cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu

clock-img

10.03.2011, 12:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jovicaa

malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodilauser posted image

Ajde! user posted image i ja se osecam k'o da sam pala s marsa kad odem bilo gde, sve ne snam o cemu se sad u drustvu razgovara user posted image

clock-img

10.03.2011, 12:47

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodilauser posted image

a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 12:50

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

user posted image onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 12:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka user posted image user posted image user posted image

Samo cu podebljati kljucnu rec u tvom postu user posted image

clock-img

10.03.2011, 12:52

clock-img

Anoniman

user posted image onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ja cu da te udavim pricom user posted image Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznateuser posted image

clock-img

10.03.2011, 12:56

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tomeuser posted image

clock-img

10.03.2011, 12:59

clock-img

Anoniman

odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tomeuser posted image

Carapama ! user posted image

clock-img

10.03.2011, 12:59

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: magiNS

Evo ja cu da te udavim pricom user posted image Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznateuser posted image

jooooj sto ste lude user posted image user posted image user posted image , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata user posted image .
magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 user posted image !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...

clock-img

10.03.2011, 13:01

clock-img

Anoniman

jooooj sto ste lude user posted image user posted image user posted image , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata user posted image .
magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 user posted image !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...

Sve si rekla! user posted image user posted image user posted image ja gledam kako da smrsam 20kg do 18. pa da budem riba za svoj prvi izlazak od onomad iz porodilista user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 13:03

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sta da radis bublence, probaj da setas vise, sad dolazi prolece, pa malo vise voca i povrca i bice okuser posted image nemoj da se opterecujes.. sve se to vrati 

clock-img

10.03.2011, 13:04

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja cu biti skromnija magi.. zelim svoje zategnuto dupe nazad, pa neka bude i velikouser posted image

clock-img

10.03.2011, 13:04

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Bubo, izjašnjavaju se samo one što su se ugojile 1-2kg, ove druge (mi druge) ćute.user posted image Ja nemam pojma koliko sam se ugojila, niti pratim. Uopšte ne izgledam manekenski, pogotovo sad. I uopšte se ne opterećujem time. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 10.3.2011 13:05:15 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

10.03.2011, 13:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

20kg?? sitnicauser posted image , mozes ti to za ovih 9-10 dana user posted image . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 13:07

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

didy, jovicaa, magi user posted image user posted image user posted image pa ja vas obozavam user posted image

clock-img

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

20kg?? sitnicauser posted image , mozes ti to za ovih 9-10 dana user posted image . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ju ju pa ja ne planiram da se nesto sredjujem.. necu valjda sada da ocupam obrve, zamalo da prodje 6 meseci... greota da ne napravim novi rekorduser posted image

clock-img

clock-img

jance

pencil-img

6439

ma sve vi mozete komotno da se sakrijete iza mene user posted image
ja imam trudnicki stomak vec 2 godine user posted image
a tek sada sam ostala trudna

Bez dece kuća ne raste

clock-img

10.03.2011, 13:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

eto, lepo kazem da ste skroz lude user posted image user posted image user posted image
jovicaa a kako ti dolazis iz ZR? jance, znaci ti si se lepo pripremila za trudnocu user posted image , i ja sam se ugojila koju kilicu pre nego sto sam zabebila ali sam sada preterala

< Poruku je uredio bubulence -- 10.3.2011 13:10:26 >

clock-img

10.03.2011, 13:08

clock-img

Anoniman

Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .

clock-img

10.03.2011, 13:09

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? user posted image

Magi, vozim ako ne cugam user posted image  Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju.
U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.user posted image

clock-img

10.03.2011, 13:10

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .

hhhahaha, ma sve moze da se dotera kad hoces! samo ja ne volim da vezbam, to me ubija

clock-img

10.03.2011, 13:13

clock-img

jance

pencil-img

6439

sto se prevoza tice, jos cemo se cuti, ali Telep, Satelit i taj potez, ili ako ste neko usput za centar, ja mogu da pokupim, imam 4 mesta ako idem sa Scenicom .. ako je jugo u pitanju onda smo malko tesni al moze troje komotno...user posted image

u glavnom ako idem, idem nekim kolima sigurno...
a ne cugam ovaj put, jer kazu da ne smem user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

10.03.2011, 13:14

clock-img

Anoniman

didy, jovicaa, magi user posted image user posted image user posted image pa ja vas obozavam user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 13:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

zverki i meni lako stici  jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta
a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.03.2011, 13:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? user posted image

Magi, vozim ako ne cugam user posted image  Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju.
U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.user posted image

Da zna zoraaaaa da znaaaa zoooraaaaaaa..... user posted image

clock-img

10.03.2011, 13:17

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: Olga RR

zverki i meni lako stici  jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta
a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje user posted image

user posted image user posted image user posted image  i ja user posted image

Bez dece kuća ne raste