cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

14.01.2013, 22:01

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: milenatea

a jolence, mati i ja ima da se ubijemo k`o macke sledeci put user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ako,ako....a ja cu da slikam i do tad da naucim da postavljam slikeuser posted image

clock-img

14.01.2013, 22:04

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Verolina

Mackice mojeuser posted image

clock-img

14.01.2013, 22:07

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ma zanemarite te usi i oci bitno je da ste bile zajedno, da ste se druzile uzivale i da ste nam lepeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

14.01.2013, 22:07

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

hehehe dogovorenouser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: milenatea

a jolence, mati i ja ima da se ubijemo k`o macke sledeci put user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ako,ako....a ja cu da slikam i do tad da naucim da postavljam slikeuser posted image

clock-img

14.01.2013, 23:54

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Jole,da me ne vidi zena,ali user posted image user posted image
Daco,Mod i ostaleuser posted image

clock-img

15.01.2013, 07:23

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mei,Verka user posted image user posted image
Milenice lepa slika user posted image i baš si slatka,ne fantaziraj kakve crne klempave uši user posted image
doduše na onoj drugoj slici smo sve po malo razroke user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

15.01.2013, 07:58

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Jole, ja vise necu da se slikam...jezim se kad pogledam ove sliciceuser posted image

clock-img

15.01.2013, 08:09

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: serpica

Verka cekamo tebe i Joku sledeci put......vojvodjanka isto i za tebe vazi

Ja cu da se uvredim ako dodjem u Nis, a za mene se ne organizuje kava.
Prvenstveno zato sto moram sama da stipnem joleta, dosta je to Mod radila za mene user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

15.01.2013, 08:09

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Zašto Dackić,baš si lepo ispala user posted image

To bi stvarno bila uvreda user posted image jedva čekam taj štip user posted image Nekada user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 15.1.2013 8:10:23 >

clock-img

15.01.2013, 08:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Verka kakva kafa! Večerinka i pićence i onda kafa! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.01.2013, 14:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Drugarice moje, vidim da vam je bilo divno ali sledeći put me niko i ništa neće sprečiti da pijem sa vama user posted image
Slike su prelepe, i nemojte da se žalite na uši i ostale delove kad ste prelepe user posted image

clock-img

15.01.2013, 14:16

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

E Ivančice, tii propustila jedno druženje, a ja još nisam nikad ni bila sa devojkama. user posted image Kad se završi epizoda mog čergarskog života, eto i mene na slikama i druženju. Divne ste...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

15.01.2013, 14:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Azra_

E Ivančice, tii propustila jedno druženje, a ja još nisam nikad ni bila sa devojkama. user posted image Kad se završi epizoda mog čergarskog života, eto i mene na slikama i druženju. Divne ste...

Jedino rešenje je da organizujemo tata baby-sitting dok mame kafenišu user posted image

clock-img

15.01.2013, 14:29

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Drugarice moje, vidim da vam je bilo divno ali sledeći put me niko i ništa neće sprečiti da pijem sa vama user posted image
Slike su prelepe, i nemojte da se žalite na uši i ostale delove kad ste prelepe user posted image

user posted image samo nas ti teši user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.01.2013, 14:30

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jedino rešenje je da organizujemo tata baby-sitting dok mame kafenišu user posted image

Ma lepo neko predloži da se okupimo u nekoj igraonici sa dečicom i tatama - tate naravno da čuvaju decu user posted image
ili da dodjete kod mene. Ja sam navikla da mi igračke budu po celoj kući user posted image

clock-img

15.01.2013, 14:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ma lepo neko predloži da se okupimo u nekoj igraonici sa dečicom i tatama - tate naravno da čuvaju decu user posted image
ili da dodjete kod mene. Ja sam navikla da mi igračke budu po celoj kući user posted image

Da da, i to! user posted image
Još bolje, nema haosa po kući, ostavimo njima haos i kulturno se vratimo doma user posted image

clock-img

15.01.2013, 14:35

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ne čuje se ništa iz sobe... Uđem, Iva schlafen u najveće user posted image

clock-img

15.01.2013, 14:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

eej,bas lepo sto ste kafenisaleuser posted image slike su divne.jole,ti si plava sa siskama,kosa ti izgleda jako lepo!milenateu,mod i serpicu sam prepoznala,a ko su druge dve devojke sa smedjom kosom?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.01.2013, 14:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: branki

eej,bas lepo sto ste kafenisaleuser posted image slike su divne.jole,ti si plava sa siskama,kosa ti izgleda jako lepo!milenateu,mod i serpicu sam prepoznala,a ko su druge dve devojke sa smedjom kosom?

Mati u ljubičastom i Daca u bordo džemperu.

clock-img

15.01.2013, 14:47

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala,ivankauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.01.2013, 00:34

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ivanka falila si nam user posted image
Branki hvala draga user posted image

clock-img

17.01.2013, 11:05

clock-img

Anoniman

Nislijke,evo i mene kod vas na RR user posted image Nadam se da me primate u drustvo user posted image

clock-img

18.01.2013, 10:22

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Naravno Bebi,dobrodošla user posted image
Pridruži nam se idući put i kad pijemo kaficu user posted image

clock-img

19.01.2013, 21:03

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

bebi dobro dosla user posted image

clock-img

19.01.2013, 21:04

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

user posted image