cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

21.10.2014, 14:38

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

A da date predlog vi trudnice? user posted image
Meni je zaista svejedno, jer dolazim pa dolazim user posted image a N ne bih vodila, mama mi "izlazi" iz obaveza za par dana pa cu joj ostaviti N, a K ce sama odluciti hoce li ili nece da podje. Ja sam navela parkic jer Mod trazila predlog, a ja zaista taj kraj naj volim jer sam tu zivela 6guser posted image sta god odaberete, ja dolazim, ne moz' me izbegneteuser posted image
user posted image

clock-img

21.10.2014, 14:41

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

I ja ću da se družim sa vama u decembru.user posted image

clock-img

21.10.2014, 14:50

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jaooooooo, Cakana, pa jedva cekamo user posted image i unapred se radujemouser posted image

clock-img

21.10.2014, 14:52

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

I ja bih da se pridruzim druzenjima,da se upoznam sa vama, samo da nadjem nekog da cuva bebu ako ne vodicu i nju. Naravno ako primate u drustvo ? :-D

clock-img

21.10.2014, 14:55

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Boze, Nimfa, pa zeno i red je da se upoznamouser posted image Samo prati stranicu...ja necu da silazim sa teme dok ne vidim dogovoruser posted image A, zasto da ne vodis bebu? Jedino ako bude hladno...ja necu jer putujem 45min minimum do tamo, pa plus se uvek zadrzim da obavim bar kupovinu kad sam vec u vecem gradu, pa da ga ne maltretiram, a inace, da je druzenje kod mene, vodila bih oboje bez problemauser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 21.10.2014 14:57:12 >

clock-img

21.10.2014, 15:04

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Ne bih je vodila samo zbog stalnog povrackanja,pa ako budemo napolju ne bih mogla da je presvlacim,mada bih je skoro 100 posto vodila jer mm peva pa vikendom radi,a i sve zavisi od mesta jer ako je udaljeno od mene previse ne mogu sama,beba nece u kolica posle 10 min place i tu nastaje najveci problem. Sve u svemu zavisi od mesta i vremena

clock-img

21.10.2014, 15:12

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Nimfa,uvek smo raspolozeni za nove drugare user posted image
A gde tebi odgovara? Koji deo grada?

clock-img

21.10.2014, 15:38

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Upravo pricam sa mm,kaze da radi uvece pa bi poso da cuva gospodjicu,tako da sad odgovara bilo koje mesto :-)

clock-img

21.10.2014, 20:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Evo i mene,u subotu ne mogu jer slavimo Tari rodjendan,nedelja je ok,mozda bi mi odgovralo nesto ranije oko 11-12h jer mali spava popodne nekad i do 18h pa posle mi je kasno da izlazim.A sto se mesta tice takodje mi je nebitno,ali ako se odlucite za parkic nemam nista protiv.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.10.2014, 20:55

clock-img

Ana13

pencil-img

972

U Subotu javljaju neku kisicu pre podne.Nedelja bi bila ok ako se vecina slaze

clock-img

21.10.2014, 21:17

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Meni takodje vise odgovara nedelja user posted image

clock-img

21.10.2014, 21:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

I meni odgovara nedelja.
Nimfa uvek si dobrodošla! user posted image Za mesto mi je sve jedno. Jedino ako bude hladnjikavo a vodimo decu da ugovorimo neku igraonicu ili slično. Posle onih 200eur ne ide mi se u Harmony user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.10.2014, 21:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Moze nedelja! Idem u Bugarsku u subotu.

clock-img

21.10.2014, 22:15

clock-img

serpica

pencil-img

8707

ma kakav Harmoni djavo ih odneo,bice hladno za bastu sigurno,ali ko zna ovo vreme je ludo mozda bude u nedelju i 20 stepeni user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.10.2014, 22:16

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

sad baš gledam prognozu i po svemu sudeći biće sunčano ali ladno!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.10.2014, 22:21

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Leeeeeeeeeeeeeeeej, blago si ga tebi. Ce se podnovis fino...
Moze nedelja, mozeuser posted image

clock-img

21.10.2014, 22:27

clock-img

serpica

pencil-img

8707

A jel vam odgovara oko 12h?

clock-img

21.10.2014, 22:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

meni odgovara

clock-img

21.10.2014, 22:45

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

I meni odgovarauser posted image

clock-img

21.10.2014, 22:49

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Onda nedelja u 12h jos samo mesto..javite mi sta ste se dogovorile,a ja sad odoh da povratim ovaj jelen fresh sto sam popila i da spavam user posted image

clock-img

21.10.2014, 23:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Leeeeeeeeeeeeeeeej, blago si ga tebi. Ce se podnovis fino...
Moze nedelja, mozeuser posted image

nadam seeeeee user posted image

clock-img

22.10.2014, 11:06

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

joooj šerpiii user posted image Što bre piješ Jelen kad ti ne prija?!

I znači nedelja 12h a gde? Biće hladno za baštu definitivno

clock-img

22.10.2014, 11:10

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Mozemo u neku igraonicu zbog dece. Meni je sve ok

clock-img

22.10.2014, 11:13

clock-img

daca77

pencil-img

8079

I meni je svejedno...nadam se da cu se uklopiti, jer roditelje nisam videla vec 20-ak dana, pa bi bio red da skoknem do sela.user posted image

clock-img

23.10.2014, 00:30

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Možda se uklopimo i mi. Javiću vam da li dolazimo. Mislim da će biti hladno, bar tako kažu, a pošto je nedelja, teško da ćemo uspeti da ubodemo igraonicu u kojoj u tom terminu nije neka proslava rođendana-nedelja-podne, baš aktuelan termin.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝