cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu

clock-img

29.07.2010, 08:59

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ma koja Zvezdarska šuma.. mani me Zvezdare

Još neko me podseti da su stolovi zbijeni... Dakle bolje onda Kališ - samo gdi? Osim Cinema cafe i Beogradske tvrđave (terase) znam samo još jednu kafanu tamo iznad luna parka.... I imaju još neki kafići ali ja do njih ne znam da dođem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

29.07.2010, 09:07

clock-img

buhla

pencil-img

2564

ako cemo na Kalis... mogle bi u zoo vrt, ima kafic, a ima i zivotinja! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

29.07.2010, 09:09

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

buhla care to sam i ja htela da predlozim user posted image user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

29.07.2010, 15:00

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Mene planirajte i dalje....nadam se da neće ništa iskrsnuti do tada user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

29.07.2010, 15:09

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

muj bjen carinjo :)

računam te

a da, verujem da je needles to say, ali čisto da se zna da i ostale devojke planiraju da dođu, mislim na one koje su otišle

ne želim nikakve prepirke i ima da vi održim govor pre nego što sednemo sve user posted image

clock-img

31.07.2010, 00:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

muj bjen carinjo :)

računam te

a da, verujem da je needles to say, ali čisto da se zna da i ostale devojke planiraju da dođu, mislim na one koje su otišle

ne želim nikakve prepirke i ima da vi održim govor pre nego što sednemo sve user posted image

Nekoliko devojaka je sa crtica htelo da dodje, ukljucujuci i mene, ali ako Nejtiri dolazi NECEMO (mislim, s obzirom kako je devojke na crticama lepo popljuvala). I bas ce mi biti zao jer sam mnoge ljude htela da upoznamuser posted image

clock-img

31.07.2010, 00:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Grejs

IZVORNA PORUKA: Nena81

cuj kalis pored onolike zvezdarske shume user posted image

Jao Neno suma je zakon,ja svako vece vodim bebca gore u sumu vazduh,tisina klupe ma uzivancija.Mi ponesemo sokice kafu a beban spava li spava

jao draga vratila si me u detinjstvo....mene je moj deda skoro svaki dan vodio u šumu, moj rođeni brat, brat od tetke i ja, svaki dan, bicikli, uživanje, igra, prelepo detinjstvo, ....a dedi nikada nije bilo teško, mnogo mi nedostajeuser posted image

kako ideš, pešaka ili?

< Poruku je uredio dunja RR -- 31.7.2010 0:51:52 >

clock-img

31.07.2010, 09:00

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Mislim da se za tih par sati koliko cemo biti zajedno, mogu zakopati ratne sekire i da nema potrebe da neko ne dodje zato sto dolazi XYZ. Uostalom, ako bas ne volite Nejt, nemojte da sednete pored nje i to je to.   

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

31.07.2010, 16:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Ja ne dolazim jer sam tada na moru. Nadam se, biće još prilikauser posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.07.2010, 16:57

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: LillyT

Mislim da se za tih par sati koliko cemo biti zajedno, mogu zakopati ratne sekire i da nema potrebe da neko ne dodje zato sto dolazi XYZ. Uostalom, ako bas ne volite Nejt, nemojte da sednete pored nje i to je to.   

xexexexxe...zao mi je sto nemam priliku da ne sednem pored nje :):):):)

clock-img

31.07.2010, 17:23

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Sad i neću više - dosta prepucavanja, ako nije vezano za kafu u Beogradu - nema potrebe da se javljate

LillyT ovo nije bilo upućeno tebiuser posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 31.7.2010 17:24:12 >

clock-img

31.07.2010, 17:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Sad i neću više - dosta prepucavanja, ako nije vezano za kafu u Beogradu - nema potrebe da se javljate

jel to znači da nećemo piti kaficu sa tobomuser posted image ?

ja baš želim da te upoznam....

clock-img

31.07.2010, 17:30

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: dunja RR

jel to znači da nećemo piti kaficu sa tobomuser posted image ?

ja baš želim da te upoznam....

Ne mila, ja ima da se pojavim pa makar grad veličine jajeta padao. Samo sam pukla od prepucavanja ''''ako ovaj ne dođe ja ne dolazim'''' ili ''''drago mi da ne mogu da budem tu zbog tog i tog''''

Ja od kafe ne odustajem, ali ću ipak održim govor pre nego što sednemo

user posted image user posted image user posted image Nema teorije da Trća ne upozna sve divne cice

< Poruku je uredio Trcosava -- 31.7.2010 17:31:27 >

clock-img

31.07.2010, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

vratio mi se osmeh na lice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 17:35

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

morala sam izvinite :)user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 17:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: dunja RR

vratio mi se osmeh na lice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj pile moje, pa nemoj da se plašiš - dolazim pa makar ja i još jedna bile, a zasigurno znam da će biti više user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 17:59

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ne mogu da verujem da se jos uvek prepucavate ko mala deca..."ako ona dodje,ja necu i sl." ja ne stajem ni na jednu ni na drugu stranu,ne poznajem vas toliko i cini mi se da su obe strane u necemu u pravu ali i krivu... ali dooookle vise,zdrave,prave,mlade zene a ponasaju se ko osnovci... bez ljutnje,ali ovo je moje misljenje

clock-img

31.07.2010, 18:02

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: red sonia

ne mogu da verujem da se jos uvek prepucavate ko mala deca..."ako ona dodje,ja necu i sl." ja ne stajem ni na jednu ni na drugu stranu,ne poznajem vas toliko i cini mi se da su obe strane u necemu u pravu ali i krivu... ali dooookle vise,zdrave,prave,mlade zene a ponasaju se ko osnovci... bez ljutnje,ali ovo je moje misljenje

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam se izvinula....reagovala sam bezveze na neke ruzne stvari koje je neko uradio ....bolje da sam cutala -znam

clock-img

31.07.2010, 18:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ne dolazim jer sam tada na moru. Nadam se, biće još prilikauser posted image

Ja imam opravdanje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.07.2010, 18:16

clock-img

Anoniman

Nikada se nisam svadjala niti prepucavala sa Nejtiri. Apsolutno nikada. A onda, zajedno sa devojkama koje cekaju trudnocu dobijem lepe epitete. Priznajem-uvredjena sam. Ako nekome ne odgovara forum i zeli da ode, nije sebi smeo dozvoliti da vredja zene sa istog. Ja ne mogu da pijem kafu s nekim koga apsolutno ne cenim. Sta god da se izdesavalo na forumu nije bilo lepo, ali niko nema pravo da tako pljuje zene sa crtica. Ja sam samo pitala (neposredno) dolazi li Nejtiri? Jer ako ona ne dolazi, ja dolazim, ili obrnuto. Stvar je jednostavna. Niti se bunim, niti prebacujem, samo obrazlazem i konstatujem svoj dolazak ili ne-dolazak.

clock-img

31.07.2010, 18:21

clock-img

red sonia

pencil-img

633

IZVORNA PORUKA: verolino

Nikada se nisam svadjala niti prepucavala sa Nejtiri. Apsolutno nikada. A onda, zajedno sa devojkama koje cekaju trudnocu dobijem lepe epitete. Priznajem-uvredjena sam. Ako nekome ne odgovara forum i zeli da ode, nije sebi smeo dozvoliti da vredja zene sa istog. Ja ne mogu da pijem kafu s nekim koga apsolutno ne cenim. Sta god da se izdesavalo na forumu nije bilo lepo, ali niko nema pravo da tako pljuje zene sa crtica. Ja sam samo pitala (neposredno) dolazi li Nejtiri? Jer ako ona ne dolazi, ja dolazim, ili obrnuto. Stvar je jednostavna. Niti se bunim, niti prebacujem, samo obrazlazem i konstatujem svoj dolazak ili ne-dolazak.

verolino,ja mislim da je to bezveze,necete sedeti jedna pored druge sigurno,ne moras je ni pogledati ako ti to smeta,ali ce one devojke koje su se nasle u sredini tj. izmedju 2 vatre biti uskracene ili za tvoje drustvo ili za njeno,a mozda bi volele obe da vas upoznaju,ali uostalom radite kako hocete,ja sam samo kazala sta ja mislim jer se ova prica povlaci vec par dana...shvatam ja i tebe

clock-img

31.07.2010, 18:26

clock-img

Anoniman

verolino,ja mislim da je to bezveze,necete sedeti jedna pored druge sigurno,ne moras je ni pogledati ako ti to smeta,ali ce one devojke koje su se nasle u sredini tj. izmedju 2 vatre biti uskracene ili za tvoje drustvo ili za njeno,a mozda bi volele obe da vas upoznaju,ali uostalom radite kako hocete,ja sam samo kazala sta ja mislim jer se ova prica povlaci vec par dana...shvatam ja i tebe

user posted image user posted image user posted image Imas potpuno ispravno razmisljanje, i da nije mog prokletog ega, verovatno bi te u stopu poslusala...

clock-img

31.07.2010, 18:29

clock-img

diamond

pencil-img

823

IZVORNA PORUKA: verolino

Nekoliko devojaka je sa crtica htelo da dodje, ukljucujuci i mene, ali ako Nejtiri dolazi NECEMO (mislim, s obzirom kako je devojke na crticama lepo popljuvala). I bas ce mi biti zao jer sam mnoge ljude htela da upoznamuser posted image

Mislim da se to odnosilo samo na tebe....

clock-img

31.07.2010, 18:29

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

meni je zao sto ne mogu da vidim ove drage mi zene da se ispricamo ko ljudi i ismejemo....i oshtrikamo koju socnu uzivo....ostalo je nevazno zaista....

clock-img

31.07.2010, 18:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Anuk, ajde doleti da se druzimouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!