cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kolposkopija i biopsija

clock-img

05.09.2014, 14:05

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Tiziana nisam trudna, proveru sam radila pre trudnoce.

clock-img

12.06.2016, 13:39

clock-img

degu

pencil-img

11332

Kod mene ništa ne može jednostavno. Već godinu dana pratim promenu na grliću, leukoplakiju i do sad je papa bio dobar, ali sad mi je III b grupa. Poslali su me u kamenicu, dr je opet uradio kolposkopiju i uzeo papa, nadala sam se da neće raditi biopsiju, ali kad je video promenu, zaključio je da ipak treba bez obzira na trudnoću. Sutra idem U kamenicu da ležim nadam se samo jedan dan. Mislila sam da posle biopsije samo postoji blago krvarenje, al sad čitam da je krvarenje baš obilno user posted image Nadam se da će sve biti ok da će rezultati biti dobri i da ova intervencija neće ugroziti trudnoću.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

12.06.2016, 13:45

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

degu , drzim pesnice! Bice sve dobro! Javi nam i samo hrabro.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

12.06.2016, 13:52

clock-img

degu

pencil-img

11332

Hrabra sam, nemam drugog izbora, pre svega moram biti živa i zdrava za Teodoru, njoj dugujem da bidem sada maksimalno odgovorna prema sebi, samo treba zadržati pozitivno razmišljanje pored sve one muke i tuge u Kamenici.

clock-img

12.06.2016, 15:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Oj bre degu kako sad to user posted image

Držim fige da sve prođe kako treba user posted image Trudi se da se ne sekiraš, jer će sve biti u redu. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

12.06.2016, 15:51

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Joj degu mila, bice valjda sve uredu!

clock-img

12.06.2016, 16:16

clock-img

degu

pencil-img

11332

Nosim 2 knjige, maksimalno pozitivne, samo da se ne udubljujem tamo u tudje probleme. Javljam se kad sve prodje ♡

clock-img

12.06.2016, 16:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Degu user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.06.2016, 16:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: degu

Mislila sam da posle biopsije samo postoji blago krvarenje, al sad čitam da je krvarenje baš obilno user posted image Nadam se da će sve biti ok da će rezultati biti dobri i da ova intervencija neće ugroziti trudnoću.

Degu bas mi je zao, nadam se da ce sve biti dobro. Meni je radjena biopsija grlica, ne znam hoce ti samo to raditi, ali nije bilo obilnijeg krvarenja. I nisam lezala dosla obavili i pustili me kuci.

clock-img

12.06.2016, 17:01

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Veverko, draga moja, veruj da sam ubedjena da ce sve biti dobro user posted image ti si velika hrabrica i borac

misli tamo samo na sebe neobracaj paznju na ostatak i sama znas pozitivne misli privlace pozitivne stvari

veliki zagrljaj za tebe

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

12.06.2016, 17:12

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Degu ,mislimo na tebe i saljemo pozitvnu energiju user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

12.06.2016, 17:32

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: degu

Mislila sam da posle biopsije samo postoji blago krvarenje, al sad čitam da je krvarenje baš obilno user posted image Nadam se da će sve biti ok da će rezultati biti dobri i da ova intervencija neće ugroziti trudnoću.

Degu bas mi je zao, nadam se da ce sve biti dobro. Meni je radjena biopsija grlica, ne znam hoce ti samo to raditi, ali nije bilo obilnijeg krvarenja. I nisam lezala dosla obavili i pustili me kuci.

Hvala Anck, znači mi to, nešto sam se sad svega uplašila, do sad sam bil ok. Ja ću ostati jednu noć zbog trudnoće.

clock-img

12.06.2016, 17:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

znam da je tesko ali nemoj dopustiti da te strah savlada, i potrudi se da tamo neslusas sve one uzasne stvari misli na teodoru na bebicu user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

12.06.2016, 17:44

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa naravno da nije sve jedno, pogotovo sto je i trudnoca ukljucena, ali misli samo pozitivno! Trudi se na se ne nerviras i zbog sebe i zbog bebice... ljubim te user posted image

clock-img

12.06.2016, 17:47

clock-img

degu

pencil-img

11332

Kad god mi zaškripi, uvek znam gde da dobijem najbolju podršku user posted image

clock-img

12.06.2016, 18:43

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

kako se nećeš uplašit, ja sam se i za manje stvari sekirala kao luda! Ali znaš i sama, biće sve kako treba, zato iščitaj te knjige, odmori se tamo user posted image i nazad u nove radne pobjede! user posted image

clock-img

13.06.2016, 03:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Degu,grlim te,drzim pesnice,bice sve dooobro😘😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.06.2016, 13:55

clock-img

degu

pencil-img

11332

Uradjena je biopsija, sad lezim, nije jako bolelo,vise je neprijatno. Medicinsko osoblje je divno stvarno.

clock-img

13.06.2016, 14:07

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Super degu, sve ce biti ok. Samo misli na svoju curicu i da njoj ides!

clock-img

13.06.2016, 14:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Bravo! user posted image

clock-img

16.06.2016, 12:38

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Deguuser posted image
Sve ce biti u redu.
Kad su ti nalazi?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.06.2016, 14:40

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Degu draga, sad vidim za problem i trudnocu, prvo da cestitam na trudnoci i da ti pozelim da se problem resi, nadam se da ce sve biti u redu user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

17.06.2016, 13:30

clock-img

degu

pencil-img

11332

Hvala drage, ljubim vas user posted image
Jess nadam se da će biti u ponedeljak rezultati.Ja se super osećam, dr je stvarno divan, stalno me je obilazio, pratio,pregledao,sestrica me držala za ruku, donela ručak u krevet, ženice iz sobe su mi onako bolesne sve prinosile, samo da ne ustajem. Spremačice, tetice koje donose hranu, sve su beskrajno ljubazne. Ja se još nisam srela sa takvim odnosom prema pacijentima,svi bi trebali na obuku u Kamenicu da idu, na obuku šta znači ljudski odnos prema bolesnicima.
Dobro se osećam,krvarenje je bilo oskudno i čini mi se da je danas stalo

clock-img

17.06.2016, 13:37

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Super, biće to sve u redu!

A za osoblje sve pohvale, mnogo znači kad je čovjek u teškoj situaciji, takav odnosuser posted image

clock-img

17.06.2016, 14:15

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Super degu, biće se ok, baš mi je drago!
A, za osobljeuser posted image !