writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

15.11.2015, 21:10

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Vesela, je l' dolazis na deda mraza? (da se tako izrazimuser posted image ) Hocu i ja da te licno upoznam...
Cekajte, a je l' ima mene prijavljene? Zaduzila sam Mod i Serpi...nemam vremena da listam temuuser posted image usla sam na brzaka, i to sam jedva uspela...sve vas ljubim

clock-img

15.11.2015, 21:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Prijavljena si Klari user posted image

clock-img

15.11.2015, 21:19

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ivankice user posted image
ulazim i izlazim iz kafane...prosto ne znam sta bih napisalauser posted image

jedva cekam da se nadjemo sveuser posted image

clock-img

15.11.2015, 22:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja isto user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.11.2015, 22:12

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ajde da se vidimo neki dan. Kad možete?
Nešto mi danas ceo dan muka. Ne mogu da izibijem Wiv iz glave. Još se srela sa Anom u parku i kad sam joj rekla njoj oči zasuzile, htedoh da umrem.user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.11.2015, 22:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ajde da se vidimo neki dan. Kad možete?
Nešto mi danas ceo dan muka. Ne mogu da izibijem Wiv iz glave. Još se srela sa Anom u parku i kad sam joj rekla njoj oči zasuzile, htedoh da umrem.user posted image

Ja se sklanjam od mojih u kuhinju danas i sve ih isterujem malo malo pa zaplačem

Ja mogu ove nedelje, treba nam RR podrška user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.11.2015 22:16:27 >

clock-img

15.11.2015, 22:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja ne znam da li cu moci mozda na kratko ako se uklopim user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.11.2015, 22:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: serpica

Tj, mogu od petka popodne, znate već moje suludo radno vreme user posted image

clock-img

15.11.2015, 22:20

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ajde ako možete u petak popodne ili za vikend preko dana

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.11.2015, 22:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ajde ako možete u petak popodne ili za vikend preko dana

ja mogu, tu sam.

clock-img

15.11.2015, 22:28

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Ja sam uvek za.
Odlepila sam danas. Ne mogu da se saberem. Umirali su ljudi oko mene i ranije,ali me ovo toliko pogodilo... nemam pojma,imam neku knedlu u grlu. Kad bih mogla Wiv da zagrlim i Maksima da poljubim u glavicu. Dusa malena

clock-img

15.11.2015, 22:30

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Klarita

Vesela, je l' dolazis na deda mraza? (da se tako izrazimuser posted image ) Hocu i ja da te licno upoznam...

Klari draga ne verujem,ali bice prilike da se upoznamo.Drago mi je da zelis da me upoznas i ja isto osecam user posted image
Super da cete se naci na kafi,ovo sa Wiv je sve mnogo potreslo,ja ceo dan mislim na nju i bas se tuzno osecam.

clock-img

15.11.2015, 22:30

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Ana13

Ja sam uvek za.
Odlepila sam danas. Ne mogu da se saberem. Umirali su ljudi oko mene i ranije,ali me ovo toliko pogodilo... nemam pojma,imam neku knedlu u grlu. Kad bih mogla Wiv da zagrlim i Maksima da poljubim u glavicu. Dusa malena

i ja isto user posted image

clock-img

15.11.2015, 22:46

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Onda dajte predlog: petak popodne, subota ili nedelja

clock-img

16.11.2015, 08:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Cure da li može jedno druženje u igraonici Sunce? Na primer subota ili nedelja pre podne?

clock-img

16.11.2015, 08:21

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ja vas opet pratim i ako mogu da vam se pridruzim...u subotu idem na slavu kod roditelja, a u nedelju smo u Nisu...

clock-img

16.11.2015, 08:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Cure da li može jedno druženje u igraonici Sunce? Na primer subota ili nedelja pre podne?

Moze, samo recite kad i dolazimo!
Moze nedekja da bi nam se i Daca preidruzila

clock-img

16.11.2015, 08:29

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

u subotu je slava? onda da vidimo da se okupimo u nedleju. samo mi recite na vreme da mogu da pozovem i najvaim nas, makar da potvrdim kasd su slobodni
KOje bi vam vreme odgovaralo?

clock-img

16.11.2015, 08:38

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Mod, Arandjelovdan je u subotu...
Mojoj N nece biti zanimljiva igraonica, ali nju bih poslala sa tatom u park da setajuuser posted image

clock-img

16.11.2015, 08:40

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ok. onda ako vam je lakše moež i kafić. Meni je sve jedno, moje ima ko da čuva nedeljom
ajd vi odlučite

clock-img

16.11.2015, 09:41

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Ma Daco,bice joj super u igraonici.I ja sam mislila da je Nina mala i da nece da je zanima.Imala je 9 mesei tad.Da vidis kako je vristala kad sam htela da je uzmem da idemo kuci.Tad sam prvi put videla svoje dete kako se baca i vristi iz sve snage. Jedva sam je savladala i izvukla iz onog bazena sa lopticama.
Mislim da je Sunce dobra ideja i sad kad nas nema mnogo da Nina i Nadja isprobaju teren,da budu opustene posle za deda mraza

clock-img

16.11.2015, 12:26

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

moji vole. obradovali bi se sigurno. samo mi recite u koje vreme?

clock-img

16.11.2015, 12:32

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Moze i subota i nedelja prepodne ja cu da povedem tomu ako bude oko 11h jer posle on spava a ja ne mogu da dodjem mm nij tu za vikend

clock-img

16.11.2015, 22:24

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja glasam za nedelju oko 11h😕

clock-img

16.11.2015, 22:34

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja glasam za nedelju oko 11h😕

I meni muka za tebe user posted image