cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu

clock-img

26.06.2010, 11:19

clock-img

simke

pencil-img

2713

Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virususer posted image Može biti i od zubićauser posted image Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekarauser posted image

clock-img

26.06.2010, 11:31

clock-img

Mimče

pencil-img

420

ej draga zao mi je sto mali mis ima temperaturu, kada nam nesto nije dan ali bice ih...ljub za vas

clock-img

26.06.2010, 13:51

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ko do kraja dolazi? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

26.06.2010, 14:10

clock-img

simke

pencil-img

2713

Dolaze Novosađanka T. i diamond sigurno,ja sam pod znakom pitanjauser posted image

clock-img

26.06.2010, 14:33

clock-img

BabyG

pencil-img

445

A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! user posted image Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. user posted image Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke.. user posted image

clock-img

26.06.2010, 14:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

IZVORNA PORUKA: BabyG

A zašto se meni ne da da pijem kafu s vama?! user posted image Ili ne vidim da se dogovarate ili imam neke obaveze.. user posted image Nadam se da ću sledeči put imati više sreće... Sve u svemu, lepo se provedite devojke.. user posted image

draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorileuser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2010 14:40:06 >

clock-img

26.06.2010, 14:37

clock-img

simke

pencil-img

2713

Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum)user posted image

clock-img

26.06.2010, 14:39

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

IZVORNA PORUKA: simke

Sutrauser posted image Ja ne znam da dolaziš sutrauser posted image Rado bismo se družili,ali je Siniša i jutros imao temperaturuuser posted image

Joj simke izvini ja pobrkala datume, celi dan se mislim da je sutra 26 kad ono danas user posted image user posted image user posted image user posted image

Neki drugi put, kad se i ovo vreme malo stabilizuje.

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

26.06.2010, 14:43

clock-img

BabyG

pencil-img

445

IZVORNA PORUKA: dunja RR

draga možeš na kaficu, mislim da ima još vremena, ne znam za koje vreme su se dogovorileuser posted image

Znam, draga, ali meni su se gosti najavili za 17h. Tako da.. user posted image

Baby G dogovaramo se mi i za period 8-11 jul(nismo još utvrdile tačan datum)

To mi za sad odgovara... user posted image

clock-img

26.06.2010, 15:12

clock-img

maslinica

pencil-img

769

i ja bi pila kafu u Novom Saduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivela sam tamo godinu dana, jedini grad (posle mog rodnog) kojeg zaista covek moze smatrati svojim...mnoooooooogo ga volim...a svuda sam bila i zivela i dauser posted image
cim mi petar malo poraste eto mene da sa vama kafenisemuser posted image

clock-img

26.06.2010, 15:20

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje.

Nema nikakvih simptoma osim temperature(ne curi mu nos,ne kašlje),a i nju nema ceo dan,nego jednom u toku dana,pa ne verujem da je neki virususer posted image Može biti i od zubićauser posted image Ako ne prođe ni sutra,u ponedeljak ga vodim kod lekarauser posted image

clock-img

26.06.2010, 16:08

clock-img

simke

pencil-img

2713

IZVORNA PORUKA: Dora

Simke, i moji su imali virus,samo temp. nista vise, dok. kaze sve u redu,temp. traje dva dana i to po jednom dnevno i prodje.

Doro temperaturu je dobio  4 sata posle vakcinacije,a virus teško da je negde pokupiouser posted image Uostalom ovo nam je treći dan da ima temperaturuuser posted image

clock-img

26.06.2010, 16:12

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Vodi ga u pon za svaki slucaj.

clock-img

26.06.2010, 19:18

clock-img

Mimče

pencil-img

420

ja nisam u nsuser posted image user posted image user posted image  mm je malopre stigao sa posla, bas sam bljak a htela sam da vas upoznam, ljub sve lepo se ispricajte

clock-img

27.06.2010, 00:27

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Mi ne odosmo ni na ovu kafu... Milos ima uzaaaaasneeee grceve ceo dan i nije kakio, pa muku mucimo s tim... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

27.06.2010, 01:20

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo. user posted image

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

27.06.2010, 08:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Nas dve smo bile na kafici i bas mi je prijalo. user posted image

user posted image

clock-img

27.06.2010, 08:32

clock-img

simke

pencil-img

2713

Kakva si to to žena,praviš nam zazubice,a ja iz kuće nisam mrdnula evo već četvrti dauser posted image user posted image

clock-img

27.06.2010, 08:35

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

jutro

clock-img

27.06.2010, 08:38

clock-img

Anoniman

Simke,bas je neka zena user posted image

clock-img

27.06.2010, 08:44

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

bas sam neka

clock-img

27.06.2010, 09:07

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

o da strasan greh pocinih

pored troje dece, obaveza mnogo vise nego sto ih vi imate, nasla sam vremena da se opustim.
Stvar organizacije, prosli put sam rekla da sam tu ako nekom treba prevoz, nisam mislila da treba da se ponavljam, ali evo za  u buduce: Kad bude bilo ponovno okupljanje RR i ako uspem da se organizujem da dodjem, kome bude trebao prevoz neka se javi.
I bas mi je prijalo caskanje. Kakve ste vi to zene, umesto da kazete nek je i ona dusu odmorila vi me osudjujete sto sam se nasalila. Bas ste vi neke zene. I jos jednomuser posted image

clock-img

27.06.2010, 09:20

clock-img

simke

pencil-img

2713

Eh,blago tebi i svaka ti častuser posted image user posted image

clock-img

27.06.2010, 19:30

clock-img

Anoniman

Ma moram malo da zavitlavam,nisam imala nameru da te ljutim...mogu samo da zamisljam kolike su tvoje obaveze sa troje dece,kada su moje sa jednim ovolike user posted image !Ja sam imala goste,inace bih se organizovala,nije mi problem user posted image .Samo sam morala staviti user posted image kad nas zavitlavas kako ti je bilo leeeeeeepo,a mi bili spreceni da dodjemo user posted image i propustili lepo cavrljanje user posted image

< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 27.6.2010 19:31:48 >

clock-img

27.06.2010, 20:42

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ns women,al si ljutko. Ja sam htela da idem s vama al posto sam u Zrenjaninu nisam htela da te cimam za prevoz ;))) Ali posto se vec nudis,evo sledeci put se necu ustrucavati.
Salim se naravno, ja sam totalno neorganizovana al to cu promeniti i jos mnogo toga. Bicu druga zena,obecavam! A iskreno,malo me muci moj novi fizicki izgled.:O