IZVORNA PORUKA: kaliopi
IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Gde sam pisala, negde smo pisale, onda Mod i ja postadosmo prije Kada sam rekla da ću svom sinu kupiti garsonjericu, da ima krov nad glavom, a on neka se dalje snalazi.
u tome je poenta,jel?daj mi početak.a velike pare su uvek tuđe pare. jbg.
to je život. idemo dalje.
Nisam razumela?
Dodala bih još nešto. Malo me buni ovo gore boldovano, pa bih pojasnila.
Moji roditelji ne očekuju od mene da im vratim pare za stan, i to je ono što sam mislila kada sam gore napisala "neka se dalje snalazi sam". Ali ima jedno drugo pravilo koje vlada u porodici.
Kada smo mm i ja našli komp koji smo hteli da kupimo, koštao je 1000eur. Mi te pare nismo imali.
Otišla sam kod mame i rekla kako stvari stoje. Ona mi je dala pare i rekla da joj pare vratim u narednih godinu dana kako god meni odgovara. Ako mi odgovara da joj jedan mesec dam 30000din, a sledeći mesec ništa, njoj ne smeta. Da raspodelim kako mi odgovara.
Meni je mama na taj način željeni kompjuter učinila dostupnim, ali ne i besplatnim. Otplatila sam ga svojom i muževljevom platom.
Isto tako bi mi dala i 3000eur za VTO, ali bismo se dogovorili da joj pare vratim.
Sasvim je druga stvar to, da je meni mama nakon što sam otplatila komp, sve pare dala za more. Ali sam ja godinu dana svaki mesec odvajala novac.
Jednostavno smatram da nije dobro tek tako dati novac...