cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

03.06.2016, 09:32

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Nisu ni moje mačkice imale tih problema, al sam čitala da kako može da ih muči pa sam zato malom odlagala.
Par dan a kad sam im davala karfiol nisu htele, pa im ga drugi već ne daje, a moraću da probam ponovo. Videh juče ima baš lep, beo ih. Kupiću pa da im spremim ponovo.

clock-img

03.06.2016, 09:40

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

E jutros smo imali "kofol kajganu". Izgledalo je kao pravi dorucak user posted image . Na domacem mileramu sam mu isprzila jedno zumance, udrobila hljeb u to. Zalivao je sa kasikicom jogurta. Ma raspametio se.

Od svojih recepata za sada imam Kamene projice i Kofol kajganu user posted image

clock-img

03.06.2016, 09:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Suzi meni je ovde jedna teta rekla ako nešto neće od povrća da svaki put kad spremim to nešto da pojede bar kašiku da se navikne na ukus.T nije htjela pire,sad jede i njega user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.06.2016, 09:50

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Bebilule mislim da ćeš uskoro imati svoju knjigu recepata!!! Svaka čast!!! user posted image
Polako i to sve počni da beležiš.

clock-img

03.06.2016, 10:00

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: bebilule

E jutros smo imali "kofol kajganu". Izgledalo je kao pravi dorucak user posted image . Na domacem mileramu sam mu isprzila jedno zumance, udrobila hljeb u to. Zalivao je sa kasikicom jogurta. Ma raspametio se.

Od svojih recepata za sada imam Kamene projice i Kofol kajganu user posted image

Odusevljena sam kofol kajganom user posted image moji su sad stariji,ali s vremena na vreme i ja tako izmisljam dorucke ...pogotovo sa jajima ,moze se svasta.
U ovom uzrastu su nam bili glavni mlecni proizvodi tipa jogurt,kiselo mleko,mladi sir..za dorucak,u kombinaciji sa nekim povrcem,projicom,pitom...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.06.2016, 10:31

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja prvi put cujem za tu kajganu user posted image
Nisam spremala ali jesam tipa na kajmaku da isprzim jaje sa sirom i hlebom ali nije bila odusevljena.

clock-img

03.06.2016, 10:47

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

ME, zezam se. To je obicna kajgana sa mileramom, nego M ne jede bjelance, pa zato kazem kofol. user posted image

clock-img

03.06.2016, 10:50

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Aham user posted image

clock-img

03.06.2016, 12:24

clock-img

jess021

pencil-img

13382

ME, Bebilule se nije bas dobro izrazila k`o fol ( ko bajagi) kajganuuser posted image
Bebilule, ti si moj idoluser posted image
Mi cemo danas probati svezu krusku.
Kod nas standardno iako mi malo pije mleka, uvece 150ml i ujutro 150ml, jednostavno nece.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

03.06.2016, 13:13

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni L ni danas nije doruckovao. Jednostavno nece. Trazi samo da sisa.
ME mozes bundevu.

nego jeste li davale kuvanu papriku? Cini mi se , po knjizibda bi smela samo barena paprika sada od povrća

clock-img

03.06.2016, 13:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da li ste videle ovo
mi bas koristimo ove zitarice. S tim sto sam ih ja kupila u dm-u. Drugacije je pakovanje. Ne znam gde da vidim taj serijski broj user posted image

clock-img

03.06.2016, 14:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mame sto vas nema , mora da kuvate nesto user posted image

kad spremate tikvice , da li vadite tj bacate onu sredinu sa semenkama. Ja da , pa se pitam da l treba

clock-img

03.06.2016, 15:10

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Maraj videla sam to za Nestlé, ne znam šta bih rekla. Potražiću posle taj serijski broj.
A ja ne vadim sredinicu iz tikvica zato što uvek kupim mlade i sitne pa i nemaju semenke.

< Poruku je uredio suzi kju -- 3.6.2016 15:11:09 >

clock-img

03.06.2016, 15:54

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I ja uvek kupujem mlade i sitne tikvice i ne cistim sredinu,jer nema potrebe.
Nisam videla to za Nestle,sad procitah.proverila sam serijski broj,nase nisu sa tim brojem.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.06.2016, 15:57

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Mila a gde piše serijski broj? Ja nmg da nađem user posted image dal sam tol'ko ćorava

clock-img

03.06.2016, 16:01

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ja o sredini tikvice odlucim kada je rasijecem user posted image .
Ja provjerila, nije taj serijski. Dobro je.... Prestajem kupovati svakako ove gluposti. Maraj, Suzi, na mojoj kutiji serijski je na dnu, utisnut odmah do datuma do kada vazi.

clock-img

03.06.2016, 16:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa ja imam neke iz dm-a. Skroz je sve na nekom jeziku...biga pitaj kom...

clock-img

03.06.2016, 16:42

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

I ja našla , nije to taj serijski broj. Hvalaa Bebilule!

clock-img

03.06.2016, 16:59

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Maraj, i ovaj moj je iz DM-a. Na spanskom je. Pogledaj na dnu kutije, ima bar kod na jednoj strani, a na drugoj plava traka. U njoj ti je bijelim brojevima utisnut datum vazenja i serijski br.

clock-img

03.06.2016, 19:26

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Mi smo zamislite tek danas sa punih 9 meseci probali blitvu ne znam zasto mu nisam ranije davala ni cveklu nisam jos.. Inace sad moram da se selim od 9 do 12 ali necu jos uvek sacekacu vas sve. Mi i onako kasnimo sa klopom. Dobro je da sam.mu gluten uvela user posted image

Ayan <3

clock-img

03.06.2016, 21:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ma ja te kupovne pahuljice dajem kada ne stignem nesto drugo da sama napravim,ili kad bas vise ne znam sta da joj ponudim,jer nema apetit.Dok je bila mladja,i prolazile su te pahuljice,bila joj je i dobra krvna slika,ima tu ipak i nekih vitamina i gvozdja..
ALi naravno,da ta hrana treba da bude samo povremeno dopuna svemu ostalom.
I ja sam nasla serijski broj tako ,na dnu kutije,pored datuma vazenja pahuljica.

Amelija,mozes komotno blitvu da dajes,bilo kroz corbice,u kasici sa ostalim povrcem ili kroz neku pitu i projicu.

clock-img

03.06.2016, 22:00

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bebi ovdd kod mene cini mi se sve drugacije....
amelia ma polako , prilagodjavaj se detetu. Kako si i mogla da mu uvedes kad je na pocetku odbijao hranu. Evo ovaj moj sad odbija dorucak . Veceras nije ni vecerao. Samo je rucak imao i malo sam mu dala sok od breskve. Ostalo je sisao. Nece pa nece , samo trazi da sisa

clock-img

04.06.2016, 20:52

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mi smo danas probali i tresnje,raspametio se...
I ja sam se pitala sta je kofol...kako si pravila na mileramu?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

04.06.2016, 22:30

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Rastopila mileram u tavi, dodala zumance i isprzila user posted image . Doduse, ovo je neki domaci mileram, masniji, ali moze i kupovni. Tada je mozda bolje umutiti zumance sa njim a isprziti na maslinovom ulju ili maslacu. Poslr izmrvila sredinu hljeba i to je to.

Sto napravih zabunu zbog kofol zezancije user posted image

clock-img

04.06.2016, 22:36

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Tako i ja ponekad pravim bebilule,da promenimo malo rutinu.A naziv ti je super ! Ja sam shvatila odmah foru i bas je dobra ! user posted image