cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

22.03.2014, 22:11

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Da li hoćete devojke koje ne znaju gde je igraonica (a ne znam ni ja,mada znam gde je kafić skaj pa ćemo da se snađemo user posted image ) da se nađemo u pola 12 kod Čape i Kalče spomenika,pa ćemo onda da pozovemo Mod i Ivanku da vidimo gde su,šta mislite?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

22.03.2014, 22:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

Ja se slazem user posted image

clock-img

22.03.2014, 22:27

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Superiška user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

22.03.2014, 22:36

clock-img

lavica28

pencil-img

172

Ja dolazim iz Mokranjceve, tako da se slazem, nalazimo se tamo Jole!! user posted image

clock-img

22.03.2014, 22:59

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

I ja se slazem. Vidimo se u pola12 user posted image

clock-img

23.03.2014, 00:22

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mod, slatko se nasmejah na ovo tvoje ˝a neću moći da se naspavam kao vi˝! Ne stižeš verovatno da pratiš, ali moje dete od kada se rodilo nije vezalo u kontinuitetu da spava duže od 3 sata. Ne uspava se pre 23h nikad i onda krene igranka. Moje noći su bile i ostale besane i neprospavane. Verovala ili ne, ja se navikoh. Ne kažem da mi ne fali da se odvalim od spavanja i odmorim, ali toga nema već dugo pa sam zaboravila kako je.

Većina vas, koliko vidim, dolazi bez dece, pa mi je žao da detetu uskratim malo trčkaranja i šetnje po prirodi sa drugarima na uštrb vikend gužve na asfaltu bez društva ostale dečice. Dakle, dete i ja idemo u jutarnju nabavku, pa ako procenim da imamo vremena i za park i druženje sa vama, dolazimo, ako ne, idemo samo u parkić. Rado bih pričala sa vama i družila se, ali sada su takve okolnosti...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.03.2014, 05:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Bolje da ne odgovorim na ovaj poslednji post jer će tema otići u pogrešnom pravcu.
Dakle u 11.30 kod Čape :-) Za one koji smatraju da smo vredne toga da se u nedelju pre podne druže sa nama nemajkama koje vode decu na asfalt.
eto morala sam

Izvinjavam se unapred na ovakvom postu.
Znači opominjem samu sebe da je ovo tema o druženju u našem lepom gradu. KO je slobodan izvolte, ko nije slobodan ništa drugi put. Ne morate se pravdati zašto ne možete ili nećete.
Molim da nastavite da pišete o datoj temi, a sve ostalo nastavite u temama određenim za to.
daklem odo ja u Ne volim.. ili neku sličnu temu

< Poruku je uredio Modessty RR -- 23.3.2014 6:24:06 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.03.2014, 10:25

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Jao bre Mod, ništa ne smem da kažem, sve shvatiš pogrešno! I moje dete ide na asfalt i nisam manje dobra ili loša majka zbog toga, kao ni vi. Zaista, ali najstvarnije, nisam imala nikakvu ružnu nameru i već se osećam kao negativac jer se svaki moj post izokrene i ode u nekom bzvz smeru. Možda to tako stvarno deluje kad se pročita i ja se izvinjavam svima.

Volim RR druženja! Sa dečicom i bez njih! Na asfaltu i u parku! Danas ne dolazimo! Lep provod svima!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.03.2014, 14:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

Jaoooo dto mi je prijalo druzenje danas! Skoro 3 sata druzenja sa diiiivnim zenicama!
Ljubim vas sve!
P.S. Slike naknadno, neko nas je slikao telefonom... user posted image

clock-img

23.03.2014, 16:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

E bas mi zao sto nisam dosla na druzenjeuser posted image
MM je hteo da me doveze na sat vremena, ali sam ipak odbila i ostala kod kuce.

clock-img

23.03.2014, 18:31

clock-img

mati

pencil-img

6667

Dacika user posted image
Azra ,trebalo je da dodjes...
Kafic nije bio za decicu, ali smo se snasli nekako kad su stigla... Mi smo tek sad usli u stan i ja sam gotova...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

23.03.2014, 18:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

Iskreno, ja ne pamtim kad sam zadnji out bila u Pleasure, mislila sam da jos ima onaj deo za decu napolju saklackalicama, toboganima i ljuljaskama, mozda je sad negde unutra, posto imaju ona vrata tamo dalje...

Meni bilo sjajno, sto se i videlo jer usta nisam zatvorila user posted image

clock-img

23.03.2014, 19:07

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

meni je baš trebalo da malo izađem iz kuće. A Danilo se uspavao oko 16h i još spava.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.03.2014, 19:21

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

23.03.2014, 20:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

a vidju nas kaki smo ubaviuser posted image

clock-img

23.03.2014, 20:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

oprostite, molim vas sto moje dete na 2 slike cacka nos user posted image
konacno je i to naucila

clock-img

23.03.2014, 21:04

clock-img

Anoniman

Jole user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2014, 21:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

sleva nadesno, za one koji nas ne znaju

lavica, Mati sa Mitrom, Klarita sa Klarom, Ana13, Ivanka75 sa Ivom, jole84, Moddesty sa Nikolom i Danilom napreduser posted image

clock-img

23.03.2014, 21:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Drage moje nislijke zao mi je sto ovog puta nisam mogla da se druzim sa vama,vidim da ste sve preslatke i da imamo novog clana u druziniuser posted image ljubim vas sve i nadam se uskoro ponovnom okupljanju...
Decica su najlepsa ne zamerite,da se opet vidimo dok su nam trudnjace jos 2 u 1user posted image a posle i sa prinovama.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

23.03.2014, 21:33

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

Bas ste mi sve slatke i vidi se da ste uzivale....Steta sto nismo sve blizu pa da organizujemo jedno veeeliko druzenje...user posted image

Veliki ljuuuubac za sve, divneeeee ste user posted image user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

clock-img

23.03.2014, 21:38

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Jao nišlijke al ste ubave user posted image pu pu...što bi babe rekleuser posted image
Bilo vam je lepo vidi se user posted image
Dečica medići pravi!
Al ne zamerite, poseban poljubac šaljem mom Jaretu user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

23.03.2014, 21:56

clock-img

nata11

pencil-img

9229

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

oprostite, molim vas sto moje dete na 2 slike cacka nos user posted image
konacno je i to naucila

Ne mari preslatka je i kada cacka nos user posted image
Sve ste divne ali ja moram biti pristrasna pa da posaljem jedno user posted image za ovu divnu trudnu plavusicu.

clock-img

23.03.2014, 22:10

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

PREDIVNE sve a decica medici najslađi

Ivanka bez brigeuser posted image

Kumo divna si sijas user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

23.03.2014, 22:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18867

Mojoj Ivi danas nije bio dobar dan, na rodjendanu plakala, u kaficu nije ali je zato kod kuce nadoknadila za mesec dana, plakala pre spavanja, kad se probudila bila neutesna pola sata, a celo vece pusta suzu za svaku sitnicu, te nije to ta cokolada, te nrcu da Rozeta pkace, te nemoj to, ne ovo, tamo vamo samo suze... user posted image

clock-img

24.03.2014, 00:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ivanka draga si stegla onu plazmu hehehehe

Divne ste drage moje nišlijke user posted image

I flunked anger management! }:->