cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR susret u Banjaluci!

clock-img

22.08.2010, 16:00

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image user posted image user posted image user posted image
spasile me komsije

clock-img

07.10.2010, 15:47

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ima li koga?Da li ima raspolozenih za susret?Rek'o jedan dok jos ne zazimi pravo?user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2010, 15:48

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ja sam uvek za, samo mi javite na vreme user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.10.2010, 15:51

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

takodje user posted image
Jelena hocemo li mi na onaj sladoled
zapoceli smo pricu ali mi poradjaj  tada krenuo user posted image

clock-img

07.10.2010, 15:52

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: eugenija

Ebo vas život, ove moje banjalučanke nisu normalne nikakouser posted image user posted image

Sa Gagi sam izašla jedno veče, i ženi pade na pamet u ponoć da zove muža da nas upoznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I navalila, vi ste isti, vi ste isti, moraš ga upoznatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. I ebote, dođe čovekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad ono, stvarno mi istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Napričasmo se mi pošteno ostatak večeriuser posted image user posted image user posted image user posted image I u autu dok nas je vozao, reče ženi, pa Eugenija je moja ljubavnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Uglavnom, super je lik, imali smo dosta zajedničkih tema! Ali ipak je Gagi moja drugarica i nju više volimuser posted image A i njih dvoje su pravi tim!user posted image

Onda na Demofestu nabasam na Jelenu038, i ona sa mužem user posted image user posted image user posted image user posted image Jaooo, moraš upoznati Eugeniju, reče mu ona, i kaže meni, čak sam otvarala po rr neke linkove sa tvojim slikama i pokazivala te mužu da vidi jel te možda zna, gradska raja, ovo, onouser posted image user posted image user posted image user posted image Ajd dobro, ok je i on, nasmijan tip, nije mu lako sa ovom malom beštijomuser posted image user posted image user posted image Kad u neka doba stiže meni sms od Jece: Evo nas na livadici, ajd dođiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naravoučenije: Ekipa je u BL - dođite i posjetite blentavu rajuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam tek videla ovo user posted image user posted image user posted image ziva istina! eugi, falisss! user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.10.2010, 15:53

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: dijana1

takodje user posted image
Jelena hocemo li mi na onaj sladoled
zapoceli smo pricu ali mi poradjaj  tada krenuo user posted image

lejdi di, sve vam je prosteno! user posted image ma moze, bre, samo se organizujte. ja sam free svako popodne.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

13.10.2010, 18:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.10.2010, 18:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ja ne znam sad, mozda budem u Prijedoru! Do subote cu sigurno znati !
Bilo bi superuser posted image

Prosli put sam imala smrtni slucaj u familiji pa nisam mogla prisustovati druzenju user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.10.2010, 18:44

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.10.2010, 19:28

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

e, aj pomerimo za iduci vikend, imam upalu pluca. 

< Poruku je uredio jelena038 -- 13.10.2010 19:29:44 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

13.10.2010, 21:20

clock-img

anajid

pencil-img

3545

I ja sam zato da bude sledeci vikend,dolaze mi svekijevci!Sto se mene tice moze merkator!

clock-img

27.10.2010, 22:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.10.2010, 23:02

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ahahahhaha, a rekla si da momentalno ides u krevet! znala sam ja da moras prvo utiske na rr srediti! user posted image user posted image user posted image
sta da zamerim? sto si me ko siparicu odvela kuci, na'ranila mi dete i zamalo nas ostavila da spavamo! nemoj ti sutra da zameris moj jutarnji cirkus!!! user posted image jedva cekam tu kafu!
poljubi mi stariji primerak deteta, od sad izlazim s njom! a mladji sutra ostavi na jedno dva'es dana, mislim da mi se sin zaljubio user posted image user posted image user posted image user posted image

zene, muz joj je user posted image !

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

27.10.2010, 23:26

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.03.2011, 21:15

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Banjalucanke moje,posto vidim da svi ugovaraju druzenja,mogle bi i mi!user posted image
Vidim da ima dosta novih clanova,hajde jaavljajte se,kad bi se mogle naci i gde?Ne zaboravite nam obavestiti glavnokomandujuceg naseg modauser posted image (Nadouser posted image bas bi te voljela upoznati)

clock-img

19.03.2011, 11:18

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

19.03.2011, 11:24

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Eto ,onda samo  cekamo sunce user posted image

clock-img

19.03.2011, 12:37

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

I ja sam za kaficu user posted image

clock-img

19.03.2011, 12:57

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

jupiii user posted image

clock-img

19.03.2011, 13:20

clock-img

bojana86

pencil-img

296

user posted image user posted image user posted image podrzavam,sem ako ne bude u radno vrijemeuser posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

19.03.2011, 14:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Dan se prilicno produzio pa bi mogli i popodne poslije 17 ili subotom prije podne dok jos nismo negdje porodicno zbrisale. user posted image

clock-img

19.03.2011, 14:40

clock-img

bojana86

pencil-img

296

ma da sada ide proljece pa bi mogli i poslije podne.... ja doduse radim do 17h,al mozemo se nekako iskombinovati...al kada ugrije dogovaracemo seuser posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

27.03.2011, 21:20

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.03.2011, 22:29