cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu

clock-img

29.12.2009, 12:26

clock-img

Anoniman

Dođi i ti viking sa nama! Ne mora kafa, može i kuvano vino! user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:28

clock-img

simke

pencil-img

2713

Pa pridruzi nam seuser posted image

clock-img

29.12.2009, 12:29

clock-img

viking

pencil-img

6644

O, pa hvala na pozivu user posted image  Aj da vidim kada ćete se organizovati, ako mogu da stignem, eto me!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

29.12.2009, 12:31

clock-img

Anoniman

bravo Simke!user posted image            Hoću i ja !  user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:33

clock-img

simke

pencil-img

2713

Pa mi smo mislile pre Nove godineuser posted image Znaci sutra, prekosutrauser posted image

clock-img

29.12.2009, 12:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: simke

Pa mi smo mislile pre Nove godineuser posted image Znaci sutra, prekosutrauser posted image

pih!....onda ne mogu.... user posted image a baš bih volela da upoznam Novosađanke...user posted image gledala sam slike ali nije to to ...user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:41

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ništa onda od mene ovaj put (najavili su mi se gosti za doček, neplanirano, pa imam 300 stvari da uradim do četrvrtka), ali znajući vas, biće još okupljanja i to vrlo skoro :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

29.12.2009, 12:42

clock-img

simke

pencil-img

2713

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:45

clock-img

Anoniman

Pa da, već posle nove godine. user posted image

ps. Ja sam juče kafenisala sa Dorom. user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:50

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Devojke, kad i gde, da mogu da isplaniram sa mm pošto mi mama danas ide kući a klinci su na raspustu...ili vodimo i decu? Ja ako budem vodila moje indijance, poludeću negde!user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:50

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Izdajice user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:54

clock-img

NONA79

pencil-img

221

ja se sve nadam da ćemo otići do bg ovih nekoliko dana, ali jeuser posted image para nikad dosta...user posted image

clock-img

29.12.2009, 12:59

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ne reagujete na moju opasku, kao niste znale na koga se odnosi user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:05

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image ti ne piješ kafu pa nam nisi zanimljivauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:05

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: NONA79

ja se sve nadam da ćemo otići do bg ovih nekoliko dana, ali jeuser posted image para nikad dosta...user posted image

To je većini najveći problemuser posted image

clock-img

29.12.2009, 13:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Izdajice user posted image

Ma slučajno se desilo! user posted image It won't happen again without you! user posted image

Deca? user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:08

clock-img

Anoniman

Je li bre Dora... Hoće biti kod tebe u kafani neke tambure, trube preko dana 31og? user posted image

Ne zameri mi za ono "kafana", i juče sam izgovorila pa posle razmišljala dal si se naljutila... Ja sve kafiće zovem "kafana". user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Je li bre Dora... Hoće biti kod tebe u kafani neke tambure, trube preko dana 31og? user posted image

Ne zameri mi za ono "kafana", i juče sam izgovorila pa posle razmišljala dal si se naljutila... Ja sve kafiće zovem "kafana". user posted image

eeeee mogu ja da lumpujem i preko dana user posted image kako kaže Viking-biće prilike posle NG sigurna sam ... a da upoznam već jednom tu Doru....user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:13

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ali pijem sok, valjda user posted image sada mi ni voda ne prija user posted image
Ja možda iskombinujem da dođem bez deteta, ali teško, nosim ga kod babe tek 31. ujutru kada obavimo "Deda Mraza"

clock-img

29.12.2009, 13:16

clock-img

Anoniman

Oh, izlaziš za Doček? user posted image

Dooooooooooooooraaaaaaaaaaaaa? Pitala sam te nešto.

clock-img

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Idemo kod kumova u BG, ako budem u stanju user posted image

clock-img

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: kaliopi

eeeee mogu ja da lumpujem i preko dana user posted image kako kaže Viking-biće prilike posle NG sigurna sam ... a da upoznam već jednom tu Doru....user posted image user posted image

Iskreno da vam kažem, nemam pojma, izdali smo kafanu za NG tako da ne moram još i o tome da mislimuser posted image Ne ljutim se za kafanu jer i ja i mm je tako zovemo...više sam pijančila tamo nego bilo gde drugouser posted image eh, dobra vremena...

clock-img

29.12.2009, 13:17

clock-img

Anoniman

Dora se raspomamila na drugoj temi  user posted image

clock-img

29.12.2009, 13:18

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestokouser posted image

clock-img

29.12.2009, 13:18

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Dora se raspomamila na drugoj temi  user posted image

kučka ili pas?user posted image