cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

20.07.2014, 17:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Ja nznm da li cemo doci... planirala sam odlazak u Uzice u utorak.

clock-img

20.07.2014, 17:22

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ivanka user posted image ako ne stignes cekamo te drugi put user posted image
Onda da ostane utorak u 10h? Sad cu da pustim sms Mod da vidim da l ona moze... a ostale cekamo da se jave user posted image
Daco???

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.07.2014, 17:58

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Odgovara user posted image

clock-img

20.07.2014, 20:54

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Super jeee,dolazi i Mod user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.07.2014, 22:08

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Serpi tebi dajem jednu velllliiikkkuuu obavezu,da mi izgnjavis i izljubis Milu za mene.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

20.07.2014, 22:26

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi tebi dajem jednu velllliiikkkuuu obavezu,da mi izgnjavis i izljubis Milu za mene.user posted image

Stetko obecavam user posted image a poslacemo vam korpus deliktuser posted image

clock-img

20.07.2014, 23:53

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Joooj mene nema na RR ovih dana nikako! user posted image
Meni odogovara utorak pre podne. U ponedeljak idemo konačno u savetovalište na kontrolu. Možda i Nikola promo valcinu, ako nađem da je kupim.
Vidimo se curke!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.07.2014, 18:34

clock-img

Ana13

pencil-img

972

dolazim user posted image

clock-img

22.07.2014, 16:16

clock-img

serpica

pencil-img

8707

evo slicica sa danasnje kafe user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Stetice ovo je samo za tebe user posted image
user posted image

clock-img

22.07.2014, 16:24

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Pihh okrenute slike user posted image hoce li neko od modova da ih "ispravi" molim vas.

clock-img

22.07.2014, 16:37

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kako ste lepeeeuser posted image
daco,ti kao da nisi trudna,bas si mrsava,svaka cast!
jole,blistas,majcinstvo ti mnogo prija!
serpi,macka kao i uvek!
sve ste mi ribe i pouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.07.2014, 18:08

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Branki hvala draga,čudo se ne vidi koliko sam umorna i neočešljana,dobar je Šerpicin mob user posted image
Danas sam Daci pomazila stomak prvi put user posted image i mogu da vam kažem divna je trudnica user posted image
Štetko user posted image user posted image Šerpi te poslušala a ja se nadam jednom ćeš i sama da je izgnjaviš kad nam te put nanese ovamo,da nam se čuda upoznaju user posted image

p.s. Mila je navukla momke na flašicu,Nidža pokušava da joj je otme a Toma je pio mleko posle mnogo vremena user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 22.7.2014 18:09:51 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

22.07.2014, 20:02

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

drage moje lepotice ma divne ste mi, kako bih zelela jednom sve da vas vidim

Daco user posted image ih i ja bih pomazila tu divnu trbu mnogo si lepa

a vaša decica pravi anđelcici user posted image

Kumo, Mila je maji medenjak

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

22.07.2014, 23:33

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jaoooo, kako mi sve blistate user posted image user posted image user posted image Ljubim vas sve puno puno puno!!!

clock-img

22.07.2014, 23:40

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Kakve maceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

23.07.2014, 05:49

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Vidi se da ste zadovoljne zeneuser posted image sve ste ispunjene i sijate od sreceuser posted image
Jole borba oko flasiceuser posted image
A sto Mila ima frizuruuser posted image preslatka je. A i ova dva momka su skroz medena, Bogami bice borba za Miluuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.07.2014, 10:38

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Serpiuser posted image .
Jole tesko tebi,vec pocela borba za devojkuuser posted image . A kako i nebi kad je ko med,frizura joj para vredi.
Ponadah se da cu videti Dacin stomak,al ona mudro obuce siroku majicu user posted image . Daco i nije ti neka fora

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

23.07.2014, 11:08

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Divne ste sve user posted image
Klinci i Mila su ipak najlepsi nemojte da se ljutiteuser posted image

clock-img

23.07.2014, 11:15

clock-img

Ana13

pencil-img

972

jao sto nam je Mila medena user posted image user posted image user posted image Nije ni cudo sto se Nikola i Toma bore za nju .Treba to na vreme da se rezervise user posted image
Ja sam prespavala ovo druzenje.Celu noc sam provela u wc-u i vrpoljila se po krevetu i taman sam se pred zoru lepo uspavala.Ni alarm nisam registrovala user posted image
I ja sam htela da vidim taj veeeeliki Dacin stomak na koji kuka i sad vidim da se ni ne vidi i da nam je Daca bas fit trudnica user posted image I ostale Nislijke su nam dobre zenske,a silnu decu izradjale user posted image

clock-img

23.07.2014, 11:22

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Kaze mi i mm da vesto krijem svoju devojcicu user posted image
Sve vas user posted image

clock-img

23.07.2014, 11:24

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Samo da vam kazem ja sam imala tu privilegiju da pipnem Dacin stomak user posted image i stvarno je ultra zgodna trudnica user posted image

clock-img

23.07.2014, 12:22

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Serpice, zato sam danas napravila pun pleh pite od planinskog zelja sa razvucenim domacim korama i razvalicu se od jela...user posted image

clock-img

23.07.2014, 13:18

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Zenskaci sjajno izgledate user posted image a bebironi su predivni user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

23.07.2014, 13:32

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Pih kakv steuser posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

24.07.2014, 11:53

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Hvala ženskaći user posted image
Štetko firzura joj je smeška živa,sa strane ćelavo a gore ćuba,ko pera detlić user posted image
Anči,Klarita nedostajale ste,kao i ostale nišlijke,nadam se da ćemo uskoro da se skupimo u većem broju user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....