cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu

clock-img

15.05.2010, 21:55

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

jaoooo znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veca ce biti odusevljena to joj je blizu user posted image

A ima i kafic u sklopu toga jel?
To je otprilike naspram Fashion splava?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

15.05.2010, 21:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

IZVORNA PORUKA: Nena81

A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile user posted image
Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta.
A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ?
Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku user posted image

...deca nam u vodi user posted image

ja predlažem ZAMAK kod hotela Jugoslavija user posted image  odguglajte ako ne znate o čemu je reč, ja sam oduševljena tim mestom

Ja se slazem (blize mi je od Ade mnogo user posted image )! Jeco, sledeci put se nadam da ces se duze druziti sa nama... prvi utisak je super, a Luka Miki Maus i poljupci user posted image

clock-img

15.05.2010, 21:57

clock-img

NinaMandarina

pencil-img

349

ZAMAK je super user posted image user posted image user posted image . Ima svasta za decu... naravno i kafic user posted image . Mogli bi tamo sledeci put?

clock-img

15.05.2010, 21:57

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

I ja se nadam. Hvala user posted image
jeste cipi to je tu. Ima i kafić u sklopu toga, vrlo je prijatno. I ima spravica za decu svih uzrasta.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.05.2010, 21:58

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

I ja se slazem da za Zamak, na Zemunskom keju, predivan je.

clock-img

15.05.2010, 21:58

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Ja svaku bebu / dete pitam "a gdeeee su ti zuuubiiiiiii" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali bukvalno svako dete user posted image user posted image user posted image
Neznam koji mi je...
Sva deca se smeju, a Luka je jedini koji ih je pokazao ODUSEVIO ME JEEEEEE user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:00

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Zamak jeste ekstra sestra mi je tu radila. Vikendom zna biti velika guzva, narocito sad kad krene lepo vreme pa svi na kej u setnju.
Mada meni vise odgovara / blize ADA.
Uostalom dogovoricemo se.

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

15.05.2010, 22:02

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Ja svaku bebu / dete pitam "a gdeeee su ti zuuubiiiiiii" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali bukvalno svako dete user posted image user posted image user posted image
Neznam koji mi je...
Sva deca se smeju, a Luka je jedini koji ih je pokazao ODUSEVIO ME JEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Moj Jojo pokazuje zube al da mu vidis osmeh kada digne majicu i pokaze trbicu user posted image , i samo trazi da mu slikam trbicu.

clock-img

15.05.2010, 22:04

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

A jel dosao u stadijum da pokazuje jos nesto..???? user posted image user posted image user posted image
Bas smo Jeja i ja danas pricale o tome...

-"Gde je majkina pishaaaaaaaaaa? " user posted image user posted image user posted image
- "A on se uhvati " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:07

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

To pokazuje samo dok se kupa u kadi, jer ga tata uci kako se pere ...znas vec sta user posted image
aj sad da dobijemo po jedan pec odosmo u off

clock-img

15.05.2010, 22:09

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

taman sam se spremala da peckam user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.05.2010, 22:13

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Aj cik dodji na kafu ima da nagovorim joju da malo luku pec pec  user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:13

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Bilo je bas lepo user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

Morala sam Vecu da prekinem u sexy vikendu, da vidim da li joj je proradio net... Ali nije, potrudice se da sutra prvo pozove ''Sezam'' da im user posted image , pa da moze da postavi slicice user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:47

clock-img

Anoniman

E da, i pozdravila vas je puno sve!

clock-img

15.05.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

Ženske, vidim, bilo vam je super!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Aj čekam još sličica ... user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Ženske, vidim, bilo vam je super!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nacekaces se, Veca ima ovulaciju, satro ne radi joj net user posted image

clock-img

15.05.2010, 22:58

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Ja cu sad da iskazem svoje misljenje i pricu user posted image user posted image user posted image

Naime...kao sto sam rekla Banini...ja mrzim vidjenja na slepo..vidjenja sa NN licima, kad neznam koga da ocekujem, i kako cu nekoga da prepoznam user posted image
Tako da mi je bilo najlakse da dodjem taksijem..na par metara osmotrim situaciju i krenem user posted image user posted image user posted image
Niko ne nosi karanfile ili nesto slicno pa je malo user posted image user posted image

Prvo sto sam trazila ocima je dvometrasica Banini..ona mi je bila orijentir...
Izasla sam iz taksija..prepoznala Banini, Ninu, Vecu, za Suncicu sam pretostavila da je ona...
Za Ivu nisam imala pojma ko je al sam je poljubila ... proslo mi je kroz glavu.."otkud ova" (mislila sam da je od moje kume drugarica iz N. Sada) user posted image
E da i Nejt sam odmah prepoznala..moju konkurenciju u igrici TREASURE ISLE na fb user posted image

Mimce je dosla...prepoznala sam je samo po stomaku user posted image
Sele smo u "Rezime"..svaka narucila sta je htela.. (jadan onaj blentavi konobar kako je popamtio ja pojma nemam) user posted image

Dolazi zena...grli Banini...u jednom trenutku jako napadna...neznam kako da opisem...
Kad ono posle par min zakljucujem da je zena zmaj - JEJA user posted image user posted image user posted image kraljica user posted image user posted image

Sedele smo 3h..Veca je osmatrala oblake...i pokazala se kao jako dobar "meteorolog u pokusaju" user posted image provalila je da ce provala oblaka tako da smo odmah i krenule...
Ivu i mene je vozila Jeja...master u voznji user posted image kisha lije a trudnjaca cepa li cepa po gasu user posted image
Kako su prosle Veca, Nejt i Baninica..nek pisu user posted image

Aj sad vi devojke... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 23:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Nacekaces se, Veca ima ovulaciju, satro ne radi joj net user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ma j*** net ...
go sister go! user posted image

clock-img

15.05.2010, 23:04

clock-img

Anoniman

Cipi user posted image
Vidi se da smo isle zajedno u skolu user posted image

Samo da dodam.. .

Veca je gledala oblake i cupkala zbog, vec vise puta ponovismo cega user posted image
Jeca RR nam je svratila sa Lukom i sve smo se okupile oko njega, ali on kao svaki mali smeker u najavi, nije se dao zbuniti user posted image  
Banini, Veca i ja smo prezivele voznju... user posted image

clock-img

15.05.2010, 23:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Devojke, super ste user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.05.2010, 23:27

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Ludo burazere ludo user posted image

clock-img

15.05.2010, 23:44

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

Devojkeuser posted image prelepe steuser posted image .Bas vam zavidim na lepo provedenom druzenju.Citav dan sam se cimala sa majstorima i stalno mislila na vas,ali bice dana zaista bih mi bilo zadovoljstvo da vas sve upoznam licno.Ljubi vas vasa Pipiuser posted image

clock-img

16.05.2010, 00:54

clock-img

Mimče

pencil-img

420

user posted image user posted image meni je zao sto nisam ostala duze tako da ispunite mi zelju za skoro ponovno okupljanje. po stanu smo i nesto zavrsili, mada i sutra ima da se radi, koncert je bio ravan nuli ili ispod nule , ali morala sam da vidim(bolesno radoznali novinar, sto rece moj drug ili se rodis normalan ili kao novinaruser posted image ), a na Noc muzeja nismo ni otisli jer smo se smorili sad sam sela da vidim kake ste vi i vejiki ljub od nas duplih

< Poruku je uredio Mimče -- 16.5.2010 0:55:16 >

clock-img

16.05.2010, 10:22

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Žene, ja osećam moralnu dužnost da se izvinim zbog svog nedolaska user posted image
Imala sam neverovatnu volju i želju da vas sve vidim i upoznam, ali moji mučni, poslednji dani pred porodjaj mi to nisu dozvolili. Objasnila sam već Veci i verujem da vam je prenela sve, ali morala sam ovako još jednom da se izvinim. Nadam se da ću uskoro i ja biti u mogućnosti da za početak hodam normalno kao nekada, i da ću biti u stanju da se upoznam sa vama! Do tada vas sve puno i pozdravljam i ljubim, posebno Vecu user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 16.5.2010 10:24:01 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"