cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Le Petit MARSEILLAIS 8. martovska mirisna avantura

clock-img

16.05.2015, 16:37

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Gale jel da da je zanosno, predivno :)

clock-img

16.05.2015, 17:01

clock-img

Anoniman

ja jos uvek nisam potrosila paket koji sam dobila za ng od rr, mleko za telo koristim i sada u user posted image , a mm mi je pre neki dan i kupio novo mleko, sampon i regeneratoruser posted image

clock-img

16.05.2015, 17:04

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Meni se svidjaju svi proizvodi,pored toga sto lepo mirisu,lepo i neguju,ja sam zadovoljna user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.05.2015, 17:33

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Predivni su mirisi, ja jos koristim losion a jedva cekam da potrosim pa onda sea bater, njam, prosto da ih pojedes koliko dobro mirisu :)

clock-img

16.05.2015, 17:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

hihihii,moja deca su za onu kremu za telo pitala da li se to mozda maze na hleb ! A sin kaze da ga to podseca na vocni jogurt ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.05.2015, 20:27

clock-img

gale77

pencil-img

203

divno, ovo je nesto stvarno fenomenalno!!!

clock-img

17.05.2015, 16:33

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Mila pa oni su stvarno super klinci, vec vidim da bi se slozili sa mojim decakom :)

clock-img

17.05.2015, 17:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

To sam i ja pomislila, po tvojim postovima vidim da imamo dosta toga zajednickog user posted image

clock-img

17.05.2015, 17:29

clock-img

amdn

pencil-img

1598

user posted image

clock-img

17.05.2015, 18:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Super su , a ona lila krema za telo posebno lepo mirise!

clock-img

17.05.2015, 22:29

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Super su , a ona lila krema za telo posebno lepo mirise!

I meni se najvise dopada miris bas te kreme!