Ne bi trebao da ima za te pare, jer u grupi Mali proizvođači ima da se nabai domaći ajvar za 500,600, 700, 800, bez konzervansa, pasterizovan. Skoro niko više ne stavlja konzervans. Ja sam uzela od Radanske ruže za 700. A u grupi sam uzela domaće sirupe, neke, jer imam od pokojne svekrve od višnje i drenjka, ali sam uzela nanu, malinu, dunju, uzela sam džemove bez šećera, kajsija, malina,borovnica, šipurak.
Naručila sam Tain, srpski vojnički hleb, jedva čekam da mi stigne, pravi neka žena iz Kg, ako bude ok, naručivaću redovno, pravi od ražanog i speltinog brašna, sa vodenice, ljudi je nenormalno hvale.
I domaće kobaje uzimam u grupi, fenomenalne. Sve u ovoj grupi je mnogo lepše, zdravije, ukusnije, povoljnije u odnosu na ono što se kupi u marketima, ja skoro više da ne idem u radnje.
E da, od jedne Grkinje u grupi (udata u Novom Sadu), uzela sam 7 litara domaćeg maslinovog ulja koje prave njeni roditelji u Grčkoj, juče mi je donela, jer su konačno otvorili granice za ljide koji imaju nekretnine u Gr.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.9.2020 15:03:48 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir