cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

07.06.2016, 14:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pisi mila , naravno , sto da ne

clock-img

10.06.2016, 21:31

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mame nema vas...

ja danas kupila L hipp kasicu pirinac , sargarepu i teletinu. Planiram da mu dam sutra za rucak to , da vidim , hoce li da jede te kupovne kasice. Ne znam sta cu , kada budemo na moru. Imate li vi neki plan za more? Kako cete hraniti decu? Bas se bezveze osecam sto cu mu dacati hranu iz teglice , al stvarno nemam ideju kako drugačije da se hrani na moru

clock-img

11.06.2016, 21:33

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Nema nas u temi.
Ja nemam ništa pametno ni novo da napišem. Ništa novog nismo uvodili sem svežeg voća, jabuka, kajsija, kruška.

clock-img

11.06.2016, 21:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni L i danas slabije jeo. Da sisa hoce.
jeste li uveli koji novi obrok? L sad ima sva tri obroka i jednu vocnu uzinu. Tj ja mu nudim tako , jeo je do pre par dana. Sad zabusava. Samo bi sisao

clock-img

11.06.2016, 21:49

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

I moje malene imaju tri obroka i jednu uzinu i mleko uveče i noću, a užina nam je ili voće ili voćni jogurt, kako kad. Nikad i preskočimo, nije nam obavezna.
Danas su malo kao bolje ručkale , inače i one zabušavaju.

clock-img

15.06.2016, 09:44

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Suzi, citala sam da si ti svojim curama davala nestle zitarice ono veliko pakovanje. Jel se i tebi pravile grudvice? Nikako ne mogu lepo da umutim.
Maraj, sto se tice putovanja nemoj se sekirati. Nece biti nista ako tih 10 dana rucka kasice iz teglica. Mojim poznanicima iz Nemacke su deca odrasla na tim kasicama iz teglica, to je kod njih normalno.
Ja cu za Iku poneti Nestle zitarice, Milupune 7corns, ad mleko, i kase u teglicama nekih 10-15, pa cu tamo dokupiti.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

15.06.2016, 09:48

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Relja je jeo gibanicu,rezance domace ,sto znaci da smo uveli celo jaje kroz ta slozenija jela,svakako mu necu jos davvati ovako celo przeno jaje ali sada su mi mogucnosti za dorucak i veceru vece...ml
Maraj uopste mi nije jasno sto se osecas lose sto ces mu davati teglice pa ne dajes mu otrov...svima ce biti lakse a i da ti kazem po meni i bolje da jede to nwgo tamo da spremas njihovo voce povrce voda,sta znam na to mogu da odreaguju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

15.06.2016, 11:09

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Mi juče napunili 6 meseci, pa da vam se pridružim.
Suma sumarum lopa već desetak dana, 7 dana moje mleko sa milupa kukuruz&pirinač što je prošlo ok, samo ne vli da je mnogo retko pa moramo brzo da jedemo jer se pretvara u mleko i takouser posted image Tri dana smo klopali krompir i to ide odlično, mnogo mu se sviđa a danas ubacujemo šargarepicuuser posted image
Inače, od kada klopa konačno kaki svaki drugi dan, dok je sikio jednom u 4 danauser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

15.06.2016, 15:35

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Adulence , mozda si i upracu. Nije mi ni palo na pamet da moze da odreaguje na njihovu vodu...
sanjalice , da prave se grudvice. I znas sta provalila sam da se prave zbog toplijeg mleka. Kada pravis sa npr jogurtom , ne prave se grudvice. Probaj da ti mleko bude nesto hladnije nego inace , kako pravis

clock-img

16.06.2016, 12:35

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Maraj, u Grckoj svi piju flasiranu vodu, pa svakako ces mu je davati da pije. Nemoj se opterecivati zbog kupovnih kasica, ali ja bi bar 2-3 puta, za tih 10 dans, napravila nesto. Po meni je mnogo da 10 dana u kontinuitetu jede samo kupovno.
Mi smo napokon uveli zumance, a od jutros i kravlje mleko. Doruckovala je mlevenu plazmj i mleko.
Sta dajete za veceru? Ja uglavnom palentu, proju, hleb sa kiselim mlekom ili jogurtom. Nista mi drugo ne pada na pamet.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.06.2016, 18:32

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Jess i ja isto tako, s tim da im ja ponekad još dam griz, proso, žitarice neke. Planiram da napravim poparu, al ne znam kako user posted image

clock-img

16.06.2016, 21:24

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da li ste uvele kuvanu papriku (ne svezu)
I kako da uvedem tresnje? Da li da ogulim ljuspu pa da mu nekako dam sredinu ili kako?

kako pravite proju

Meni L jedino sto ok ruca, sve ostalo je...pa onako...on bi samo sisao. Cak i posle rucka trazi da sisa. Dorucak preskace vec danima tj samo sisa , ruca oko pola 1 pa opet sisa , onda spava pa kad se probudi oko 4-pola 5 malo pojede voce i veceru promrljavi

< Poruku je uredio Maraj -- 16.6.2016 21:28:12 >

clock-img

16.06.2016, 21:31

clock-img

superm

pencil-img

3244

Ehej, mame, nisam dugo ovde pisala. Čitam i vidim sve ste uvele gluten. Lepo.
Mi još nismo. Ja čekam nekih 10 ili čak 11 meseci pa lagano.
Ručkamo meso svakog dana, imamo tri obroka i po 4 ili 5 podoja. Pijemo vodu i ponekad sokić.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

16.06.2016, 21:31

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Maraj, ne planiras nista sveze da mu pravis na moru ? Ja sam prosle god pravila par puta...mada i nije imala apetit zbog vrucine pa mi je najprakticnije bilo poneti kupovnu kasicu na plazu cisto da se nadje...
Ti njemu vec dajes zumance? Mozes proju sa zumancem, uobicajeno kao sto vama pravis sa rsirom...

clock-img

16.06.2016, 22:09

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Maraj, probala sam da umutim sa hladnim mlekom i stvarno je bilo manje grudvica.
Danas sam nakupovala kašice za more. Mislila sam da ponesem 20. 10 slatkih, 10 slanih. Uzeh 10, pa ću ovog dana još 10.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.06.2016, 22:34

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Suzi, pravila sam ja poparu i to prvi put u zivotu user posted image . Super je prosla. Prokuhala malo vode sa maslacem, ubacila krisku hljeba. Voda isparila, hljeb se natopio...ostavila jos malo poklopljeno. Kasnije dodala pavlaku, a uz to je pijuckao jogurt.

Maraj, danas sam davala tresnje. Samo sam izbacila kospice i izmiksala. Dodala jogurt i mljevenu plazmu. I da, nije kenjao od kombinacije jogurt-tresnje user posted image

clock-img

17.06.2016, 11:46

clock-img

superm

pencil-img

3244

Danas sam na pijaci pronašla odlične trešnje. Napravila doručak od kompota od jabuke, prosa i svežih trešanja. Polizala je sveuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

17.06.2016, 11:54

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kada ste uvele jogurt i koji jogurt dajete? Ja cu danas spremati potaz od tikvica pa sam mislila da mu stavim malo neceg mlecnog unutra.

Ja sam definitivno resila da ne nosim vise kasica od ovoga sto sam kupila jer sam sinoc gledala cene i tamo su mnogo jeftinije i raznovrsnije.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 17.6.2016 12:03:49 >

clock-img

17.06.2016, 12:13

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjalice, ja sam pre nekih mesec dana. I jogurt i kiselo mleko, a uzimam iz jedne mlekare.
Jutros smo prvi put imali slani dorucak. Zumance sa malo mleka isprzila na maslacu+hleb+pavlaka.

clock-img

17.06.2016, 12:16

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Pa onda bismo mogli i mi. Za koji dan puni 7, mislila sam da mu stavim kasicicu samo.

clock-img

17.06.2016, 12:17

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mozes slobodno!

clock-img

17.06.2016, 12:27

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Kako ste vi napredni user posted image
Mi tek danas probavamo tikvicu. Skuvala je sa krompirom.
Inače danas mu nudim i vodicu prvi put na flašicu da se polako navikavamo zbog vrućina.
Inače, neka deca jedu samo kupovne kašice pa su živa, zdrava i vesela, po meni ako imate parica najbolje za bebu i roditelje je hotel plus kupovne kašice, deset dana života je ništa. Mi smo tako sa V a sa M malo skromnoja varijanta apartman plus kuvancija.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

17.06.2016, 12:37

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ma nema sanse da kuvam tamo. Bicemo u apartmanu zbog prostora, nekako mi je konfornije nego u hotelskoj sobi.

clock-img

17.06.2016, 13:41

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sonya mi bas zabusavamo sa hranomuser posted image
Do sada smo probali bananu, jabuku, krompir, sargarepu, tikvicu i danas breskvu.
Definitivno kupovne kasice tih par dana na moru. Ama bas nista im nece biti. Pa nije otrov nego hrana za decu. Moj savet je samo da bebama ranije date da probaju kupovne kasice da vidite kako ce reagovati. Ja sam Kosti spremala sve domace i odemo 3-4 dana na Jahorinu i ponesem kupovne kasice. Imao je uzasne grceve, uopsze mu nisu odgovarale.
Sta sledece da uvedem. Piletinu ili proso, amarant....?

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.06.2016, 14:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Bas mu se svideo potaz od tikvice, ali je nezgodno kako mu dati. Sve se prospe jer je dosta tecno, a ako mu dam na flasicu mnogo je gusto ne moze da vuce.