writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

26.10.2014, 11:13

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bas vas je puno na forumu iz Nisa user posted image Ja sam svaki raspust uglavnom u Nisu jer mi je sva rodbina tu i sa moje i sa strane moga muza a i prvo dete sam rodila u Nisu i bas bi mi bilo drago da ako se nekad okupljate kada sam i ja u Nisu dodjem.Sve drugarice u Nisu su mi neudate i nemaju decu tako da bih volela da upoznam nove user posted image

clock-img

26.10.2014, 12:41

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mene Mila zeznula sa spavanjcem pa nismo otišle na druženje, mnogo mi krivo user posted image
Devojke čekam slike da patim još malo a nadam se do dekice ćemo opet nešto da se organizujemo. Inače informacija iz prve ruke (od Mod user posted image ) je da su gazde baš fini i da je igraonica odlična user posted image
Veselice mi začas organizujemo druženje, uvek si dobrodošla, bilo bi nam drago da te upoznamo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

26.10.2014, 15:09

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Jole
Veselice mi začas organizujemo druženje, uvek si dobrodošla, bilo bi nam drago da te upoznamo user posted image

Hvala draga,javljam se kad budem u Nisuuser posted image

clock-img

26.10.2014, 17:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jole za slike ćeš još malo da sačekaš! user posted image Ja slikala telefonom, a Danilo mi zaplenio tel trenutno, pa radi mira u kući slike stvaljam kasnije. user posted image
Baš se lepo ispričasmo user posted image Gazde su super i baš su fini i prijatni. Deca se izigrala. Sve u svemu svima bilo lepo! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.10.2014, 12:50

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

zaboravih da stavim sličice! Imam samo par.

user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 28.10.2014 12:54:30 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.10.2014, 12:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image

user posted image

clock-img

28.10.2014, 13:02

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

Drage Nišlijke, baš je lepa igraonica. Vas neću da ureknem. Jako mi je žao što se nećemo družiti ove godine kao što je trebalo da bude.

Ljubi vas Cakana.

clock-img

28.10.2014, 13:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Cakana user posted image Šta bi? Što ne dolaziš?!user posted image

clock-img

28.10.2014, 13:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Stvarno Cakana???? Sto???user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

28.10.2014, 13:21

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Caki pa nemoj nas sad ostavljati u nedoumici!

clock-img

28.10.2014, 15:05

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Cakana a zašto?! user posted image daj ne zeki generacijo nego da se kafimo ove godine user posted image

Ženskice divne ste mi user posted image a vidi ove moje tri trudnjače user posted image user posted image
Klarita sekla si šiške? user posted image

clock-img

28.10.2014, 17:06

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jesam Joleuser posted image

Evo skromni doprinos i od mene
user posted image
user posted image
user posted image

Cakana pa nemoj to da nam radisuser posted image

clock-img

28.10.2014, 21:42

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

KLari mnogo su nam slatka deca!!! user posted image

clock-img

29.10.2014, 09:43

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Aaaaaaaaaaa kakvi medenjaci user posted image

Sugradjanke user posted image

Mod jedva sam te prepoznala,imas novi friz

< Poruku je uredio hanka -- 29.10.2014 9:45:23 >

clock-img

29.10.2014, 09:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image da, relativno novi friz.
Kad se družimo sa tobom?

clock-img

29.10.2014, 09:58

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Kad ste slobodne,ja sam sledece nedelje u Nis pa ako mozemo ikako da se uklopimo user posted image

clock-img

29.10.2014, 10:09

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja mogu od ponedeljka popodne kad hoćete. sad za vikend ne mogu, idem na prvi rođendan

clock-img

29.10.2014, 10:12

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Kakve ste sve slatke user posted image
Ali niste ni za prici mladjim narastajima, izvin'te user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

29.10.2014, 10:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Super ste zene i deca su vam medenauser posted image .Obozavam Nis tu sam zivela 6 godina i moje prvence sam rodila u Nisuuser posted image

clock-img

29.10.2014, 18:39

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

Drage moje, mogu i u temu lepe vesti. Cakana na sreću dolazi u Niš. Mislila sam da ću biti sprečena, ali ponavljam, srećom ispalo je drugačije. Ljubi vas Cakana i jedva čekam da vas upoznam.
user posted image

clock-img

29.10.2014, 19:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Bravo caki! user posted image

clock-img

29.10.2014, 21:47

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Drage moje, mogu i u temu lepe vesti. Cakana na sreću dolazi u Niš. Mislila sam da ću biti sprečena, ali ponavljam, srećom ispalo je drugačije. Ljubi vas Cakana i jedva čekam da vas upoznam.
user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.11.2014, 17:40

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženske jel može neka kafa od ponedeljka? Hanka tad dolazi, dugo je nismo videle user posted image
Ako ste slobodne da nešto organizujemo brzinski? user posted image
p.s. i dok nam se Dacika ne porodi user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 12.11.2014 17:43:39 >

clock-img

12.11.2014, 17:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

user posted image

clock-img

12.11.2014, 17:52

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

I ja bih sa vama user posted image Bas sam se uzelela. A samo kad pomislim gde je maj mesec samo mi se user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle