cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Fotke sa venčanja

clock-img

24.09.2013, 22:50

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zato što mi nismo navikli na to, a to je najbolja moguća varijanta za odlične fotke i ono što rade fotografi po svetu je fantastično. Ima i kod nas par takvih (možete na fb naći profil Lexilium da vidite njegove fotke, čovek radi u CG i čudo je tamo napravio), ali ovo što rade ovi kafanski fotografi je smešno, nemaju ideje ni vremena već rade po šablonu - kod nas je najpopularniji Milošev konak i svi imaju iste fotke. Njima je cilj da odslikaju šetnju i poljupce i da vas posle smaraju za stolom dok jedete.

Jeste Ana, Lexilium je bas popuularan kod nas ovdje u CG i cak se i stranci slikavaju koji se ovdje vjencavaju(ili samo slikaju).Moja jedna drugarica je u aprilu imala svadbu i stvarno su sve slike predivne..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

24.09.2013, 23:25

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Reve slatki ste miuser posted image

clock-img

24.09.2013, 23:28

clock-img

reve84

pencil-img

533

Hvala draga Dijana! :)
Pre neki dan nam bila prva godisnjica braka pa me lupilo nesto da gledam slike...user posted image

Posle kise dodje duga :))))

clock-img

25.09.2013, 00:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zato što mi nismo navikli na to, a to je najbolja moguća varijanta za odlične fotke i ono što rade fotografi po svetu je fantastično. Ima i kod nas par takvih (možete na fb naći profil Lexilium da vidite njegove fotke, čovek radi u CG i čudo je tamo napravio), ali ovo što rade ovi kafanski fotografi je smešno, nemaju ideje ni vremena već rade po šablonu - kod nas je najpopularniji Milošev konak i svi imaju iste fotke. Njima je cilj da odslikaju šetnju i poljupce i da vas posle smaraju za stolom dok jedete.

Jeste Ana, Lexilium je bas popuularan kod nas ovdje u CG i cak se i stranci slikavaju koji se ovdje vjencavaju(ili samo slikaju).Moja jedna drugarica je u aprilu imala svadbu i stvarno su sve slike predivne..

Da, skoro je fotkao neke sa Tajlanda, čini mi se, tu su došli na medeni mesec user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.09.2013, 19:24

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Lexilium je covek umetnik. Kada gledam fotke koje je on radio dodje mi da opet pravim svadbu user posted image

clock-img

29.09.2013, 10:14

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Posto nam je danas godisnjica i to prva, evo odlucih da okacim i jednu nasu sa vencanja user posted image
user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

29.09.2013, 12:34

clock-img

viking

pencil-img

6644

E, pa Jole, srećno vam bilo, još 100 da slavite user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

31.01.2014, 23:30

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

clock-img

31.01.2014, 23:38

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Ivooo prelepi ste user posted image

Ayan <3

clock-img

01.02.2014, 00:33

clock-img

madre

pencil-img

6600

wow, wow, wowuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

01.02.2014, 00:50

clock-img

majared

pencil-img

1565

user posted image

ili ova gde se bolje vidimo

user posted image

< Poruku je uredio majared -- 1.2.2014 0:52:39 >

clock-img

01.02.2014, 14:02

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala drage moje user posted image

clock-img

09.07.2014, 17:53

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Moja omiljena fotografija "mene" sa vencanja...Imaju je mama, sve tetke i sva rodbina....user posted image

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

09.07.2014, 18:12

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Verka user posted image user posted image user posted image user posted image . Prelepa kap sa naslovne strane...pre koliko godina je ova slika?

Ayan <3

clock-img

09.07.2014, 18:14

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Pet dugih i lepih godina braka ....sad 18. jula....bas sam se nesto i raznezila...
Hvala duso na komplimentu. Ja bas volim ovu svoju neznu sliku.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

09.07.2014, 18:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Verka,predivna siuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.07.2014, 00:06

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Verka stvarno je prelijepa slika, ti kao sa naslovne straneuser posted image
I svi ostali su divni, uvijek se raznjezim kad gledam slike sa vjencanja, zadnje vrijeme doduse svoje zaobilazim jer me neka sjeta uhvati

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

10.07.2014, 00:11

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Tajciuser posted image

clock-img

10.07.2014, 14:04

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Verka, stvarno ti je divna slika. Bas si lepa!
Sad kad sam citala ovu temu, gledala i slike sa nase svadbe, pa sam se sva nesto raznezilauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

10.07.2014, 14:50

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Hvala Jessuser posted image
Ja sam pre nedelju dana gledala slike sa bratove svadbe i plakala. Ne znam zasto sam toliko emotivna kad su vencanja u pitanju i uopste srecni momenti. Ja tad placem, kad sam tuzna zgrcim se i patim. Kod mene sve obrnuto.
Ljudi me vec znaju i na svadbama svi pikiraju pogled u mene i vec su poceli da se klade u kom momentu ce da mi krenu suze.user posted image

clock-img

10.07.2014, 15:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hihih Verka, i ja isto. svsku svadbu otplacem, izlazak mlade, ulazak u salu, ples sa tatom. ko sta radi ja placem...
p.s. slika ti je diiivnaaa

clock-img

18.09.2014, 23:11

clock-img

Anoniman

clock-img

18.09.2014, 23:23

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ete i mene, kad sam bila mlada... user posted image

user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

18.09.2014, 23:25

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Super ste user posted image

clock-img

19.09.2014, 01:31

clock-img

Žapkić

pencil-img