IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Moze da stane , ali neznam s tim za sunce... mi nemamo to , neznam da li se to moze skinuti.
Inace ovo po visini i velicinama je po meni BZVZ, jer po tome moja T bi trebala da vozi 14 a ona vozi 18... a 14 je malecno , ovo 18 vozi bez problema!
Vozi mislis kako treba: bez pomocnih tockova, kad se zaustavi kocnicom i stane pola stopala joj je na zelji? Ili mozda samo sedi na sedistu i okrece pedale?
Tu je razlika, i moja verovatno sa pomocnim moze da vozi vasu 20-icu (da ih ovde rade sa pomocnim jer nakon 14-ice ih bicikli nemaju, 1 u 50 modela 16-ice, nijedan preko). Ali sa 3.5 je ona bez pomocnih vozila tamosnju 16-icu koja nema veze sa osim velicinama.
Cinjenica je da su ovo eu velicine (u Francuskoj smo isto 14-icu gledali za iznajmljivanje) a u Srbiji odakle su standardi to ne znam.
I jos jedno: dal je bitnije da dete moze na biciklu koji ima da nauci da vozi ili da ceka da je dovoljno veliko pa za par godina kad skalamerija prestane da ga tezinom obara onda skidati pomocne? Iz mog iskustva puno se lakse uce mladja deca i ne zalim sto sam kupila manji (ti ne ja nego svekiji
), pa cu onda veci. Ona sad sa 5god vozi ulicom zajedno sa nama, ide preko raskrsnica, ucimo se pravilima u saobracaju
Da smo uzeli bilo sta vece nikuda ne bi stigli, oborio bi je jos u dvoristu, pomocne bi imala iako ume da odrzava ravnotezu. Totalno kontraproduktivno ali i opasno za dete.