cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

14.11.2014, 10:51

clock-img

anita

pencil-img

1679

Meni odgovaraju oba datuma user posted image . Kako Vama sa decom odgovara neka bude tako.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

14.11.2014, 12:31

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Cekam krajnji datum, pa da vidim user posted image

clock-img

14.11.2014, 12:53

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Klari bas sam htela da te zovem danas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

14.11.2014, 14:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ajde bre dogovrite se pa mi javnite user posted image počinje mi vikend user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

14.11.2014, 14:44

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Moze 20,cetvrtak u 16-16 i 30 user posted image
Igraonica Sunce,molim adresu user posted image
Serpi jel moze?

clock-img

14.11.2014, 16:27

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

18.bi mi vise odgovarao, jer je 20. slava...Sv Arahangel, zar ne? Imam dve slave to vece, na jednu ce mm sam, dok ja spakujem decu za spavanje i ostalo...ako vecini odgovara 20.OK, ali ja ne moguuser posted image Eto ja glasam za 18.user posted image

clock-img

14.11.2014, 16:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

i ja bi pre 18. ako može

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

14.11.2014, 16:53

clock-img

anita

pencil-img

1679

I ja glasam za 18. muz mi je tada u Nisu pa moze da dodje po mene nakon druzenja.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

14.11.2014, 16:57

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I meni odgovara 18 jer sam vec ugovorila cuvanje,
Hanka ja znam gde je Sunce pa cemo zajedno ne brini,a ti si tu 18. jel da?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

14.11.2014, 17:05

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Dogovoreto user posted image

clock-img

14.11.2014, 17:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Onda dogovoreno,utorak 18. oko 16:30h igraonica Sunce. Moze tako?
Hanka cekam te u ponedeljak da se javnes i da jedemo kolaci,slavim u subotu i nedelju....

clock-img

14.11.2014, 17:16

clock-img

anita

pencil-img

1679

Moze meni link ili adresa igraonice. Nisam bila prosli put pa ne znam gde je?

clock-img

14.11.2014, 17:27

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Anita to je ona ulica od filozofskog fakulteta kad krenes prema dz Ulica je Cirila i Metodija,znaci od filozofskog krenes pa pred kraj ulice s leve strane nekad je tu bio salon automobila. Valjda sam objasnila user posted image

clock-img

14.11.2014, 17:38

clock-img

anita

pencil-img

1679

Hvala Serpi. Mislim da znam gde je user posted image .

clock-img

14.11.2014, 17:49

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Zene moje, nadjite se vi jos u utorak, ne obracajte paznju na mene, ako gosti odu ranije u utorak mozda i ja dodjem.

clock-img

15.11.2014, 00:18

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ivanka bre nikako da te vidimo na druženju! user posted image
Javiću igraonici za utorak.

Igraonica Sunce KLIK

clock-img

15.11.2014, 17:54

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Odgovara utorak user posted image
jel Sunce u blizini nekadašnjeg kluba Laguna? Ajde skitare objasnite bolje user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

15.11.2014, 18:01

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

A, je l' 16i30? I vreme bi mi odgovaralo kao i Moduser posted image Prepadoh se kad pomislih da je 18. u 18user posted image
Jole, s koje strane ides? Kad izlazis iz Vojvode Tankosica, preko raskrsnice produzis pravo, pa prodjes ulaz od DZ, jos malko pravo, sa l;eve strane je bivsi Skoda Cacak auto centar, tako nesto, odmah iza toga. Dodje mu i druga ulicica s leve strane valjdauser posted image

clock-img

15.11.2014, 18:05

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Valjda ću da se snađem user posted image ako ne, vikam vas user posted image
jedva čekam da vas vidim user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

15.11.2014, 18:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Zovem ih sutra da zakažem vreme
jedva čekam da vas vidim! user posted image

Samo da potvrdim: 18.11. u 16,30h, igraonica Sunce

clock-img

17.11.2014, 15:18

clock-img

hanka

pencil-img

3504

user posted image Jupi
Vidimo se

clock-img

17.11.2014, 15:35

clock-img

anita

pencil-img

1679

Jedva cekam user posted image

clock-img

17.11.2014, 15:43

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Zvala me je Mod u igraonici imaju rodj.od 18h pa da se ipak nadjemo u 16h da ostanemo malo duze jel ok?

clock-img

17.11.2014, 15:57

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

hanka i klarita se slazu. ostale?

clock-img

17.11.2014, 16:01

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja se slazem sefe user posted image