cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

26.04.2013, 09:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

evo par slikica sa moba i od mene!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.04.2013, 09:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mati sledeći put opet pivo, nema vajde od kafe! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.04.2013, 09:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty

Žao mi je što Milenatea i Ivanka nisu bile tu.

user posted image

I Iva. user posted image

ja sam došla kući u 14h, a gospođica Iva je spavala od pola 3 do pola 6 i ja taman ugrabila da spremim ručak za danas i njima večeru (jer izlazim za koji minut i vraćam se oko 4), pa otišla na posao u 19h i vratila se u 22:50 user posted image

Neki drugi put...

clock-img

26.04.2013, 10:00

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

user posted image user posted image !Bas vam zavidim...tako bih kafenisala sa vama...moze i pivce...user posted image

clock-img

26.04.2013, 10:02

clock-img

mati

pencil-img

6667

mati sledeći put opet pivo, nema vajde od kafe! user posted image

Ma kakva kafa, to mi vise ne odgovara, ali mi pivo itekako prija. user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

26.04.2013, 10:40

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Super su slikice user posted image Šerpi ne zeki,baš si mačka,Toma će da bude ponosan na mamu user posted image Mati u pravu si za Lenu,ako mi je ostavi,više se ne vrati dete kući. Da znate samo kako mi je divan crtež nacrtala "Lena i Jovana",dve devojčice,sunce,drvo....kad dođem kući i pogledam da je čak i ptičicama na grani obeležila naša imena,htela sam da padnem u nesvest,duuuuša user posted image user posted image
Mod,mogu da te zamislim kako si posle branila Danilov fejaji user posted image Al on i Mata su preslatki,baš se lepo izigrali.
Lana od LJ je malo bila stidljiva,ali nadam se već sledeći put će da juri s klincima user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

26.04.2013, 11:09

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Super su slikice klinaca a i Vaše cure naravno. Baš ste uživale, nadam se da samo da su trudnice pile bezalkoholno pivo user posted image , a i da nisu neće se bebice buniti za jednu čašu.

clock-img

26.04.2013, 11:18

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Nato,nadam se da ćeš jednom da nam se pridružiš ako dolaziš na ovam' user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

26.04.2013, 13:29

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Jole cesto idem na ''tam user posted image bar jednom u dve nedelje ali je to uvek neka brzinska organizacija. Bice prilika user posted image vi ste mi najblize posto u LE nemam nikog sa RR

clock-img

27.04.2013, 11:20

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Sugradjanke user posted image slicke su vam prelepe a malisani su prave bombonice.Ljubim vas sve i nadam se da cu sledeci put uspeti da dodjemuser posted image

clock-img

13.05.2013, 10:22

clock-img

Anoniman

Devojke,danas sam postala matorija za jednu brojku user posted image
Jeste li raspolozene da se malo castimo? Od srede ce valjda lepse vreme. Meni odgovara bilo koji dan I vreme. Pisite kad koja moze. Ljubim vas

clock-img

13.05.2013, 10:47

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Srecan rodjendan Bebi user posted image
Meni odgovara samo petak popodne i vikend... kao i obicno user posted image

clock-img

13.05.2013, 11:30

clock-img

Leax

pencil-img

1578

IZVORNA PORUKA: bebi13

Devojke,danas sam postala matorija za jednu brojku user posted image

Srecan rodjendanak user posted image user posted image i sve najlepse ti zelim user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

13.05.2013, 16:32

clock-img

mati

pencil-img

6667

Srecan rodjendan bebi13!!!
Ja bi trebalo da sam slobodna, kad god se vecina dogovori...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

22.05.2013, 23:59

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ako se uskoro organizujete, zovite i mene! Konačno sam u Nišu za stalno!

Kad sam ovde, da malo skrenem s teme, mame, kažite mi neku dobru igraonicu gde mogu da odvedem dete da se pošteno izigra. Sad kad su grozni dani, da ne bude u kući stalno...nije bitna lokacija, samo da je lepo....

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.05.2013, 10:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

hej Azra!!!!user posted image Pa javi se bre ženo da se malo družimo! user posted image

I žene kad idemo na kafu?!

clock-img

23.05.2013, 11:33

clock-img

mati

pencil-img

6667

Kafa? moze... Valjda ce da se prolepsa malo ovo NEvreme.
Azra i ja sam trazila cele zime igraonicu koja radi preko dana tako za igranje, ali bezuspesno. Sad je lakse , jer u tvrdjavi kafici imaju svasta za decu, sto mozes videti po slikama gore. Ja Matu vodim kod prijateljice koja drzi igraonicu, samo sto mi je na drugom kraju grada pa me mrzi da se vozimo toliko...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

23.05.2013, 13:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Ajte zene i ja konacno da dodjem na druzenje, za vikend sam slobodna ko pticica user posted image

clock-img

23.05.2013, 21:05

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Deluje mi da No-NO nije loša. u Dušanovoj je. verovatno je radnim danom prepodne otvorena, a za Bla bla u Duvaništu sigurno znam da radi stalno, samo da se ubode kad nisu rođendani. Kad je lepo vreme, nemamo problem, imamo veliko dvorište, a i parkić nam je blizu.

Javljajte se žene... Meni je muž na odmoru do sredine juna, mada on i kod kuće radi, ali mogu da se iskradem nekad. Mali će mu prokljuvati glavu ˝mamamamamamama˝.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 23.5.2013 21:06:27 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.05.2013, 22:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Moze li subota prepodne oko 11h u tvrdjavi ako nema kiseuser posted image

clock-img

23.05.2013, 22:11

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Subota oko 11h tvrdjava ako nema kise,moze?

clock-img

23.05.2013, 22:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Može subota, 11h, Tvrđava user posted image

clock-img

23.05.2013, 23:52

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Što se mene tiče ok...samo da nema kiše...

clock-img

24.05.2013, 09:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Može ali ja verovatno, tj sigurno moram da vodim Danila

clock-img

24.05.2013, 09:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Može ali ja verovatno, tj sigurno moram da vodim Danila

Povešću i ja Ivu user posted image