cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

17.09.2014, 23:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Neko je na fb na ovim slikama tagovan kao Najlepse za bebe, poslala sam mu zahtev na fbuser posted image

To biti ja user posted image

Ahahaha i mislila sam, pa sam se onda pitala da nije ovo Dunja pogresilauser posted image Tako da, sada smo prijateljiuser posted image

clock-img

19.09.2014, 08:27

clock-img

World

pencil-img

4234

Super ste zenice, samo mi sve drugacije izgledate od proslog druzenja.. bar na slikama.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

19.09.2014, 09:05

clock-img

serpica

pencil-img

8707

world nije valjda na gore...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.09.2014, 09:11

clock-img

World

pencil-img

4234

pu pu daleko bilo, cuj gore user posted image

ma sve st jos uvijek ribe, samo malo drugacije user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

19.09.2014, 09:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Hvala user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.09.2014, 09:28

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image World pa Šerpi, Jole i ja nemamo više stomake, al zato Daca i Ana imaju user posted image
A da! I ja imam kosu! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

19.09.2014, 09:30

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

I mnogo ti je lepse sa kosom, samo da znas user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:30

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

user posted image World pa Šerpi, Jole i ja nemamo više stomake, al zato Daca i Ana imaju user posted image
A da! I ja imam kosu! user posted image

user posted image u pravu si,tacno smo drugacije user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Klarita

I mnogo ti je lepse sa kosom, samo da znas user posted image

fala vi! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

19.09.2014, 11:43

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Ja sam sada iscitala sve postove.

Super ste se druzile. Sve ste mi prelepe user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2014, 13:31

clock-img

anita

pencil-img

1679

Hvala Sanjalice user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

21.10.2014, 12:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro žene hoćemo li jedno druženje pre nego nam se trudnjače porode? user posted image

clock-img

21.10.2014, 12:07

clock-img

Ana13

pencil-img

972

ja imam jos malo vremena.Bilo bi lepo da me ispratite uz neko picence user posted image

clock-img

21.10.2014, 12:14

clock-img

daca77

pencil-img

8079

I mene, jer ko zna kad cu moci posleuser posted image

clock-img

21.10.2014, 12:37

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam za user posted image

clock-img

21.10.2014, 13:17

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

za vikend? ili ranije?

clock-img

21.10.2014, 13:21

clock-img

anita

pencil-img

1679

Kada dogovorite datum ja cu videti da li se uklapam ili ne.
Selimo se u toku ove i sledece nedelje a i u utorak idem kod dr. Volela bih da mogu da se uklopim.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

21.10.2014, 13:27

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Mene samo porodjaj moze da spreci da dodjem,inace se uklapam u svaki termin i na svim lokacijama user posted image

clock-img

21.10.2014, 13:27

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ajde dajte predloge kad i gde

clock-img

21.10.2014, 14:27

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam za vikenduser posted image subota ili nedelja, meni svejedno trenutnouser posted image Jedino Serpi ako ide za selo, pa da odlozimo za radni dan nekiuser posted image i da....ja mnogo volEm parkic sv Save, ali mi je generalno svejedno gde god se vi dogovoriteuser posted image nego eto predloga

clock-img

21.10.2014, 14:30

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mogli bi za vikend ako se slažete. Valjda će za vikend biti lepo vreme. Sutra i prekosutra hladno. AKo je verovati prognozi.
Taman da vidimo št aćemo sa RR dekom ako nam otkažu sve igraonice

clock-img

21.10.2014, 14:31

clock-img

Ana13

pencil-img

972

i ja najvise volim parkic jer mi je ispred zgrade user posted image
ali je na otvorenom i bice hladno za decicu. Kako se mame dogovore. Ja se uklapam u sve varijante

clock-img

21.10.2014, 14:32

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mod, mislim da je lepo vreme u nedelju, po prognozi Accuweatheruser posted image subota kisa...proveri ipak. jaoooo, pa sta cemo da radimo za RR deku?
Nema je serpi da se javi celo jutrouser posted image pusticu joj SMS.

clock-img

21.10.2014, 14:33

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Meni je taj park najudaljeniji, ali snacicu seuser posted image

clock-img

21.10.2014, 14:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

i ja se nisam čula sa Šerpi. I meni parkić najzogdniji, ali možemo i neko drugo mesto da ugovorimo. Jel prepodne?