cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

10.08.2016, 10:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

ME, pa onda uzmi ad pa stavljaj u kasice. Imas i one koje se pripremaju sa vodom.

clock-img

10.08.2016, 22:21

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ne znam kolika ri je beka Elena, ali jesi li davala beki jogurt? KIselo mleko... Nama je pedijatar to preporucio prvo da uvedemo jer nije klasicno mleko nego je ok za njihov mali stomacic. To mozes u palentu ili poparicu i extra ga prihvataju tako :-)

clock-img

11.08.2016, 08:31

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ivana, kupih juce te ceralije sa ad mlekom u sebi, prave se sa vodom...user posted image
Khaleesi, imace za nedelju dana 7 m tako da planiram da uvedem jogurt, pavlaku i kiselo a i gluten.

clock-img

11.08.2016, 08:39

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Super. Kad ces da joj dajes?

clock-img

11.08.2016, 09:40

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

I ja sam u to vreme sve to uvela, griz sam sa osam pocela u mleku kravljem da joj spremam, posto sisa sve vreme ne pije ad...

clock-img

12.08.2016, 00:21

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Nama je danas punih 8 meseciuser posted image
Imam domacu boraniju kada smem da mu uvedem?
Kako smo brljavili sa hranom sada je bas lepo poceo da rucka. Bas trazi da jede. Kada vidi Vuka i Kostu da jedu on izludi i sve hoceuser posted image samo cokce hihihi
Ali i dalje dosta sisa. Sve mi se cini da ce se tesko idvojiti od sike kada dodje vreme i za to.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.08.2016, 07:20

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Di, mi već uveli boraniju, sve je prošlo ok, kapiram da već smeš!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

12.08.2016, 08:22

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Daj bebi boraniju :-) neka proba

clock-img

07.09.2016, 18:06

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Moje dete danima ne jede ništa. Prošle nedelje je celu nedelju imao proliv, sada se to regulisalo, ali on i dalje jako jako slabo jede. A baš je lepo jeo.
Jedino hleb ne odbija.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

08.09.2016, 05:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Sanjalice,proci ce,meni je boka posle epizode sa prolivom i povracanje i,bas danima slabo jela,skoro nista.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.09.2016, 11:53

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Uros je skoro nedelju dana imao proliv i skoro pa nista nije jeo, samo je sisao. Sada je poceo da rucka ali zbog stomacnog virusa mu ponovo se polako uvodim jer vidim da ga muci stomacic.

clock-img

08.09.2016, 13:45

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Branki, baš tako. Toliko slabo jede da je to skoro ništa. Jutros je pojeo dve tri kašičice žitarica, ručak nije hteo ni da okusi.
Dijo, da bar nešto hoće da jede. Sve odbija. Usta neće da otvori. Stisne usne i to je to user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

08.09.2016, 22:24

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sanjalice kod nas je sigurno trajalo desetak dana. I ako nu nekada uspem ubaciti nesto na prevaru posle par zalogaja sve povrati. Tako da sam ga samo dojila.

clock-img

25.09.2016, 23:26

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Niko nije odavno pisao...
Moja beba ima 6,5 meseci, negde od 5 smo krenuli sa hranom. Prvo sam pocela sa slanim namirnicama krompir, sargarepa, tikvica, i krenulo je dobro, beba je jela, nekad manje, nekad vise ali je jela. Medjutim kako je probala jabuku a posebno bananu, vise nece povrce. Cak i tikvicu, koju je bas lepo jela samu, sada nece, okrece glavu. Kada u tikvicu dodam komad banane sve super pojede. Danas sam joj dala mali komad cvekle sa jabukom i bananom i lepo je jela. Malo sam u frci, hocu li u sve morati da dodajem bananu?? Kako cu sa mesom??? Kakva su vasa iskustva??

clock-img

26.09.2016, 07:24

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Kod nas nije bilo tako drastično, ali da vole više slatko to je sigurno! Šta ima veze što dodaš jabukicu u povrće ili bananu, samo smanjuj količinu i prihvatiće vremenom! Kod nas je i jako slatka šargarepica prolazila kao slatkiš! Mi smo bananu tek skoro probali ali breskva nam je mrsila konce, tako su bile slatke ove godine da je hteo za sve obroke samo nju.
Inače da se pohvalim, nema više alergiju na kiselo mlekce, imao je pre dva meseca i izgleda je prerastao! user posted image
Šta mislite o džigerici? Ovih dana hoću da mu je uvedem, imam domaću...nego mnogi kažu ne, ne znam...

clock-img

26.09.2016, 08:44

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Kada da dam bebi vocku neku za prvi put? Od prekjuce jede brokoli, super je i to prihvatio, da li da sacekam da prodjemo imeso sa dodatkom, pa da ukljucim voce?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

26.09.2016, 08:55

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Ja sam prvo voće pa meso. Skuvam ujutru pa mu pre doručka dam par kašičica. Onda sutradan za doručak dobije tu kuvanu voćku može i sa pirinčem.

clock-img

26.09.2016, 09:02

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

I jios nesto, da li bi smela palentu da mu skuvam za veceru, sa cim i kako da mi bude onako malo redja, da se ne zadavljuje, jer je previse smesan.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

26.09.2016, 09:05

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Tu baš ne mogu da ti pomognem, ja je kuvam sa kravljim mlekom od sedmog meseca, ali bi mogla na vodi da skuvaš a onda umešaš sa AD?

clock-img

26.09.2016, 09:06

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

I ja sam prvo povrce i nesto od voca pa meso...
Ja juce dadoh bebi celer, do duse malo ali ziva sam se pojela kad sam kasnije skontala da je on jak alergen. Ne znam kako sam zaboravila!
Od pre dve nedelje skroz slabo jede, cak nekad na pocetku obroka okrene glavu ili nece da otvori usta a novih zuba nema.

clock-img

26.09.2016, 09:35

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sony, tako cu uraditi, da znas.Da malo promenimo. On bi hladno jeo i tri obroka, ali mnogo je mali.
Sto se voca tice, mogu prvo, jabuku, krusku, bananu?

clock-img

26.09.2016, 09:46

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Ja sam jabuku i krušku a bananu kasnije. Kažu blaga je, ali se držim toga da je slatka i jaka a sve drugo blago pa da se nebi pomamio user posted image

clock-img

26.09.2016, 09:48

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hvala Sony, mnogo mi znace ovi vasi saveti. Pisem u ovoj temi, sincic uskoro puni 6 meseci, pa sam se i ja malo opustila.

clock-img

26.09.2016, 09:52

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Ja sam jabuku, bananu pa krušku... Ovih dana ću breskvu ako nađem...

clock-img

26.09.2016, 10:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ima ih muzicarko, potrazi. Ja ih u piljari pored zgrade imam jos uvek, sada koliko su slatke, to je diskutabilno.