cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Predskolsko

clock-img

23.07.2015, 07:42

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Moja J. jedva čeka da pođe u predškolsko,ovih dana samo o tome priča,tražila je da joj kupim posebnu torbuuser posted image

clock-img

26.08.2015, 19:37

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Mi ujutru imamo zakazan sistematski.Nismo kupovali skoro nista,Andrea je kupila pernicu Sundjer Bob i to je to user posted image Ona se bas raduje,nas mali komsija ce zajedno sa njom pa ima vec drugara.A ja sam sva pogubljena,ne mogu da verujem da vec krece u predskolsko user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

26.08.2015, 19:48

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Meni Aki kreće u predškolsko.Tj. već su ih podelili u grupe i sad su oni zvanično predškolci ali nikakve posebne pripreme nismo imali. Niti su vaspitači nešto tražili ili rekli. Verovatno će sastanak u septembru. Mada ja to nekako doživljavam kao nastavak vrtića. A sledeće godine kada Aki krene u prvi Ika će u predškolsko. Ja sam ih baš skarabudžila da idu jedan za drugim user posted image A moj mlađi sestrić će da bude drugi razred tada. Poređali se kao kegle user posted image

clock-img

26.08.2015, 21:29

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Moja S kupila ranac za predskolsko tj narucila joj baka.Dok sam narucivala stvari za nju iz h&m primetila ga je i nije htela nijedan drugi iako sam po dimenzijama videla da je malo manji nego sto bi trebalo.Ali nema veze njoj se svidja a ima jos jedan koji smo joj kupili skoro,kao i od A koji je skroz nov pa ce da menja.Evo ga rancic:user posted image
Frozen je i dalje omiljen kod nas user posted image

clock-img

26.08.2015, 21:42

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Andrea ima mali rancic pa joj necemo kupovati nov,mada cemo verovatno sad u oktobru iskoristiti snizenja i uzeti za prvi razred.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

27.08.2015, 01:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

I moj sinak kreće ove godine u predškolsko user posted image Već me želudac boli, jer se on nikako nije navikao na vrtić(između 3-4g)kad je išao. Plakao je cijelu godinu. Povrh svega, ne znam ni u kojoj grupi će da bude, da li sa starim drugarima ili u novoj ( s obzirom da sam ga prošle godine bila ispisala). Muka živa.user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.08.2015, 10:54

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Mi bili jutros da vidimo koja smo smena i u kojoj gurupi ali nece se znati sve do 30-toguser posted image Zavrsili i sistematski,nigde nismo isli samo kod nase dr.ona je ispitivala svasta i to je bio ceo sistematski user posted image Kaze sve ostale preglede ce odraditi pred prvi razred.

clock-img

21.06.2016, 14:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja bila ubedjena da ce moj b ici tek onog tamo septembra u predskolsko jer je rodjen zadnjeg dana februara,samo jedan dan ga deli ,a i ide u vrtic sa tom mladjom generacijom,kad me xovu juce,kazu da moramo da ga upisemo,pa po potrebi moze dve godine da ide u predskolsko.ja se smorih u prvi mah,ali opet kad razmislim,bolje da ide dve godine u predskolosko,nego jednu u vrtic i jednu u predskolsko.i tako...predadosmo zahtev.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.06.2016, 15:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I moja T od septembra krece u predskolsko.

Branki jel on vec ide u vrtic, ako ide zasto podnosute zahtev?

clock-img

21.06.2016, 18:15

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Branki, pa gde ste vi u Beogradu ili Deca koja su rođena do kraja marta čini mi se idu sa generacijom pre ili ne ? I baš bezveze što ga nisu odmah stavili sa grupom sa kojom će i u predškolsko sad mora opet da se upoznaje i navikava na drugare. Moj Ika je sve vreme u starijoj grupi a rođen je 16. februara. Šta je tu je. Nego, ni meni nije jasno zašto podnosiš zahtev za predškolsko ako već ide u isti vrtić?Mi ništa nismo podnosili, nikonam nije tražio valjda automatski prelazi,makar je Arun tako.

clock-img

21.06.2016, 21:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ne,ne,nismo u beogradu,mislim jesmo trenutno,ali ce u predskolsko ici kod nas.nemam pojma sto podnosimo zahtev,mm je podneo danas,mozda zato sto je bio u toj mladjoj grupi,pa sad ima taj raskorak.ja se bas smorila juce,ali dobro...bice valjda sve kako treba.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.06.2016, 22:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Svašta. Misliš da bi možda bilo bolje da je ostao sa svojom grupom? Jesi li pričala sa njegovim psihologom o tome?user posted image Mislim da see ne povvuče u sebe ili nešto tako?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

29.10.2016, 20:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mnogo je ponosna sto je sad predskolac, a jedva ceka da krene u skolu user posted image

clock-img

27.07.2017, 12:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Bas se slabo pise ovde...evo meni i drugog predskolca za mesec dana user posted image

clock-img

27.07.2017, 12:14

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

I moja beba postaje predskolac za mesec dana ,kada pre,ne znam.😢😕💜💜💜

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

27.07.2017, 13:41

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Porastu nam bebe zacasuser posted image
Sada vam krece ludilo oko skole,videcete nista ne moze da se meri sa tim,vi ste verovatno vise uzbudjene nego one.

clock-img

27.07.2017, 13:45

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Moja beba je od sledece godine predskolarac 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.07.2017, 13:50

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Kakve bre bebeuser posted image
Mi zavrsismo i krecemo u prvi razreduser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.07.2017, 13:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nama je ovo godine bas bum/
Malac u vrtic, srednja predskolac a starija krece u skolu! Zurka user posted image user posted image
Imam tremu user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.7.2017 13:53:01 >

clock-img

27.07.2017, 13:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Au Anck kod tebe ce biti bas veselo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.07.2017, 13:55

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Naj vise mi je trema za skolu... to nam je sve novo user posted image

clock-img

28.07.2017, 11:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Anarunika je gore pisala da deca koja su rodjena do kraja marta da idu u skolu.. Ne, nego deca koja su rodjena do kraja februara.
Anck, vama je bas extra user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.08.2017, 22:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Evo i nas u ovoj temi user posted image od sutra i zvanično je predškolac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

31.08.2017, 22:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Srecno Anci.user posted image

clock-img

31.08.2017, 22:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.