IZVORNA PORUKA: Mariya
Naravno da svako porodiliste ima neke horor price, ali strasno je da ja jos nisam srela zenu koja je bila zadovoljna porodilistem u Subotici i uvek je problem odnos osoblja prema trudnicama i porodiljama.
evo ja sam manje - vise zadovoljna
porodila sam se u Andjelicevoj smeni , cak sam ga i videla bez para
a te babice sto drze patronazu manje - vise sve poznajem i ne verujem da je neka bas to izavila
nisam zadovoljna onom drekom koju sam dozivela u momentima kad sam bila na porodjajnom stolu , da sigurna sam da ima jako puno propusta i da neke stvari ne smeju da se desavaju
vecina zena ima problem sa laktacijskim sestrama - meni su objasnjavale , cak su iskuvavale silikonske bradavice koje sam donela ( pre toga su mi donele neke bolnicke da probam sa njima ) , donosile su mi ciste , opeglane pelene prvi dan da ih grejem i stavljam na grudi da pokrenem laktaciju , ja sam imala problem sa babicama na smeni koje su vikale na mene - iako sam dosla sa infuzijom tokolize , koja se daje da spreci kontrakcije - sto ne guram , pa kako majkumu da guram kad sam nafilovana tim mislim odkud ja mogu svesno da pokrenem matericu , mogu da guram kako mogu ali daaaaj , znas da je prevremeni porodjaj
i tako
generalno dernjaju se , i tako to al izes ga ja sam htela da se svadjam i sa nacelnikom odeljenja
i bih da mi jedna dobra dusa od sestre nije zatvorila vrata pred nosom i rekla - nemoj , mozda ce ti trebati
a ta sujeta , jeste sve to ljudski ali ja verujem da ovde nije tolika beda i nepotizam i sujeta bi bila manja ali toje sbbkbb