted image totalno ludujem sa kombinacijama, dobro je da mali njupa! Samo me muče doručak i večera, stalno griz, palenta, kiselo sa žitaricama, voće sa žitaricama, dosadilo je...možda da probamo pavlaku i kačamak ujutru, malo da promenimo...

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

05.10.2016, 23:11

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Di koliko vi imate zubica? Vidim da si pisala da je pojeo parce pite bez kidanja?

Dole 2 i gore 4. Bas lepo zagrize i jede.
Videle su moje komsinice kako jede i cude se. Deci po 13-14 meseci jos uvek pasiraju hranu.
Ja U dam u ruku keks, plazmu i on gricka.
E da probao je i mandarinu pre 2-3 dana. Bili smo ispred zgrade i gulila deci a on izludeo i skici i vristi. Jaooo da ste mu videli facu kada je probao hahaha sav se namrsti ali je trazio jos.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.10.2016, 08:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Bas vam bebci lepo ruckaju ! Voci, ti si se kidala sto nije popio 230 nego 210ml mleka ?user posted image user posted image ej, sta bi radila da imas decu kao ja, sa slabim apetitom? Znaci, nemoj da se nerviras kad ne moras...
Od kad dajete makaronu ?
Di,cini mi se da sam i ja jos Eleni pre godine davala belance kroz peciva i nije joj nista bilo...mislim da cu P sa oko 10m...

< Poruku je uredio Mala Elena -- 6.10.2016 8:47:26 >

clock-img

06.10.2016, 11:04

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Mi imamo samo dva dole, i samo sto nam nisu izasla dva gore, desni su mu zadebljale, krvave i otekle, a i zubi se naziru kroz sluzokozu samo sto ne probiju... pa valjda cemo i mi uskoro grickati
Makarone bez jaja sam mu dala sa nekih 8 meseci.
Mada je i D probao belance... baba mu je dala djuvec da jede sa pavlakom i onda smo se skontale da je stavljala celo jaje

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 6.10.2016 11:06:44 >

clock-img

10.10.2016, 16:17

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Jeli piletinu sa krompirom i sargarepom pre 5 dana, super je ruckao, juce nije hteo.
Dobila amin od moje dr za palentu sa grckim jogurtom ili pavlakicom, sutr ujutru cu mu spremiti.ME moje dete stvarno lepo jede,ali kao sto sve znate ipricate mi, ima dana kada nece ovo nece ono, odlepim, ali jos malo pa cemo dati i jos neke nove stvarcice.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

10.10.2016, 16:24

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Voci mozda jednostavno nije bio gladan , ima dana i kad se tebi nejede , nesto ti ne prija, tako i oni

clock-img

10.10.2016, 16:30

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Anim, samo ja da skuvam i da spremim, nece da lizne gotove kasice. Sutra ukljucujem stapni mikser . JUce sam mogla da ujedam

< Poruku je uredio vocicana RR -- 10.10.2016 16:31:56 >

clock-img

10.10.2016, 16:36

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Nece ni moj D gotove kasice , ne svidjaju mu se , uvek se mrsti kad proba\

clock-img

10.10.2016, 16:37

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Nece ni moj D gotove kasice , ne svidjaju mu se , uvek se mrsti kad proba\

Zato majka kuva svaki dan, pa dokle cemo stici, videcemo!
Ali cu svakako probati teletinu gotovu, ne verujem da ce pasti unesvest od lepote, ali probacemo.

clock-img

10.10.2016, 18:14

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Kako miksate krompir a da ne postane kao zvaka?

clock-img

10.10.2016, 20:53

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Ali cu svakako probati teletinu gotovu, ne verujem da ce pasti unesvest od lepote, ali probacemo.

Voci ja sam isto teletinu kupovala kasice dok smo bili na moru , jer nisam mogla naci da je kupim uglavnom ima junetine , ali ja sam njemu i nju davala samo dobro razbij je stapnim
A sto se tice krompira , nikad mu nisam dala sam krompir jer je suv , kad ga kombinujem sa sargarepom , tikvicom , lukom , ili karfiolom nikad ne bude kao zvaka

clock-img

10.10.2016, 20:56

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: muzicarka

Kako miksate krompir a da ne postane kao zvaka?

Nikako, za samo uvodjenje sam a posle uvek nesto ubaci. On dodje kao baza za svo ostalo povrce.

clock-img

10.10.2016, 21:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Muzicarka mozes sa svojim mlekom ili sa adaptiranim ds mesas krompir da ti ne bude kao zvaka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

11.10.2016, 08:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Muzicarka, vise tecnosti samo stavi, mozes i one vode u kojoj se kuvao a u nedostatku mozes mleko ili cak hladnu rosu.

clock-img

13.10.2016, 10:34

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Probaću sa više vode.... Problem je što sad neće slano da jede

clock-img

17.10.2016, 07:54

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Kada ste uveli bebi treci obrok, dorucak rucak vecera...Lepo rucka, ne znam da li da probam

< Poruku je uredio vocicana RR -- 17.10.2016 7:55:17 >

clock-img

17.10.2016, 08:10

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Voci, ja bih rekla da je jos rano, jam prvi obrok tek oko 5 meseci uvodila. Mada i sad nekad lepo porucka kasicu pa nece mleko ili jako malo.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.10.2016 8:11:33 >

clock-img

18.10.2016, 22:54

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

I ja mislim da je rano...

clock-img

18.10.2016, 23:09

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Voci rano ti je to. Ja sam Urosu skoro uvela treci obrok a ima 10 meseci. Videces ti po njemu kada treba da uvedes. Samo polakouser posted image

clock-img

18.10.2016, 23:21

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

voci mislim da je jos rano za treci obrok,
mi smo sa 6 imali samo rucak.
tek sa 7 smo uveli posle podne žitarice ili voce, a sa 8 doručak, ručak i večera, između voćka i sok

clock-img

19.10.2016, 06:48

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Vidim da se ne buni, jeo bi stalno, zato pitam. Svakog dana obavezno rucak, povrce, meso, onda mu dam ili mleko za dva sata,, ali s obzirom da nece nesto da pije mnogo, radije pojede mlecni desetric, pa pahuljice one 8 zitarica oko18 h, pa normalno pre spavanja mleko. Vazi, vazi, ja rekoh da vidim st se desava, bez problema bi on to klopao, ali i ja msm da je rano mnogo.

clock-img

19.10.2016, 11:48

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

mali su oni jos za tu kolicinu hrane, polako im treba navikavati creva i zeludac

clock-img

19.10.2016, 13:31

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sve vas slusam, ali se uvek brinem da ne gladuje, da mu nesto ne fali, pa msm svi smo porasli i svi smo zive zdrave mame, bice on dobro.
Ljubimo vas!!!! Hvala devojke

clock-img

19.10.2016, 16:20

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Aleksej od skoro ima 3 obroka i to zato sto ga muce zubici pa mleko bas bas slabo pije, nekad se desi da popije samo oko 200ml dnevno+jedna mlecna kasica oko 150gr.
inace mi se upravo ispovracao, ja u zivotu nisam videla da beba moze toliko da se ispovraca, jeo je kasicu i samo odjednom sve ispovracao, grozno, nisam mu davala da jede i mislim da ni necu do uvece dok ne bude vreme za mleko. izgleda mu nije prijala kasica sa brokolijem user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...