cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

07.06.2010, 00:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Čoveče koja razlika! user posted image
Prava gospoja!  user posted image

Kada tako brižno negujete i brinete o mački mogu da zamislim kako ćete biti divni roditelji...

Hvala, Kali user posted image
Sta da ti kazem kad smo se ubili dok joj u Tunisu na medenom mesecu nismo nasli ogrlicu user posted image
A da ne pricam da smo se od prvog dana sa Florom naucili da spavamo onim polu snom, cim susne nesto skacem oboje na noge user posted image
Ali vidi na pocetku ove strane, pisala sam sta joj se dogodilo user posted image

clock-img

07.06.2010, 01:09

clock-img

Anoniman

Pročitala sam ...user posted image
Moja Cicojka stalno pretrčava put, jer tačno preko žive mm-ov stric i strina ... oni je obožavaju ...
Danas sam se odsekla kada ju je strina dozivala a ona krenula da trči jer je u tom momentu prolazio neki kamiončić..kaaaako sam potrčala da vidim je l* prešla put..
Miiiislim.

clock-img

07.06.2010, 06:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vas dve obozavam, izmedju ostalog i zbog toga sto ste mackare!
Puno poljubaca od mojih Megi i Culeta!user posted image
KLIK

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

07.06.2010, 07:34

clock-img

Anoniman

Mina user posted image , divni su... videla sam ih vec user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:26

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Jaaaaaaaaaoooooooooooooooo svidja mi se moj zetonjaaaa user posted image user posted image
A lepo mu je i ime Mici i Leo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

07.06.2010, 11:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mari86

Jaaaaaaaaaoooooooooooooooo svidja mi se moj zetonjaaaa user posted image user posted image
A lepo mu je i ime Mici i Leo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahhahah
Muz i zena.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:34

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Hahahahhahah
Muz i zena.... user posted image user posted image user posted image

Samo da znas ova moja je razmazena user posted image user posted image user posted image user posted image morace tvoj da crnči user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:36

clock-img

Anoniman

Moj macan je opasan baja, kad ga vidi, pasce u nesvest.... user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:38

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

user posted image user posted image user posted image user posted image   mislis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:50

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image   mislis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha user posted image  samo malo da ga ocelicim, posto sam celu noc morala da ga drzim, tri sata sam spavala. Inace zavija kao vatrogasna kola user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:52

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Aha user posted image  samo malo da ga ocelicim, posto sam celu noc morala da ga drzim, tri sata sam spavala. Inace zavija kao vatrogasna kola user posted image

Moja Misica Mici je jako fina ona se na plejbek zavija,suptilno i fino a da se vidi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2010, 11:58

clock-img

Anoniman

Pa zensko, zna pametnije nacine da dobije ono sto zeli (dvaput trepne), a da ne trosi grlence! user posted image

clock-img

13.06.2010, 14:15

clock-img

Anoniman

Leo je porastao, i uspesno duplirao kilazu za ovih nedelju dana (stigli smo do cak 400 grama user posted image ). Evo da ga vidite
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

13.06.2010, 14:20

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

xi kaki sam blesav user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

13.06.2010, 14:21

clock-img

simke

pencil-img

2713

user posted image user posted image user posted image Joj,slatkišuser posted image Hoćeš nam ga pozajmiti,da se Simke malko poigra?user posted image

clock-img

13.06.2010, 14:22

clock-img

Anoniman

Ih, sve za Direktora user posted image

clock-img

13.06.2010, 16:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jao kako je meden user posted image takva ista je naša Cile (kod mame i tate), obožavala je da sedi kod mame u krilu dok igraju jamb user posted image kockice lete na sve straneuser posted image

Sad je već veeelika, ima 7 godina, ali je i dalje luda kao struja! Omiljena igračka joj je gumica za tegle user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.06.2010, 16:40

clock-img

morena

pencil-img

605

Joj, koji slatkiš!!! user posted image user posted image user posted image

Moj upravo spava na daski od prozora pored mene, jadan će krepat od vrućine! Diše ko pas, s otvorenim ustima i jezikom vani. user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

clock-img

14.06.2010, 07:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jao kako je meden user posted image takva ista je naša Cile (kod mame i tate), obožavala je da sedi kod mame u krilu dok igraju jamb user posted image kockice lete na sve straneuser posted image

Sad je već veeelika, ima 7 godina, ali je i dalje luda kao struja! Omiljena igračka joj je gumica za tegle user posted image

Joj, meni se maca jednom sa njom zaigrala i kad je opaucila po njuskici user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 09:57

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Devojke kao sto znate imam novu cicu macu...
posto je musko zove se Švrle user posted image

Ali jako se boji...zavuce se u cosak i ne izlazi...sipala sam mu mlekce i namazala njuskicu sta mislite hoce znati sam da pije mleko kad bude gladan?

i pokazala sam mu pesak trljala sapicama pa videcemo..kod Mici je to odmah upalilo user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 09:59

clock-img

Anoniman

Mari, samo polako, puno neznosti i ljubavi, treba vremena da se naviknete jedno na drugo i sve ce nauciti. Ne brini nista user posted image

clock-img

01.07.2010, 10:01

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Samo polako Mari...maca se upjasila,ali navicice ona na vas,shvatice da je volite,samo joj reba malo vremena da se adaptira!Veliki poljubac za tebe i majog Svrletauser posted image user posted image
Ako nece ovako mlekce daj joj spricemuser posted image to ce da upali,veruj mi!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

01.07.2010, 10:06

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

pa i ja sam razmisljala da mu dam spricem...videcu danas kako ce se ponasati...
jako je maji kao loptica user posted image
nejt sta si ti davala tvom macku da ruca kad je bio maji jako user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 10:09

clock-img

Anoniman

nejt sta si ti davala tvom macku da ruca kad je bio maji jako user posted image user posted image

Ili one kesice sa kako ja zovem gulasem ili granule isto za juniore user posted image  potopljene u vodi pa omeksaju... a uvek prolazi i skuvani belo meso, sargarepa, pileca dzigerica... Leo najvise voli belu corbu sa svim unutra, cak jede i krompir user posted image

clock-img

01.07.2010, 10:12

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Ili one kesice sa kako ja zovem gulasem ili granule isto za juniore user posted image  potopljene u vodi pa omeksaju... a uvek prolazi i skuvani belo meso, sargarepa, pileca dzigerica... Leo najvise voli belu corbu sa svim unutra, cak jede i krompir user posted image

obaricu krompir pa cu mu preliti sa tim gulasem danas...mozda se oslobodi pa uzme da jede...
od mleka ne vidim kada je odvadio a ovde cu bolje videti da li je jeo ili nije user posted image