cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

19.07.2015, 16:23

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Kad gledam slike zao mi sto i Mila nije bila, al kad bolje razmislim onda ni mene ne bi bilo na slikama user posted image
Ne radi mi net na lapu, ubacicu ovih dana slikice cim uspem.
A kafa kada opet? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

19.07.2015, 17:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Sto se mene tice moze kafa opet sutra, mi pocinjemo da rusimo zidove pa bi mi prijala pauza ovih dana user posted image

clock-img

20.07.2015, 08:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

i ja bi, al ako negde ima klima, seke koje bi čuvale decu, a za nas djakuzi i ladna kafa
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.07.2015, 09:43

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Mod, ne preteruj user posted image

clock-img

30.08.2015, 22:17

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženske vreme je za novo kafenisanje user posted image
Klari da javi kad radi tokom nedelje, pa ili neko poslepodne ili vikend. Šerpi je za, a Mod će da me ubije jer nisam stigla da joj se javim na tel user posted image pretpostavljam da je ZA. Vidite kad vam odgovara, davajte predloge, s decom ili bez dece, alkohol da ili ne...i tako sve po redu user posted image

clock-img

30.08.2015, 22:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja,sam za samo da se uklopim s poslom

clock-img

30.08.2015, 22:22

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kako to mislite bez dece? pa na sta to lici? Ja sam bre jedna pozrtvovana majka zena kraljica, sramota....
He he he...nemam ih kud, baka nam je u banji i bice jos dugo, tako da dolazim sa decom, ali si vodim muzauser posted image Mozda raspored saznam i sutra jer u podne imam sednicu, ako ne, kuckamo se blagovremenouser posted image

clock-img

30.08.2015, 22:25

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ivanka ti isto javni kad imaš časove, što se mene tiče može bilo koji dan posle 5, zbog sunca ako idu i klinci.
Klari da znaš da je sramota, al ja si prošli put icepi kafu u miru user posted image zlaaa keva user posted image

clock-img

31.08.2015, 07:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Klarita

Kako to mislite bez dece? pa na sta to lici? Ja sam bre jedna pozrtvovana majka zena kraljica, sramota....
He he he...nemam ih kud, baka nam je u banji i bice jos dugo, tako da dolazim sa decom, ali si vodim muzauser posted image Mozda raspored saznam i sutra jer u podne imam sednicu, ako ne, kuckamo se blagovremenouser posted image

user posted image
ovog puta cu mozda i ja da povedem mog,promene radi... i ja sam za,nisam stigla ovih dana da se javim bas sam bila u nekoj frci ali kad kazete.dolazim.
Racunajte da ce od srede da bude prijatnije i dan se smanjuje,pa da imamo vremena.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

31.08.2015, 12:40

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja cu ove nedelje najverovatnije popodne raditi, od 4 pa nadalje, Ivu vodimo kod logopeda uto/cwt od 19h....
Subota mozda ...?

clock-img

31.08.2015, 14:25

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ženske vreme je za novo kafenisanje user posted image
Klari da javi kad radi tokom nedelje, pa ili neko poslepodne ili vikend. Šerpi je za, a Mod će da me ubije jer nisam stigla da joj se javim na tel user posted image pretpostavljam da je ZA. Vidite kad vam odgovara, davajte predloge, s decom ili bez dece, alkohol da ili ne...i tako sve po redu user posted image

e bogme oću! Ne mogu bre da kuckam poruke! Oću lepo da ti čujem glasić!
Drage moje uđoh ovde samo zbog vas. Imali smo haos i pre i posle mora, pričaću kad se vidimo. Ja radim prepodne, vikendom može kad oćete. U stvari ne mogu 5. septembra od 12 do 14h (nemam pojma koji je dan), jer imam rođendan u igraonici. Sve ostalo može.
Ako je vikend dovodim i ja muža
Ljubim vas!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

31.08.2015, 14:26

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

e da! telefon mi je umro dan pre mora pa nemam pola brojeva!

clock-img

31.08.2015, 14:32

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Evo i mene, stigla sam s posla. I dalje nemam raspored, nesto svasta mi se menjalo i nece biti rasporeda do sutra sigurno, a mozda i do kraja nedeljeuser posted image
Glasam za subotuuser posted image Moze?

Cekaj, cekajte, 5.je subota. Mod, a je l'' odgovara onda 17h? Posle tog rodjendana u igraonici?user posted image

Evo sad cu da ti posaljem sms, da me utefteris user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 31.8.2015 14:37:55 >

clock-img

31.08.2015, 14:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Hocete da se sakrijete od mene i druziteuser posted image ...e nece mociuser posted image
MM je od 5. na odmoru i verovatno cemo otici negde, ali ako se uklopim, makar na kratko, svraticu da vas vidim kao i prosli put.

clock-img

31.08.2015, 14:51

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Može subota popodne

Daco izvini zsa ogradicu. Objasniću ti kad se vidimo. I dalje je nudim samo ako uspem da je nekako dopremim

Jole JAVI SEEEEEE

clock-img

01.09.2015, 13:46

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Evo meeee user posted image
može subota user posted image onda neka bude 17,18h? Gde?
Mm nije tu, ali videću da povedem nekog iz baka/deka servisa, pa da bude malo tamo malo ovamo user posted image

clock-img

01.09.2015, 14:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

što se mene tiče može

clock-img

01.09.2015, 15:06

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

I sto se mene tice moze subota 17huser posted image . A da li odgovara svima park na Bulevaru? Meni savrseno jer ga obozavam, ali ne pitam se samo jauser posted image

clock-img

01.09.2015, 23:31

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ženske, samo da vam mahnem i poželim lep provod! Mi uveliko spakovani za more!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

02.09.2015, 00:41

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Azra, srecan put i lep provod user posted image

Samo da korigujem vreme, mozda je bolje 18h...sad sam gledala vremensku prognozu i najavljuju 35 stepeniuser posted image , a ja negde u glavi imam odnekud, zahladjenje od cetvrtkauser posted image tako da je ipak bolje 18h, a?

clock-img

02.09.2015, 01:35

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala Klari! Imaš PP!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

02.09.2015, 12:08

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Može Klari.I meni više odgovara da je od 18h

clock-img

02.09.2015, 13:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Mo\e sve, kuí sam posle 14h u subotu user posted image
Seee you user posted image

clock-img

03.09.2015, 21:23

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Klari ne može u subotu. Može nedelja od 18h parkić?

clock-img

03.09.2015, 21:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Klari ne može u subotu. Može nedelja od 18h parkić?

ol ket user posted image