cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu

clock-img

16.05.2010, 23:48

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

16.05.2010, 23:50

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu user posted image user posted image user posted image user posted image

Moze,moze ali bi on i malo loze ili dunjeuser posted image

clock-img

17.05.2010, 00:20

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 00:31

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama user posted image user posted image user posted image

Vazi duso user posted image

clock-img

17.05.2010, 07:42

clock-img

Anoniman

JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno)

inače,još sam pod utiskom.....neke sam znala od ranije,a Cipi,Ivu,Nejti i Ninu sam sad upoznala....i presrećna što u životu imam nešto ovako...priliku da upoznam divne ljude,tj.žene....

jedva čekam sledeći put,naravno sa još više žena...i deceuser posted image user posted image user posted image

a put do Nbgd-a je bio kao u horor filmu, ali naša rajderka Veca je sestra od teke Šumaheru pa smo dobro prošle....user posted image ja čekala mm ispred zgrade par minuta,posle se malo zgrejali i taaaaako.....user posted image user posted image user posted image
sve u svemu-divaaaan dan iako je bilo nevremeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 09:46

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Banini, mila, nemoj da se tripujes, uopste "nisi" dobra riba, prema tome nema brige!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aj' mi, leba ti, reci gde to nisi ispala OK. Pa ne moze se, zeno, na svakoj slici pozirati kao da si na dodeli Oskara, ili vec cega user posted image user posted image user posted image
Super si mi, banderasice moja!

A voznja - za pamcenje! Ni brisaci u petoj brzini nisu uspevali da obrisu staklo na soferki! Da sam vozila moj stari Yugo, 5 puta bi mi se gasio (svaki put kad bih presla preko bare dublje od 5 cm)user posted image user posted image user posted image

I ja se radujem sledecem okupljanju!! user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

17.05.2010, 21:34

clock-img

Tulija

pencil-img

58

Devojke user posted image user posted image user posted image
slike su vam super, sve ste slatke nasmejane,
vidi se da vam je prijalo druzenje...
bice ih valjda jos pa da se i mi ostale pridruzimo i druzimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 07:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: banini

JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno)

Extra si ispala....I super si ribauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:57

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Sve ste prelijepe joj voljela bi da sam i ja tu user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 09:35

clock-img

Maza82

pencil-img

440

Drage moje super su vam slike, sve ste ispale slatke i preslatke user posted image
Kako sam ljubomorna, hoću i jaaaaa user posted image  

svako zašto, ima svoje zato......

clock-img

18.05.2010, 09:47

clock-img

Anoniman

jaoj, cure, pa kako ja nisam videla ovu temu?!?!? kako mi je krivo sto nisam videla, bas bi mi prijalo takvo druzenje...
Devojke, ocete li usjkoro ponovo tako nesto? user posted image

clock-img

18.05.2010, 09:53

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje user posted image user posted image user posted image
Tad ja doilazim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa sve Anom user posted image

p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obožujem vas mloooogooo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 18.5.2010 9:55:11 >

I flunked anger management! }:->

clock-img

18.05.2010, 10:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje user posted image user posted image user posted image
Tad ja doilazim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa sve Anom user posted image

p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obožujem vas mloooogooo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada...
Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog?
p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 10:17

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Trinny ne placi draga cim se ovo vreme prolep[sa eto opet kafenisanja ko hoce sa sve bebama moze. Samo ja da zalecim prst da mogu da hodam ko covek i poteracu ove curke u neku bastu.user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

18.05.2010, 10:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trinny

jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada...
Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog?
p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... user posted image user posted image user posted image

Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje user posted image

clock-img

18.05.2010, 10:30

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da slučajno ne omaši koji redak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinny user posted image

nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici

I flunked anger management! }:->

clock-img

18.05.2010, 10:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

IZVORNA PORUKA: Trinny

Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje user posted image

e, moze, moze, dogovoreto!user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 10:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da slučajno ne omaši koji redak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinny user posted image

nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici

pa, do 16h, a radim u centru, tako da mislim da ponekad mogu da eskiviram da stignem kuci na vreme! user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:36

clock-img

Anoniman

Zenske, kome se pije kafica u petak?  user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:37

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Meni meni meni meni meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.Nejt
2.Cipi

user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:39

clock-img

Anoniman

Meni meni meni meni meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.Nejt
2.Cipi

user posted image user posted image

Dve zaludne, uvek prve na spisku user posted image

OTI, Minavb(ako se ne porodis), Trinny... koga se jos nisam setila da ne radi, a da je propustio druzenje user posted image
Ostale devojke koje ste bile prosli put??? user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:40

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Ovim putem javno pozivam Kali i 2002m da dodju..
Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:40

clock-img

Anoniman

Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:41

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Dunja.. vidim te... user posted image

clock-img

26.05.2010, 00:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

user posted image user posted image user posted image

Kahm, kahm ...user posted image
Ček* da 2002m pročita.... user posted image

Rado bih došla...ako iskombinujem nešto javiću ... user posted image
Moj stojdža i nije toliko pouzdan po brdovitom Beogradu ... user posted image