cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo

clock-img

17.05.2016, 15:49

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Kupila sam kiselo mleko. Ono zuto od 6% masnoce. Planiram da za veceru proba palentu sa kis.mlekom
Do sad sam mu samo davala onu hipp kasicu za laku noc za veceru. Koliko vi otprilike stavite kiselog mleka u palentu

clock-img

17.05.2016, 18:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Palenta je prosla blago receno nikako.... bije hteo , stavila sam kasicicu kis.mleka...

e sad , kupila sam tih 7corn od Nestlé ali nije 7 vec 8 zitarica. Samo Milupu sam videla sa 7 zitarica ali je 250g a ovih Nestlé je ista cena a 600g . Tako ja uzeh 8 corn od Nestlé. Da li je to ok? Kako sad to da pravim? Trebalo bi za doručak da uvedes posto ce nam to biti prvi gluten

clock-img

17.05.2016, 19:17

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja dajem Nestlé 8, baš iz razloga što je već pakovanje, za njih dve mi samo to, tek da kažem maaaaalo potraje, inače ona od 250gr su mi smešna.

clock-img

17.05.2016, 19:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Maraj, za bebe koristiš mlečne proizvode sa što većim procentom masnoće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.05.2016, 19:42

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

E Ana, taman neka si se javila. Mene je s tim njegova doktorica zbunila. Rekla je jogurt i kiselo mlijeko i mlijeko sa najvise masnoce, a pavlaku sa sto manje. Sto vise razmisljam o tome, vise mi se cini da je lupila glupost user posted image

clock-img

17.05.2016, 20:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hm, nemam pojma, mi smo i pavlaku kupovali masniju. Ne sećam se da nam je iko skrenuo pažnju da pavlaka treba da bude manje masna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.05.2016, 20:13

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Nama je dr rekla sve mlečne sa većim procentom masnoće. Nisam pitala za svaki ponaosob.

clock-img

17.05.2016, 20:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

A kako da spremim ove žitarice sto sam kupila , niko mi ne rece user posted image
kako ih mesam sa vocem? Il da ih napravim samo s mlekom lako i pise?

clock-img

17.05.2016, 20:59

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Malo mi frka. Prvi put dajem gluten.

clock-img

17.05.2016, 21:29

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ja sprremam sa jogurtom,kako mi je ana rekla...
Ja veceras mesila kiflice sa sirom i Relja jr jeo sve u slast....ahahhaha

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

17.05.2016, 21:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ne znam da l bi L jeo sa jogurtom. Veceras sam mu dala palentu i kis.mleko samo je pljuvao. Izgleda da se nije navikao na kiselkast ukus.
pravis li ih jos kako ili samo sa jogurtom

clock-img

17.05.2016, 22:42

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mi smo danas probali Nestle sa 8 zitarica i beba uopste nije odusevljena... posle sam i ja probala, nesto nije bas najlepsa... Ona Milupa mi se cini lepsa user posted image Jeste davale proju bebanama :D

clock-img

17.05.2016, 23:05

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Slucajno naleteh na ovu temu, mi smo je vec odavno prerasli user posted image . Palentu smo spremali sa mladim sirom i komadicem maslaca, kasnije sam ubacivala i po malo mleka. A ako je bas nestrpljiva da saceka da se ohladi dodam i malo pavlake da je brze rashladi

clock-img

17.05.2016, 23:22

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Maraj kod nas ne dolazi u obzir palenta sa sirom jogurtom itd nece da je proba samo sa vocem voli da je jede jabuka,kruska,banana. Tako da mislim tesko da ce je i L prihvatiti. Ja do duse vise nisam ni probala oar pita nije hteo i nisam mu vise davala.
Da kazem da sam mu danas prvi put dala onaj obican pirinac do sada je jeo neki za decu i super je proslo sa povrcem i maslacem user posted image

Ayan <3

clock-img

17.05.2016, 23:33

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

E da, palenta odlicno ide i sa kruskom, baš je ukusna i slatka, a kombinovali smo je i sa tikvicama i bundevom, kasnije i brokolijem i karfiolom. U slanu varijantu (sa povrćem) sam dodavala žumance. Kao osnova za kuvanje palente i povrća može da posluži i supica

clock-img

18.05.2016, 08:47

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi za 2 dana punimo 6m, da vas uhvatim malo u temi, posle ostajem sama.

Mi smo za sada probali sargarepu, tikvice, bundecu, luk, jabuku, krusku, bresku, kajsiju, sljivu, krompir, pirinac. Palentom nije odusevljen, mozda bi mu se svidela slatka palenta. Prosom isto nije odusevljen.

Kada ste vi uvele bananu i meso? I kada ste uvele drugi obrok? Mi za sada imamo jedan obrok, ali sve cesce mu uvece dam onu hipp laku noc, jer mi se cini da je gladan i bas lepo smaze. Plasim se da nije mnogo dva obroka za sest meseci.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.05.2016, 11:15

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja sam bananu čini me se sa pet meseci a piletinu sa šest, tako.

clock-img

18.05.2016, 11:16

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ma me dajete li bekama voćni jogurt i koji?

clock-img

18.05.2016, 11:28

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Suzi, hipp i nestale imaju voćne jogurt baš za bebe. Ja sam G sama pravila. Pomešam onaj gusti jogurt i voće.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.05.2016, 11:55

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mi danas probali gluten user posted image onih 8 zitarica od Nestlé. Jao super je proslo. Pa bas i divno mirisu. Poznat mi taj miris od nekle al ne znam odakle. Pravila sam sa ad mlekom. Probala bih i sa jogurtom.
suzi jesi li tu probala te zitarice da um das sa jogurtom? Adulence necu ni da pitam kad njen R klopa sve user posted image

danas nam je za rucak povrce

suzi ja L nisam davala vocni jogurt , ali ima Nestlé , stavljala sam gore u temi za jess imas link

clock-img

18.05.2016, 11:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sanjalice ja sam L oko 6 meseci uvela meso. Bananu nesto posle. Prvo sam mu davala supucu u kojoj se kuvali meso. Tj iskuvam meso pa ga izvadim. Pa u toj vodi u kojoj se kuvalo meso skuvam povrce. Tako mozda nedelju i nesto dana , onda sam mu i meso ubacila

clock-img

18.05.2016, 12:03

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mi ne kupujemo vise te kasice, nego mi zaova prica kako njena mala obozava tu a ima 13 meseci... mi do sada nismo kupovali tu, i ajde da probamo, ali vise joj se svidja ono sto mi jedemo nego ta kasica...user posted image

clock-img

18.05.2016, 13:01

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Maraj nisam probala sa jogurtom, odustajem neko vreme od jogurta user posted image šalim se, samo sa mlekom sam im spremala. I mojim mačkicama se dopada Nestlé 8, meni miriše na plazmu user posted image i ukusno je, ko je napisao da je ruznog ukusa? Meni je baš lepo.
Imamo više tih vrsta Nestlé 8, zavisi koje ste kupili.

< Poruku je uredio suzi kju -- 18.5.2016 13:02:25 >

clock-img

18.05.2016, 13:10

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Razmisljam kako cu je hraniti na moru...imace 7m. Ipak cu morati poneti nekih kasica ... one Juvitana su neukusne, ali misllim da su sve jer izbegavaju stavljati so. A vocne joj mogu miksati to mi je brzinski..
Ja meso nisam tako rano uvela Eni.

clock-img

18.05.2016, 13:14

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

ME hippove slane su dobre a voćne kupujem juvitana, nisu loše.
A na more ponesi za prvih nekoliko dana voće i povrće, mala mad. ima i tamo da se kupi, ali bolje ponesi. A kupovne mogu duže da ti stoje, pa kad potrošiš zalihe onda daj te i tako...