cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu

clock-img

19.03.2010, 20:11

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoleduser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoleduser posted image user posted image user posted image

Nemoj da ti bude krivo,ti bi se mozda ugledala na mene pa ne bi jela user posted image !Sledeci put obavezno sa nama!

clock-img

19.03.2010, 20:14

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoledauser posted image

clock-img

19.03.2010, 20:14

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Mamice jel ti to mene malo zekis,a???user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepino

Mamice jel ti to mene malo zekis,a???user posted image

Ne,zasto?!Pogodila si user posted image ...nisam htela da zvuci tako da te zekim user posted image ,ali stvarno...

clock-img

19.03.2010, 20:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dora

Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoledauser posted image

A jel user posted image ?Onda dobro,da znam za sl. put sta ce da bidne user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:22

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica...
A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako....user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepino

Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica...
A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako....user posted image user posted image user posted image

Polako ali sigurno,na dobrom si putu da popamtis...u stvari nas si vec popamtila user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Ala sam se ismejala user posted image user posted image ...ali se nisi pohvalila sta je bilo dalje...jele ste sladoled user posted image

Napisala sam u Trudničkom meniju! user posted image user posted image user posted image

pepino, ima mojih slika u Kako zamišljate ostale forumašice, mora da ti je promaklo. user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:29

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Promaklo Tasho,promaklo,gledala,al sve odjednom,pa te ne uhvati!user posted image

clock-img

19.03.2010, 20:42

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... user posted image E bas mi leg''o taj sladoled! user posted image I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... user posted image

Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku user posted image user posted image user posted image
Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas user posted image ...
I evo nesto od danaske...ko jede?Naravno trudnjace user posted image
user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image
E bas nam je bilo lepo!Ajmo opet sto pre user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

19.03.2010, 20:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lothroniell

He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... user posted image E bas mi leg''''o taj sladoled! user posted image I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... user posted image

Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku user posted image user posted image user posted image
Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas user posted image ...
user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image

Vidi se draga ko je na prvoj slici pozirao,jedan mali maneken user posted image ....hocu ija opeeeeeeet!

clock-img

19.03.2010, 21:08

clock-img

Anoniman

Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put! user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put! user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeee,gomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,samo ne znam ko ce na koga user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:37

clock-img

simke

pencil-img

2713

Smrc...hocu i ja sladoleduser posted image i kafu,a moze i sladoled u kafiuser posted image

clock-img

19.03.2010, 21:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: simke

Smrc...hocu i ja sladoleduser posted image i kafu,a moze i sladoled u kafiuser posted image

Draga,ovo danas je bilo kao sto Lilika rece,hajdemo da pijemo sok u NS user posted image ,niko nije pio kafu user posted image

clock-img

20.03.2010, 21:12

clock-img

BabyG

pencil-img

445

user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pa ja tek sad vidim ovo! Al'' sam ''obaveštena''! user posted image Drago mi je da ste se lepo provele, a sledeći put se dogovorajte malo GLASNIJE, jer sam OGLUVELA izgleda.. user posted image

clock-img

20.03.2010, 21:52

clock-img

Anoniman

BabyG,izgleda ti fale i oci i usi user posted image !Sl.put gledaj malo bolje,tj. stalno viri u ovu temu user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2010, 22:28

clock-img

BabyG

pencil-img

445

Da znaš da ću morati, mada slabo i vidim od podočnjaka. user posted image Znam ja da vi mene razumete.. user posted image

clock-img

21.03.2010, 20:33

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Šmrc.... hoću i ja na druženje user posted image .... i sladoled! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

21.03.2010, 20:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom

Šmrc.... hoću i ja na druženje user posted image .... i sladoled! user posted image

Sladoleda ima kod Lilly user posted image ,samo nece da zove user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 14:04

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

moracu da pratim kad bude sledece okupljanje,ako me primate i ja mnogo volimuser posted image

clock-img

30.03.2010, 15:06

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Primamo sve koji su raspoloženi za kafenisanje, a sada će ga valjda biti češće jer nam je KONAČNO došlo lepo vreme user posted image user posted image

clock-img

09.04.2010, 23:35

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Bas mi se pije kafica. Kada bude sledece okupljanje rado bi se pridruzila. Moze?

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

10.04.2010, 00:48

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Naravno! Biće uskoro, vreme je diiiivnouser posted image