cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu

clock-img

09.03.2011, 16:11

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

user posted image user posted image user posted image user posted image Super,mene nece biti tesko prepoznatiuser posted image

clock-img

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja mislim da i nema mama na forumu iz mog kraja,zapatila sam samo Tasinu svekrvu od poznatih user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Vodiš svo troje? user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ja mislim da i nema mama na forumu iz mog kraja,zapatila sam samo Tasinu svekrvu od poznatih user posted image

Njoj da se javiš kad god je vidiš, jesi me čula!? user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:12

clock-img

Anoniman

Tash brate ovo ono , pa da neko ne pita stvarno bi se dogovarali do sledeće kineske nove godine . A ja bih da malo putujem sad sa mojom malom porodicom , pa zato pitam , da znam kad se odigravaju ove igRRarije user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:15

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

IZVORNA PORUKA: Tash

Vodiš svo troje? user posted image

Pa to bih još razmislila!Dvoje u ruke,jedno na ledja!user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:17

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kad sam bila trudna, nisam mogla da mrdam puno, kad sam dobila Simonu, nisam se usudjivala da mrdnem sa njom malom i nezgodnom, a ni da je ostavim, a sad kad se usudjujem da mrdnem i to sa njom vecom i nezgodnom, nisam trenutno u NS kad se tako lepo dogovarateuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebablue -- 9.3.2011 16:18:10 >

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

09.03.2011, 16:17

clock-img

Anoniman

Ja upravo postavih anketu koliko da vidimo kad kome najvise odgovara radni dan/vikend pre/pose podne user posted image

clock-img

09.03.2011, 16:37

clock-img

jance

pencil-img

6439

odlicno magi..
meni jedino ovaj vikend nikako ne odgovara, puna mi kuca gostiju, ni sama ne znam gde cu da spavam user posted image
sledeci vikend vec moze subota, nedelja posle podne je zauzeta....
ostalo jos nije bezecovano user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

09.03.2011, 16:48

clock-img

Anoniman

Ja ne vidim tu anketu ? user posted image

Subota popodne , što se mene tiče . Neka od subota .

clock-img

09.03.2011, 16:57

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja mislim da bi svako odlaganje dovelo da se necemo skoro videti zato neka neko presece i kaze vreme i mesto pa ko dosao dosao user posted image

Tasho ja boh joj se rado javila ali nemam predstavu kako izgleda user posted image

clock-img

09.03.2011, 19:05

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: lanajelena

BM prvo moje kafenisanje sa zenama je bilo kad je Duca imao oko mesec i po dana isto sam morala kedijem,dosao je taksista samo ubacio neraspakovana kolica pozadi i ja sam uletela sa bebom,tako da ne bi trebalo da bude neki problem

Moje prvo kafenisanje je bilo kad je KL imala 3 nedelje i preživele smo.user posted image  Kao i kod LJ.

Za vikend kažu bar 15 stepeni!user posted image  (ako je vikend ostao kao opcija)
Najbolje bi bilo da neko preseče i odredi mesto, vreme, i to je to. Jer ovako ćemo mic po mic do ne 1.maja, već 1.juna.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

09.03.2011, 19:10

clock-img

Anoniman

Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija user posted image .

clock-img

09.03.2011, 19:34

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Već rekoh - vikend kad hoćete, može.user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija user posted image .

Ok sto se mene tice, samo da mm nesto ne zakuva. Gde?

clock-img

09.03.2011, 20:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: magiNS

Ok sto se mene tice, samo da mm nesto ne zakuva. Gde?

I zakuvao je - maloj deverovoj rodjendan u subotu u 5,a kumici u nedelju u 4....suuuuuuper user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:41

clock-img

Anoniman

OK, možda kasnim koji minut, Mare obično klopa u 17h, ali stižem do 17.30.

clock-img

09.03.2011, 20:42

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

A gde?

clock-img

09.03.2011, 20:44

clock-img

Anoniman

To "gde" ostavljam nekom drugom da odluči , jer ja nisam nikad bila ni na jednom RR druženju pa ne znam gde je bolje .

clock-img

09.03.2011, 20:45

clock-img

Anoniman

Ja ako uspem,doci cu, makar inkognito, poslacu mm na rodjendan,malog pod misku i u taxi sa sve onim celebrity crnim naocarima user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:50

clock-img

Anoniman

Žene , ja bih imala predlog , ako nije frka , da se "obeležimo" , tj da se nekako napiše ko je ko (nik na RR) . Ja bih prepoznala možda vas 4-5 , a za ostale - ne želim da nagađam user posted image . Uostalom , same ste rekle da je na dodeli paketiča bilo zbunjujuće baš to što se nije znalo ko je ko . Naravno , ovo je samo predlog ...

clock-img

09.03.2011, 20:52

clock-img

Anoniman

Joooooj kako mi se dolazi!!!!user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:53

clock-img

Anoniman

Žene , ja bih imala predlog , ako nije frka , da se "obeležimo" , tj da se nekako napiše ko je ko (nik na RR) . Ja bih prepoznala možda vas 4-5 , a za ostale - ne želim da nagađam user posted image . Uostalom , same ste rekle da je na dodeli paketiča bilo zbunjujuće baš to što se nije znalo ko je ko . Naravno , ovo je samo predlog ...

user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:58

clock-img

simke

pencil-img

2713

Pih,ja radim ovu subotu posle podneuser posted image

clock-img

09.03.2011, 21:03

clock-img

Anoniman

Pa hoćete u nedelju , ili sledeće subote ? Ja sam samo predložila subotu , cure , kažite i vi kad bi vam odgovaralo , pa ćemo smisliti nešto . Većina odlučuje user posted image .