cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu

clock-img

27.05.2010, 21:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

dolazim sutra..jos jednom da potvrdim...
danas su stigli rezultati brisa iz nosa tei i zdravi smouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 21:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2010, 21:08

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Nejt pa pisala je pre da mozda ide za ns ali ako ne docice valda tako nesto ...

JA JEDVA CEKAM DA VAS VIDIIIIIIIIIM user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sad sma videla da jeste, rekla mi je to jos pre neki dan... user posted image

I JA, I JA... Posebno osim sto iz ove ekipe nikoga licno ne poznajem, osim sto sam imala cast da upoznam Jecu rr user posted image user posted image user posted image

ahaha ja sam ona gora koja se polako priblizava sa izbledelo crvenim vrhom user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

27.05.2010, 21:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao.user posted image

Ih, bre, Mince, bas sam imala zelju da te upoznam... bice prilike, samo nam ti budi dobro user posted image

clock-img

27.05.2010, 21:15

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Da mina ti samo nama odmaraj da ne bude nesto ... Ljubimo te mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

27.05.2010, 23:59

clock-img

micketta

pencil-img

795

turite i grejs i njenog maleckog na spisak.  user posted image

zna baba

clock-img

28.05.2010, 00:00

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

koji smo baksuzi.. i ti i ja user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

28.05.2010, 00:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Vidim ja biće ovde jedno lepo takmičenjce( u broju Ringerajki) između BG druženja i N.Sad druženjauser posted image , neka, neka ovo je pozitivno takmičenje....

clock-img

28.05.2010, 01:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Tatamata

Drage naše, dolazim i ja i dovodim moje dve devojke. user posted image
Hvala Dunja na prijavljivanju. Jedva čekamo da vas sve vidimo.

Divno, tek sada videh user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 04:53

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: cipiripi

koji smo baksuzi.. i ti i ja user posted image user posted image

Nevidjeni baksuzi. Da se jadna za zelen bor 'vatim, i on bi se zelen osusio! A bas sam se radovala. Kako je sebicno ovo moje dete, pa to je strasno! A da odjete posle svi kod mene, blizu sam?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.05.2010, 08:12

clock-img

Anoniman

1.Nejt
2.Dunja
3. Cipi - odustala
4. Trinny
5. Buhla
6. Jeca RR
7. Veca 77 - ?
8. Viking RR
9. OTI
10. Lillit
11. Minavb - odustala
12. Mejra 81 - odustala
13. Delijagirl
14. Jeca RR
15. Nena 81
16. Micketta
17. Tatamata
18. Mimce - ?
19. Grejs

Ej, Mince, pa ako mozes da primis u kucu ovoliki broj ljudi... user posted image
Elem, koji sam ja moron, ni ne razmisljam da pojma nemam gde je tacno ta basta! Nejti, Buhlic, jel znate vi, da se uzdam u vas dve da necu da omasim? E a jel to blizu vukovog parkinga?

clock-img

28.05.2010, 08:41

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam 2 puta na listi user posted image
inače, kako sad stvari stoje, ne verujem da ću pre 18h da se izvučem sa posla...user posted image user posted image user posted image  najavljuju mi neki sastanak za pred kraj radnog vremena. Pokušaću da stignem, meni je to jako blizu kuće, ali ne vredi kad mi nije blizu posla user posted image user posted image  

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

28.05.2010, 08:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ja sam 2 puta na listi user posted image
inače, kako sad stvari stoje, ne verujem da ću pre 18h da se izvučem sa posla...user posted image user posted image user posted image  najavljuju mi neki sastanak za pred kraj radnog vremena. Pokušaću da stignem, meni je to jako blizu kuće, ali ne vredi kad mi nije blizu posla user posted image user posted image  

jaoj, Jeco, moja greska, toliki broj ljudi, pa sam malo omasila! hi hi, pa eto vredis za dvoje! user posted image user posted image user posted image
Pa ajd, ko zna koliko cemo ostati...

clock-img

28.05.2010, 08:43

clock-img

Anoniman

1.Nejt
2.Dunja
3. Cipi - odustala
4. Trinny
5. Buhla
6. Jeca RR
7. Veca 77 - ?
8. Viking RR
9. OTI
10. Lillit
11. Minavb - odustala
12. Mejra 81 - odustala
13. Delijagirl
14. Nena 81
15. Micketta
16. Tatamata
17. Mimce - ?
18. Grejs

clock-img

28.05.2010, 08:44

clock-img

Anoniman

ja nosim fotoaparat!!!

clock-img

28.05.2010, 08:44

clock-img

Anoniman

e i ja i ja... pod obavezno!

clock-img

28.05.2010, 08:50

clock-img

Anoniman

Jedva cekam danas da vas vidim!!! user posted image

clock-img

28.05.2010, 08:54

clock-img

buhla

pencil-img

2564

i ja user posted image
Trinny.. sto se kafica tice, ja mislim da je to onaj na samom ulazu u teatar. neka me ispravi neko ako gresim! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

28.05.2010, 09:01

clock-img

buhla

pencil-img

2564

eeeeeeeeee vid koliko nas je... 'oce li biti tamo mesta za sve nas?
ja nemam pojma ni koliki je taj kafic user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

28.05.2010, 09:07

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Tacno sam znala da ce Mini nesto da se iskomplikuje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

28.05.2010, 09:07

clock-img

Anoniman

a ja jos manje, al ajd, nas je tri pa cemo valjda nekako naci taj kafic! joj ustvari cetiri, ubice me Sara sto sam nju izostavila! user posted image

clock-img

28.05.2010, 09:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trinny

a ja jos manje, al ajd, nas je tri pa cemo valjda nekako naci taj kafic! joj ustvari cetiri, ubice me Sara sto sam nju izostavila! user posted image

Mi cem onegde stici, e sad gde user posted image
Buhla verovatno ima broj od Oti, znam da je to njen teren, pa da nam bude navigacija user posted image

clock-img

28.05.2010, 09:10

clock-img

Anoniman

e pa nish onda je pustamo na spikerfon da nas navigira! user posted image

clock-img

28.05.2010, 10:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: buhla

eeeeeeeeee vid koliko nas je... 'oce li biti tamo mesta za sve nas?
ja nemam pojma ni koliki je taj kafic user posted image

bašta je velika tako da ne brinite, za unutra ne znam ali mislim da je ok( ako počne kiša).....

clock-img

28.05.2010, 10:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Trinny

Ej, Mince, pa ako mozes da primis u kucu ovoliki broj ljudi... user posted image
Elem, koji sam ja moron, ni ne razmisljam da pojma nemam gde je tacno ta basta! Nejti, Buhlic, jel znate vi, da se uzdam u vas dve da necu da omasim? E a jel to blizu vukovog parkinga?

odmah poretdT eatra T i Opštine Zvezdara.....preko puta Lole-studentskog doma, na istoj strani Bulevara kao i Lola....