cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

26.04.2015, 12:10

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Divne,divne,ako izuzmete ovog natecenog kita koji je zauzeo pola fotografije user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

26.04.2015, 16:40

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Serpi, ne preterujuser posted image
Mi smo bile malo uplakane, ali dobro...

clock-img

26.04.2015, 16:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Daco ova lepojka u kolicima je tvoja? Preslatka je. user posted image user posted image

clock-img

26.04.2015, 16:45

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao daco sad sam opet izvrtela slike. Pa ja te zamisljala kao plavusu! Valjda zbog avatara user posted image

clock-img

26.04.2015, 16:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Hvala, Maraj...crnka sam ja, draga... Jole je plavusa user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 26.4.2015 16:49:33 >

clock-img

26.04.2015, 16:52

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Diiivne!! I mame i andjelcici! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

26.04.2015, 16:57

clock-img

superm

pencil-img

3244

user posted image
Šerpi, ćerka liči na tebe!
Sve ste lepe!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

26.04.2015, 17:21

clock-img

mati

pencil-img

6667

Divne ste i divni. Ali posebno izdvajam Nadjolinu, prvi put je vidim, secerko.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

26.04.2015, 20:29

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jaoj kako ste divne user posted image
Mod kakav osmeh,Serpice da ne znam da si trudna nikada ne bih pretpostavila,ja sam u trudnoci bila ogrooomna,bas sijas user posted image
Jole i Ivanka predivne plavuse user posted image
Dacu prvi put vidim isto divna,lepa zena user posted image
Decica lepa na mame,svi ste super i jedva cekam leto da vas upoznam licno.Vidim da volite park na bulevaru,i nama je omiljen cak smo tu ziveli kada se A.rodila.

clock-img

26.04.2015, 21:57

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Hvala vam ženske user posted image
inače je ona slika na kojoj smo svi zajedno najbolja, htela sam da puknem od smeha od Šerpi, mlogo je drmaju hormoni user posted image user posted image user posted image
Vreme je prelepo, sad možemo češće da se družimo u bašticama user posted image
Sole jedva te čekamo!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

27.04.2015, 08:42

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Eh da ste videle fotografa!user posted image user posted image Šerpi oćeš njegov borj telefona? user posted image

Veselice da li se zna kad dolazite?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

27.04.2015, 08:49

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Lepote mojeeeee user posted image

Joooj da imam više para, da mogu da ostanem duže, pa da skoknem i do Niša

Ljubim vas lepotice moje user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

27.04.2015, 09:05

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Trco ne staj na muku!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.04.2015, 11:07

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Tek sada vidim slike! Divne ste! Ti Šerpi, ne pričaj bzvz, izgledaš sasvim ok. Daco, lepe ste, ne deluješ uopšte kao neko ko je neispavan!user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

28.04.2015, 13:05

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mod ovog leta smo sigurno u Nisu malo duze,cim pocne letnji raspust planiramo da dodjemo.

clock-img

28.04.2015, 19:48

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Eh da ste videle fotografa!user posted image user posted image Šerpi oćeš njegov borj telefona? user posted image

Veselice da li se zna kad dolazite?

Hmmm,za jedno 5,6 meseci mozda i mogu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.06.2015, 21:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Znači petak, 12. jun druženje sa najmlađom bebom i njenom mamom! user posted image
Jel može? Šerpi koje vreme i gde?

clock-img

08.06.2015, 22:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Da li odgovara oko 17h u parkicu? user posted image

clock-img

08.06.2015, 22:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Može što se mene tiče, ali onda dolazim sa decom. Danilo nije problem, treba preživeti nikolu user posted image

clock-img

08.06.2015, 22:38

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Mod jel radis? Meni odgovara i prepodne tad je Toma u vrticu a popodne ce mm da ga cuva pa kad vama odgovara,meni je sad svejedno,kako kazete.

clock-img

08.06.2015, 22:40

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Radim cico ko crnac! Odgovara i 17h. Radim do 15h, pa dpk stignem kući i nahranim decu... Taman do 17h da se saberemo i oduzmemo i dođemo u park!

clock-img

08.06.2015, 22:41

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Onda da sacekamo i devojke da se jave i vidimo se. Jedva cekam user posted image

clock-img

08.06.2015, 23:16

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja sam htela da se uklopim na nekom narednom druzenju, ali nam je u petak rodjendan. Nemamo goste tog dama kuci ali je igraonica zakazana za 18h. Lepo druzenje vam zelim

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

09.06.2015, 08:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Mati lepo se provedite na rođendanu!
Biće još druženja. Pa tek je počelo lepo vreme! user posted image

clock-img

09.06.2015, 09:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja ne mogu u petak, radim, lepo se lrovedite pa se vidimo na nekom drugom druzenju user posted image