cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu

clock-img

26.05.2011, 12:43

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Bubilks bre ko ce tebe da zaboravi ,ma ne moze sve i da hoce,Ja imam plac u Karlovcima ,tamo sam ja  krstena,a i Nađa ,cesto sam tamo...Ja sam se citajuci tvoje beleske, sa  tobom odusevila,cak sam i tatu zvala da ih cita,posto radi u dnevniku.Jako si me kao osoba iznenadila ,ti si osoba puna kvaliteta ,u glavnom divan  i jako realan,povrh svega jako inteligentan  ČoEkuser posted image

clock-img

26.05.2011, 12:46

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Napunili smo sto strana a kafu nismo popili...Bubi proci ce frka no sikiriki user posted image

clock-img

30.05.2011, 22:52

clock-img

Anoniman

Kafa sutra? U pauzama kiše... Uživajmo zajedno u sparini! user posted image user posted image

clock-img

30.05.2011, 23:00

clock-img

Anoniman

Ja ću sutra u Radosno detinjstvo pre podne, oko 120, da malo porazgovaram sa njimauser posted image pas ti se javim ako ne odlepim totalno tamo, može, a? Ne odgovaraj mi ovde, otvoriću novu temu, ova došla do stotkeuser posted image