cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

01.06.2016, 20:16

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Spremala sam bekama za večeru palentu s jogurtom, s tim da sam umakala kašičicu u jogurt i ručkale su, jeeeej napredujemo.
Zapravo dala sam im prvo čist jogurt na kašičicu user posted image e to je bio izraz lica za slikati user posted image

clock-img

01.06.2016, 20:47

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Super suzi. I moj L se tako gadio. Danas je kusao jogurt a i umakala sam mu sredinu hleba u jogurt , i to mu se svidelo user posted image

clock-img

02.06.2016, 09:02

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Moram da im nudim stalno, moraju da prihvate jogurt i sir.
A nikako da im spremim poparicu da probaju, moglo bih danas popodne user posted image

clock-img

02.06.2016, 09:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ni meni nikako paopara da dodje na red. Mi sir jos nismo probali

clock-img

02.06.2016, 09:45

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja sam im stavljala u palentu i nisu htele. Neka par dana da im dajem jogurt dok se naviknu pa onda ponovo sir.

clock-img

02.06.2016, 10:44

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Evo , L i dalje izbegava da doruckuje. Stisne usta. Al zato se buni dok mu ne dam da sisa. Sta se sad ovo desava...da l je neka faza.... uglavnom dorucak preskoci . Obicno mu kuvam palentu , griz ili proso sa bananom i jabukom. Do sad je jeo. Sad samo trazi da sisa taj obrok

clock-img

02.06.2016, 10:59

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

I moja mala nece da doruckuje, eventualno plazmu i mleko ali u vrticu odbija kaze vaspitacica...

clock-img

02.06.2016, 11:08

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mame sta radite kada prodje 3 nedelje od otvaranja ovih zitarica... konkretno , kupila sam Nestlé 8 zitarica . Pise da se od otvaranja upotrebe u roku od 3 nedelje. Mi ne mozemo to da pojedemo za 3 nedelje.

clock-img

02.06.2016, 11:13

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Maraj ja tih briga nemam user posted image
A verovatno se baca, ipak je to hrana koju jedu male bebe.

clock-img

02.06.2016, 11:24

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ne znam ja nisam bacala,ovaj nestle je veliko pakovanje pojeli bi jedino ako bi svaki dan jeo ....a uopste se ne menja sve je isto i miris i ukus...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

02.06.2016, 11:24

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa da. Vas ima vise user posted image jos ja kupila ovo vece pakovanje. Bacicu , sta cu drugo , nego ne zanima , sta se desava za te 3 nedelje sa tim zitaricama , sta se pokvari ako nemaju mleka u sebi

clock-img

02.06.2016, 11:28

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja mislim da je to vise marketinski,a i za one koji ne skladiste kako treba...

clock-img

02.06.2016, 11:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E zaboravila sam da pitam. Da li ste krenule sa svezim vocem. U mojoj knjizi pise da se od 8.meseca moze uvesti sveze voce tj da se ne bari prethodno. Kupila mi mama breskve. Ne znam kako da mu dajem u svezem obliku. Da l da mu dam mali komadic pa da gricka il da narendam tj ne znam ni da l moze breskva da se narenda user posted image

clock-img

02.06.2016, 11:33

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Moze biti dan je to vide marketing, kao što Ada kaže. Mada ja kad bi bila u situaciji da pređe trideset nedelja od otvaranja, verovatno bih bacila.
A sveže voće nisam davala, Ada jeste. Danas ću im dati jabuku, narendaću je pa ćemo da probamooo...

clock-img

02.06.2016, 12:29

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Maraj ma to tije da bacis i kupis drugo pakovanje. Ja dajem dok ne potrosim ne bakcem se time sta pise dovoljno je mislim da ih cuvas na suvom i ne pretoplom prostoru dobro zapakovane i to je to. Ja koristim one posude za jelo sto se ne kvari kao.. a vidi ti sama najbolje ili drugi put kupi manje pakovanje.

Ja jos uvek nisam mu dala sveze voce i ako sutra punimo 9 meseci. Moracemo uskoro da probamo user posted image

Suzi javi utiske kad im das jabuku..

Inace juce sam mu dala za veceru 8corn sa jogurtom i super je pojeo, ali nakon vecere on je poceo da vristi, place i tako cela noc je prosla kenjkajuci i na sisi user posted image . Ne znam zbog cega ja sam mislila da mu nije nasmetalo ovo ali pojma nemam. Ne znam dali cu se ponovo usuditi tako da mu dajem zitarice.

Ayan <3

clock-img

02.06.2016, 15:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Amelia pa ne bi trebalo da jeod glutena , probao ga je. A od jogurta, pa isto tesko. Mozda je slucajnost il neki zubic. Sacekaj par dana pa probaj opet. Nije mu to bila nova namirnica , pa da sumnjas u touser posted image

clock-img

03.06.2016, 07:35

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Sveža jabuka prošli i ne baš tako sjajno. Al sam se ismejala za sve pare user posted image i ja i mm. Da ste videli te grimase, čudo jedno user posted image

clock-img

03.06.2016, 07:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Suzi kako si im davala ? Rendanu? Kako da dam L breskvu?

clock-img

03.06.2016, 08:27

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Rendanu na ono najsitnije.
A breskva je mekana, kao bananu viljuškom izgnječi.

clock-img

03.06.2016, 08:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kada ste pocele sa drugim obrokom? Sta mislite da li je rano da uvedemo drugi obrok?
Nesto mi se cini da Ika trazi. Da li dati dorucak i rucak, ili rucak i veceru. Kao da mi nije drugo dete user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.06.2016, 08:54

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Uh pa čini mi se sa nekih pet, pet ipo meseci. Kad sam umela dovoljno povrća za ručak a za doručak davala palentu, žitarice s voćem.

clock-img

03.06.2016, 09:13

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Od svezeg voca do sada je jeo,jabuku,breskvu,kajsiju,bananu i jagodu....mislim dobro banana se podrazumeva...

clock-img

03.06.2016, 09:19

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja imam neki kuvar za bebe koji izdaje Vodic za roditelje, cini mi se da ga i Maraj ima. Po njemu osim tikvice, sargarepe i krompira nista vise od povrcau ovom uzrastu se ne uvodi. Ja bih mu uvela brokoli ili karfiol? Sta ste vi posle ove tri namernice uvele?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.06.2016, 09:24

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Jabuku, brokoli, bundevu pa bananu. Karfiol sam odlagala zbog nadimanja.
Posle toga mislim da je bila keleraba, pa piletina, tako nekako...

clock-img

03.06.2016, 09:25

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Mi smo isto probali breskvu, izgnijecila je sa bananom. I kajsije cemo ovih dana. Svjeze je jos jeo bananu, avokado i mango. To je to mislim.
Ja sam uvela rano kelerabu, brokoli pa karfiol. Zadnje dvoje sam prokuhavala dva puta i prosipala tu vodu. Nije imao problema sa prduckanjem user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 3.6.2016 9:26:42 >