cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

06.06.2014, 20:11

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Jole84

Pa dobro da se ne lažemo,imali smo hot matematičare user posted image user posted image

Da, da onaj asistent iz geometrije je bio bas hot pogubljeno prase u svemiru user posted image Daleko mu lepa kuca pretreso me je na ispit ko da sam terorista Al Kaide user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

07.07.2014, 16:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Paaa... hocemo li se oRganiziRati neki dan do cetvrtka?
Mi u cetvrtak uvece putujemo user posted image

clock-img

07.07.2014, 16:36

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Daaaaa user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2014, 22:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Ajde, predloge na sunce!
Mesto - ?
Vreme - ?

clock-img

08.07.2014, 00:25

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ivančice, pa četvrtak je prekosutra!!! Kakav zaključak! :-) Htedoh reći kako nema mnogo vremena za organizaciju.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

08.07.2014, 12:47

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Cekam i ja...mogla bih da se organizujem user posted image cekam, mislim predlogeuser posted image

clock-img

08.07.2014, 13:21

clock-img

Ana13

pencil-img

972

meni sve odgovara,samo da se pije nesto 'ladnooo user posted image

clock-img

08.07.2014, 17:39

clock-img

daca77

pencil-img

8079

IZVORNA PORUKA: Ana13

meni sve odgovara,samo da se pije nesto 'ladnooo user posted image

Slazem se s' Anom13. user posted image

clock-img

11.07.2014, 09:51

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Ne ispratismo Ivanku na put user posted image Onda cemo morati bar da je docekamo kako valja user posted image
Lepo se provedite user posted image

clock-img

11.07.2014, 15:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Taman dok se vi dogovrite eto nas nazad :)
Kupali smo se danaaassss user posted image
Ivka ne izlazi iz vode user posted image

clock-img

11.07.2014, 15:26

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ivankice samo uživkajte user posted image taman i Šerpi stiže ovih dana,pa bismo mogle nešto da organizujemo. Ne znam da li ste za varijantu sedenja na klupicama u Čairu? Kupimo hladne sokiće i sladolede i takooooo....user posted image dečica da se izigraju. Milče je još malecka pa mi baš nezgodno da dođemo do bulevara mada ako se dogovorimo nešto ću da smislim.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

11.07.2014, 15:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Jole, a Tvrđava? ja ovako iz daleka sufliram user posted image

clock-img

11.07.2014, 15:36

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Može i tvrđava,šta znam dobra je ona,ali kad ogladni bude baš zemljotres user posted image

clock-img

11.07.2014, 15:40

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Znam ja sta je glad user posted image
Uh što je Iva znala da vrišti kad je gladna user posted image

clock-img

12.07.2014, 00:44

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ivančice, vi ste ipak otišli na more???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

17.07.2014, 15:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ivankice samo uživkajte user posted image taman i Šerpi stiže ovih dana,pa bismo mogle nešto da organizujemo. Ne znam da li ste za varijantu sedenja na klupicama u Čairu? Kupimo hladne sokiće i sladolede i takooooo....user posted image dečica da se izigraju. Milče je još malecka pa mi baš nezgodno da dođemo do bulevara mada ako se dogovorimo nešto ću da smislim.

Stigla Serpi i zove na kafu user posted image sto se mene tice moze Cair,moze i klupica i sokici a i pivce samo da se vidimouser posted image
Cula sam se sa Mod kaze od ponedeljka,ja za vikend idem u selo,ali vec ponedeljak moze ako nema kise,sta mislite? Takodje mi odgovara i prepodne i popodne,da uskladimo sa Milom ipak nam je ona najmladjauser posted image
Ako ste za da bude ponedeljak samo da utanacimo vreme.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

18.07.2014, 00:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Stizemo i miiiii user posted image

clock-img

18.07.2014, 08:58

clock-img

Ana13

pencil-img

972

i meni odgovara ponedeljak.U utorak idem na more.Taman da me ispratite user posted image

clock-img

18.07.2014, 09:06

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Super user posted image jos samo Jole da nam kaze kad joj odogavra vreme i vidimo seuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.07.2014, 14:57

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Evo i mene user posted image
čula sam se sa Šerpi,dogovorismo Čair na primer prepodne oko 10 pretpostavljam da vam odgovara zbog klinaca,može i kasnije i ranije,tempiramo prema vrućini,na primer ispred Kulturnog centra,kod čike sa kokicama,jel može? Nadam se da vam nije problem što je Čair,samo dok Milče još malko poraste pa ćemo i dalje destinacije.

clock-img

19.07.2014, 20:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

U ponedeljak u 10 u Čairu ispred Kulturnog centra, jel tako?
Taman stižemoooo user posted image

clock-img

19.07.2014, 22:42

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jao ženske ja sam zaboravila da u ponedeljak idemo da primimo vakcinu,nema šanse u to vreme da stignemo user posted image Jel vam odgovara utorak u isto vreme,isto mesto,ili ponedeljak poslepodne? Ako ne.nije problem organizujte se pa ću ja neki drugi dan,baš sam zaboravna user posted image

clock-img

20.07.2014, 08:08

clock-img

serpica

pencil-img

8707

jole neka bude utorak u isto vreme,primite vakcinu budite kuci tog dana odmorite pa se vidimo u utorak nadam se da odgovara i ostalima.

clock-img

20.07.2014, 14:09

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Devojke nema vas..jel odgovara utorak u 10h,Cair?

clock-img

20.07.2014, 16:11

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Meni odgovara,izvinite što sam vas pomela,nadam se da odgovara i ostalima?