cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ušteda električne energije

clock-img

31.10.2016, 18:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Anck, ja to često radim user posted image npr ako idem po Mareta u vrtić ne gasim tv, jer vraćam se za 10 minuta. Mm samo gasi za mnom. Ja u suštini imam fobiju od mraka i ako sam sama volim da u svakoj sobi gori lampa. Noću nam isto gori lampa u spavaćoj sobi. Kad sam živela sama uvek su mi bile upaljene lampe po stanu i tv ili radio, nekako sam imala osećaj da nisam sama.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.10.2016, 18:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja jedino ostavljam radio da radi , sa kucnog bioslopa ne pravi radio isto kad idem u vrtic. ovako sve gasim.

clock-img

31.10.2016, 21:01

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ana i ja dok sam zivela sama sam spavala iz tv ili radio. Nekako mi je mnogo jeziva bila tisina. Sada bih bez problema spavala sama bez lampeuser posted image deca su cudo

clock-img

31.10.2016, 21:04

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

ja pre nisam mogla da zaspem bez radija , samo nesto tiho da svira i tako celu noc