cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pinkove Zvezde/ice

clock-img

09.02.2015, 09:46

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Odlican je,cini mi se da tu nema brcice user posted image ...meni je Pavle user posted image ,ne peva najbolje ali je tako meden

clock-img

09.02.2015, 09:52

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam u petak prvi put gledala i sad se kajem sto nisam pratila od pocetka (pinkove zvezde pratim jer moj sugradjanin ih "duva"user posted image ) mene raspametila ova mala KLIK nastupom i izborom pesmeuser posted image I k se odusevila (i ona prvi put gledala) i sad trazi da je vodim tamo da i ona pevauser posted image

clock-img

09.02.2015, 10:11

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja sam u petak prvi put gledala i sad se kajem sto nisam pratila od pocetka (pinkove zvezde pratim jer moj sugradjanin ih "duva"user posted image ) mene raspametila ova mala KLIK nastupom i izborom pesmeuser posted image I k se odusevila (i ona prvi put gledala) i sad trazi da je vodim tamo da i ona pevauser posted image

Ovo je lenina drugarica iz skole,divno dete ali kao sto se i dalo ocekivati,dete poznate niske porodice,tako to biva,uvek. Mada svaka pohvala za maluuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

09.02.2015, 10:17

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Serpi, mama je user posted image user posted image od koji su,a ?

clock-img

09.02.2015, 10:48

clock-img

serpica

pencil-img

8707

otac joj je dekan fakulteta ( mislim,univerziteta u Nisu/banovina) user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

09.02.2015, 12:16

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

LJ I meni je Pavle sladak. I dobro pjeva za nekoga ko ima 6g! Moja L ne može ni melodiju da potrefi, a starija je pola godine od njega. Sjajan je!user posted image

A meni je ova mala Una nešto antipatična user posted image Ima još jedna što stalno prolazi, a meni je bezveze. Naravno, ne mogu se sjetit imena user posted image

Klarita mi angažujemo petkom sve dezodoranse kao mikrofone user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.02.2015, 13:01

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Klarita mi angažujemo petkom sve dezodoranse kao mikrofone user posted image

user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

09.02.2015, 13:07

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: serpica

otac joj je dekan fakulteta ( mislim,univerziteta u Nisu/banovina) user posted image

Ajooooj, nije nije, rektor je na NU Antic...ma, sigurno je neki faktor tamo, ne sumnjam, ali bas je forsiraju roditelji, te klavir, te festivaliuser posted image user posted image
Choopo, meni je zbog gore navedenog malko bljaks, ali izbor pesme je user posted image
I daaa, nama je mikrofon daljinski od DVD, a kod mojih ima profesionalni koji joj moj otac kupio za recitaleuser posted image ceo komsiluk grmi kad ukljuce

clock-img

14.02.2015, 22:37

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Gledali jos neko zvezde?
Veceras su mi svi onako, bas kao kad Marina prevrne ocima user posted image
Klinci zaspali a ja uz somersby i kokice pratimuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.02.2015, 14:23

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Joj, Dijana, ja pratim, a posebno se spremam da vidim emisiju 28.02. jer peva sin prijatelja mog tate, divan decko koga znam od malena navijamo za njega svi, bas ceo graduser posted image znamo da je prosao i da ide u treci krug, odavno je bilo snimanje ali bih da vidim kako je sve izgledalo. Moj tata ga zvao da proveri kad ce da se emituje jer svake subote pomno pratimo zbog njegauser posted image ja sinoc gledala, a kao da nisam..izgleda sam bila u polusnuuser posted image

clock-img

15.02.2015, 15:06

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Klarita a koliko ima tih krugova? Hoce li ici emisija uzivo?
Javi kada bude taj klinac da gledamo, mislim svakako cu gledati ali da posebno obratim paznjuuser posted image

clock-img

15.02.2015, 15:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

evo sada gledam zvezde. nisam odusevljena kandidatima ni malo. mozda ih dvoje zna da peva, ostali su talentovani kao i ja...

clock-img

15.02.2015, 16:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Veceras su mi svi onako, bas kao kad Marina prevrne ocima user posted image

user posted image

Gledala sam i ja, ali preko kompa sa cimerkom, pa nisam mogla da komentarišem. Baš su bili bezveze, većinom.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.02.2015, 21:30

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ova ima 15 godina?!? Bozeee...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

28.02.2015, 22:49

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Chupo , falisuser posted image

Do sad mi se niko nije posebno dopao.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.02.2015, 22:59

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Ova ima 15 godina?!? Bozeee...

Ovome sam se i ja cudilauser posted image
Svi su onako.

clock-img

28.02.2015, 22:59

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Daa, Cupa opravdano odsutna.
Meni simpaticna ona sa sesiricem. Odlicno peva, ali veceras nije zablistala.

clock-img

06.03.2015, 23:03

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Eh mali andjeli kako pevaju...user posted image

clock-img

06.03.2015, 23:11

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Svi su slatki...

clock-img

06.03.2015, 23:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Veceras san propustila ali cu sutra da premotam.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

07.03.2015, 01:47

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Ja ovo ne gledam. Doduše, gledala sam, sporadično, prvu, mozda drugu epizodu. Narode, mene duša boli za onom decom kad one oštrokondze (prvenstveno mislim na Trzanku) počnu da im prosipaju pamet i da ih tretiraju kao da imaju 40 godina! Aloooo, to su deca!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

07.03.2015, 21:14

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Au ova Tamara... Sto rece mm-zestoka dro****na.

clock-img

07.03.2015, 21:34

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Joj zene ne smejte se ali sto ja volim Pedju Medenicu user posted image Svaku njegovu pesmu obozavam user posted image

clock-img

07.03.2015, 23:49

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Choopo, nedostajes... user posted image

clock-img

08.03.2015, 00:12

clock-img

acalukic

pencil-img

188

moj favorit je Lena Stamenkovic sinoc je bila sjajna