cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Le Petit MARSEILLAIS 8. martovska mirisna avantura

clock-img

08.03.2015, 08:01

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Ne klikce mi niko,klikcem sama. Radim ono sto radim svaki dan, citam! To radim uvek,samo ovih dana vise nego obicno.I to sad neko broji pa se vidi da ja samo citam.Inace jako retko pisem na forumu i to nikome do sada nije smetalo.Pisem kad stvarno zelim nesto da "kazem" a ne tek da bih ostavila trag da sam nesto eto napisala...

Svaka cast kad mozes od dece i obaveza

clock-img

08.03.2015, 08:05

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Moje obaveze i moja deca su moja stvar.Kad ja sta stignem da uradim se nikog ne tice.Mozda sam decu poslala kod babe i dede pa nemam pametnija posla.Cudno je to kad naviknes na guzvu pa ostanes sam.Odjednom imas vremena na pretek. A mozda sam eto sve ostavila po strani jer mi je stalo do ovoga...

clock-img

08.03.2015, 08:09

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Ma ja samo kazem svaka cas user posted image

clock-img

08.03.2015, 10:41

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ahhahahaunina nasmeja me slatko ....celo naselje klikce....ahahahah....od samo citanja se ne mogu osvojiti desetine hljada ali nije ni vazno,koga jos briga...odoh u neke lepse teme...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

08.03.2015, 11:37

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

A još se i posvađajte... Ovo je igra.
Što reče Adulence:

odoh u neke lepse teme...

user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

08.03.2015, 11:41

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Au user posted image

clock-img

08.03.2015, 11:42

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Uvek je posle nagradnih bilo svadja user posted image

clock-img

08.03.2015, 11:47

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Queen, ko se svadja user posted image

Meni je sve smesno malo user posted image

Adrijana, samo napreeeed.....

Maraj, hvala na podrsci user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

08.03.2015, 11:49

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Nisam rekla da se neko svađa, niti se odnosilo na nekoga konkretno. Ja to uopšteno.
A šteta, stvarno, ovo je lep i vedar forum. Sve nepravilnosti će svakako biti sankcionisane na kraju i niko ništa nije uradio. I ovo otvaranje 1000 tema samo zbog bodova... user posted image Opšti haos. Jadni programeri...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

08.03.2015, 11:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Queen user posted image

clock-img

08.03.2015, 11:55

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Zene ja mogu da potvrdim da moze i da se klikce i da se kuca na forumu. Tako sam ja dobila ogradicu za bebe, pogotovo ako imas brz net ne moras da visis ceo dan na forumu.
Ja samo toliko user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

08.03.2015, 11:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja te nove teme nisam ni primetila user posted image Ljudi, sve nepravilnosti ce biti sankcionisane, a ja bih dala predlog programerima da cim tako nesto uoce odmah izbace doticnog iz igre bar da neko ko je fer moze da zna gde je. I necemo da mracimo... user posted image

clock-img

08.03.2015, 11:58

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Eto Wiv dobro im rece user posted image
Zene kada lajkujete sa fb jer vam pise ponekad gde je lajk "confirm" i onda se otvori novi kao tab,ali mali pa tu opet lajkujete?Meni se nekad tako pojavi user posted image

clock-img

08.03.2015, 11:59

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: veselica

Zene kada lajkujete sa fb jer vam pise ponekad gde je lajk "confirm" i onda se otvori novi kao tab,ali mali pa tu opet lajkujete?Meni se nekad tako pojavi user posted image

To od danas, juce je bilo samo like, bez confirm.

clock-img

08.03.2015, 12:03

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mali misu meni se i juce pojavljivalo user posted image Mozda zbog toga sto svi lajkuju,pa se nesto zaglavi a mozda je to samo provera neka.

clock-img

08.03.2015, 12:03

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: wivern

Zene ja mogu da potvrdim da moze i da se klikce i da se kuca na forumu. Tako sam ja dobila ogradicu za bebe, pogotovo ako imas brz net ne moras da visis ceo dan na forumu.
Ja samo toliko user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2015, 12:04

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: mali_mis

IZVORNA PORUKA: veselica

To od danas, juce je bilo samo like, bez confirm.

Meni i juce trazilo confirm user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

08.03.2015, 13:11

clock-img

branki*

pencil-img

20828

auuuu,ladno se stiglo i do preko 40000 bodovauser posted image user posted image
nisam pojma imala,sad bila da vidim rezultate.a

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.03.2015, 13:14

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Heheh Branki morace kod fizijatra za prstice kada prodje nagradna igra user posted image

clock-img

08.03.2015, 13:17

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Onda juce nisam dovoljno lajkala user posted image

clock-img

08.03.2015, 13:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

e,a ja imam nekih 1300 poena i dalje kao klikcem na ove slicice kad ih vidim,bas sam optimistauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.03.2015, 13:28

clock-img

mirka11

pencil-img

45

evo i ja da se javim, ne znam zasto volite da prozivate ljude, svako klikce koliko moze, i kad je bila igra za kolica niko se nije bunio...isto je bilo puno bodova samo sto sada je uljucen i lajk sa fejsbuka pa moze da se sakupi jos vise.

clock-img

08.03.2015, 13:29

clock-img

Anoniman

Mirka sta se peckasuser posted image samo vi klikcite, dace Bog pa ce se i ovo zavrsiti, i onda cete nestatiuser posted image

clock-img

08.03.2015, 13:39

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mirka sta se peckasuser posted image samo vi klikcite, dace Bog pa ce se i ovo zavrsiti, i onda cete nestatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

E tacno sam znala gde treba da zavirim i da mi se vrati dobro raspolozenje.

clock-img

08.03.2015, 13:46

clock-img

mirka11

pencil-img

45

kako mislite ,,nestati,,?
ja mislim da na ovom forumu ima super tema i odlicnih tekstova za citanje, a to sto ne komentarisem ne znaci da ne citam ...
ne znam sto pojedinima toliko smeta ako neko ne komentarise...