cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i paradajz sosom)

clock-img

26.01.2011, 17:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Aj probaću odokativnom metodom user posted image a jel ok ako stavim malo manje ml. mesa, recimo 300gr?

Nisam ni počela da pravim a već izvoljevamuser posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.01.2011, 17:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Viking, taj pasulj u konzervi u meks. sosu, jel ljut? 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.01.2011, 18:43

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ana, nije ljut, taj sos je samo malo začinjen (pikantan) ali nije ljut, a osim toga, to je toliko mala količina u odnosu na sve ostalo, pa ne bi ni primetila. Što se tiče 300 g mesa, ja ne bih.
U stvari, ako već hoćeš da prilagođavaš, ja bih na tvom mestu prvo napravila po receptu, da vidim kako je u originalu pa bih krenula od toga i sledeći put menjala ono što mislim da treba (a ne ono što mislim da mislim da treba user posted image )

I evo, pogledala sam na konzervi piše da je ovaj običan pasulj "težak" 250 g, a ovaj u meksičkom sosu 200 g.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

01.02.2011, 14:42

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Upravo topim meso za ovaj recept,pa vam javim kako mi je ispalouser posted image

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

01.02.2011, 14:51

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Danas već stavila kupus za ručak,a obzirom da sam u zadnje vrijeme u fazi oprobavanja novih recepta,pravim ovo uskorouser posted image

meni samo neka ima paradaiz sosa u jelu,odmh mi je dobrouser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

01.02.2011, 16:42

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Evo rucali smouser posted image
Moram priznati da je jako ukusno,mm se ne svidja crveni pasulj zbog izgleda,pa cu sledeci put praviti sa belim.

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

03.02.2011, 12:37

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Evo upravo sam kupila sve sastojke za ovo jelo,i odoh pravituser posted image

Moj Sergej obožava pasulj,pa mi je užitak u tome većiuser posted image user posted image

javim kakav je ispaouser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

03.02.2011, 19:09

clock-img

bebać

pencil-img

2235

pravili....hm,baš ukusno...nešto novo u jelovniku mom....i bolje mi je ovako nego onaj obični pasulj.....ja sam ovaj napravila više na fazon čorbe...dodala sam čitav jedan paradaiz pelat u konzervi+pola konzerve paradaiz sosa....

i da,nisam dosipala vodu,nego sam iskoristila onu vodu u kojoj se kuhao pasulj(u konzervi što je bila)...

ja bih ovo jelo ocijenila sa jednom 4user posted image user posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

30.11.2012, 10:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

nikad nisam pravila pasulj sa paradjzom user posted image Baš ću da probam

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

30.11.2012, 11:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mod, odlično je user posted image ja stavljam manje mesa ili stavim meso u komadu, nisam neki ljubitelj mlevenog mesa ali kako god okreneš ukus je odličan.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.11.2012, 19:13

clock-img

viking

pencil-img

6644

Moj muž više voli kad je ovaj pasulj čorbastiji, tj. kad ima više paradjz sosa, a ja opet više volim kad je gust, da ga jedeš viljuškom. I više voliim da ima više pasulja nego mesa. Kod ovog recepta je dobro što možeš da ga prilagođavaš, hoćeš više ili manje mesa, više ili manje pasulja, više ili manje sosa, više ili manje ljuto... U svakom slučaju je ukusno i vrlo lako se prema. Totalni no brainer.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

30.11.2012, 19:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Vik, i ja volim tako kao ti, tako spremam i običan prebranac, gust ali sočan.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.12.2012, 13:40

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Pravila i ja nedavno od belog pasulja i odlican jeuser posted image

clock-img

01.12.2012, 14:48

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

uuu, ovo mi se svidja, pravim sigurno u toku nedelje, na odmoru sam pa konacno mogu da kuvam user posted image

_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)