cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

30.05.2016, 16:15

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ma to ručno da nacediš nemaju šanse. Samo u sokovniku. Ili eventualno probajte ako imaš secka, u to ubaci pa kad sš skroz usitni onda kroz cediljku.

clock-img

30.05.2016, 16:26

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Vidis mozda bi migla u secka. Nije mi palo to na pamet. Ne radi mi mozak jos od trudnoce...zato pitam za ideje...

clock-img

30.05.2016, 21:20

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja L necu davati sokice dok god budem mogla, uopste ne vidim svrhu sokica jer su puni secera.
Ni L nije htela vodu, pa sam joj davala vodu u kojoj sam kuvala jabuku ili krusku, to je super prolazilo i onda sam samo jedan dan umesto toga dala cistu vodu i sad normalno pije samo vodu.
Inace ovo je savet od Bebiluleuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

31.05.2016, 08:04

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Jess ne vidim ni ja svrhu sokića veruj. Ako je neko uporan u nuđenju vode onda sam to ja. Ne možeš da veruješ da neće, nema šanse. Pričala sam i sa doktorkom kaže prihvatiće vremenom, nastavite da nudite a do tad dajte kako hoće.
I onda bolje i ovako da unose tečnost nego nikako.
Zeznu se one pa povuku i kad osete da je voda mršte se nenormalno...

clock-img

31.05.2016, 08:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni L hoce vodu. Ali samo na kasikicu ili na špric. Na flasicu nikako. Ja mu dam a on se igra sa onom cuclom. Grucka je i razvlaci. I to vode sto mu upadne u usta on ispljune. A kada mu dam na kasikicu ili spric tada proguta

clock-img

31.05.2016, 08:37

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

G nije pio vodu do deset meseci. Nije bilo načina da ga nateram. A Ika sada pije. Probajte da im zagrejete vodu, jer su bebe navike da sve što piju bude mlako. Kod nas je upalilo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

31.05.2016, 08:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja mu zagrevam. Glwdam i da mu dajem u periodu kad bi rrebao da jede tj kada znam da bi hteo da pije. Mala vajda i od toga.

clock-img

31.05.2016, 08:51

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Sanjalice probauuu, mada da je do toga nebi htele ni sokiće, a njih piju bez zagrevanja user posted image
Meni je doktorka rekla da se to često dešava kod dece, da ne brinem, sama da im nudim ii da će vremenom prihvatiti.

clock-img

31.05.2016, 14:27

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Nu moj R nece cistu vodu,a posto je vruce dajem mu sa sokicem ,ali u bas maloj kolicini tipa 30ml soka 100 ml vode i popije po dve flasice dnevno...inace R uziva u svezem vocu,jeo je breskve kajsije,jagode smo uveli,bas mu se sve svidja,a kako i ne bi....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

31.05.2016, 14:44

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Jagode , to sme sada? Nisam znala user posted image
Samo neka ručka, presladak je!!!

clock-img

31.05.2016, 15:13

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

O adulence i jagode ste vec! Svaka cast!
Sto mm kaze , i L bi mogao jagode. Ja sam ih u trudnoci jela po kg dnevno. Kaze mm nema sanse da ima alergiju koliko sam ih jela s njim u trudnociuser posted image

clock-img

31.05.2016, 15:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Jagode idu od godinu dana. Kao i maline i kupine.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.05.2016, 15:56

clock-img

janajana

pencil-img

523

I ja koliko znam da jagode idu posle godinu, cak mi je i patronazna skoro kad je bila napomenula da joj ne dajem jagode, kao ni to da ih ja ne jedem dok sisa.

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

31.05.2016, 15:56

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

ja sam ih davala tek sa dve,ustvari tomi sam morala da ih uvedem nesto ranije jer je krenuo u vrtic a tamo im daju za uzinu jagode ili sok od jagoda pa sam htela da prvo proba kod kuce.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

31.05.2016, 15:59

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Maraj

O adulence i jagode ste vec! Svaka cast!
Sto mm kaze , i L bi mogao jagode. Ja sam ih u trudnoci jela po kg dnevno. Kaze mm nema sanse da ima alergiju koliko sam ih jela s njim u trudnociuser posted image

Ipak nemoj da rzikujes,sacekaj ima dosta voca koje moze da jede a da se ne plasis da ce da dobije alergiju,jabuke,kruske,banane,breskve,kajsije,mandarine,sljive..ma sta ces vise..ostavi jagode za sledecu godinu....mislim ja sam tako,dobronameran savet user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

31.05.2016, 16:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma ne serpi...panicar sam ja preveliki , da jagode uvedem tako rano. To je samo opaska mm na moj komentar da jagode idu posle prve godine

clock-img

31.05.2016, 16:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Serpice slazem se s tobom. Meni su deca punila godinu dana u zimu, pa sam cekala leto. Mali su oni za jagode posebno sto se na pijaci prodajensve i svasta. Mi imamo oz baste domace.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.05.2016, 16:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Sanjice mi imamo takodje domace ali opet cekam da malo porastu...
Maraj user posted image

clock-img

31.05.2016, 17:45

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Mame samo da vam kazem da meni Ayan danas pio voduu i znate li kako user posted image iz case gde sam ja pila i on zeva celo vreme gleda me sta radim i ja mu dam i on poludi za casom i stavlja je u usta i skripuce zubima, jeste da je bio ceooo mokar do koze ali je popio koji gutljaj. Ovo mu dodze zanimljivo od sada cemo tako barem na neki nacin da popije malo malo. Problem je sto ne zna da vuce nego samo otvara usta i ja mu sipam i baravno vise izadze vani nego sto on proguta. Ali dobro vazno je da popije koliko tolikouser posted image

Ayan <3

clock-img

31.05.2016, 17:50

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Svako radi oñak kao misli i oseca i Ivi sam davala,tako da nisam imala dileme sada,ali to je moje misljenje......sada svi porodicno uzivamo dok ruckamo vockice....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

01.06.2016, 10:19

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ada ja te podržavam. Svaka majka radi po osećaju i onako kako misli da je najbolje.
Evo i ja uvodim kravicu polako, piju, ne smeta im, nikakve promene nisam uočila. I sad će mnogi da ne osuđuju al ne marim user posted image
Sad za šta god da pitaš ništa ne sme, nemoj ovo nemoj ono, ma...

clock-img

01.06.2016, 10:29

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

ja sam ih davala tek sa dve,ustvari tomi sam morala da ih uvedem nesto ranije jer je krenuo u vrtic a tamo im daju za uzinu jagode ili sok od jagoda pa sam htela da prvo proba kod kuce.

Moja rodjakaa je decaku dala sa 5 m, njihove domace jagode, sreca pa mu nista nije bilo. Ja ne bih smela ni.u ludilu!

clock-img

01.06.2016, 14:49

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni L sinoc nije hteo da vecera. Place , vristi , trazi da sisa. I sta cu , morala am mu dati. On i dalje najvise voli da sisa

clock-img

01.06.2016, 17:30

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ja pod hitno moram prosiriti jelovnik. Bar grasak da uvedem. Sada ce poceti i boranija, kada nju smijem? Vrtimo isto za rucak. Ajde za veceru mi je lakse kako mogu gluten. Sad mozemo i cijelo zumance, pa smislicu vec nesto.

clock-img

01.06.2016, 18:26

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Bebilule veruje ti, istina slučaj. Mora da se uvodi još nešto