cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

15.01.2010, 22:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Miss Cile, Delija user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.01.2010, 22:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pčelice, baš je blentava, slatkiš jedan! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.01.2010, 22:36

clock-img

Anoniman

Mnogo je blentava! Spava na bojler i vrata,pije vodu na cesmu...
user posted image user posted image
user posted image
Evo i nas dve!
user posted image

clock-img

16.01.2010, 01:28

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Miss Cile, Delija user posted image

A gospodjica ufff pa ja se duboko izvinjavam user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

24.01.2010, 15:33

clock-img

ggoca

pencil-img

13

Ja obozavam macke,dok sam bila u roditeljskoj kuci imali smo ih uvek dosta,moja miljenica Cvetana je bila prelepa sivo bela maca sa dugim nogama,na zalost se razbolela i uginula,od tada tragam za slicnom macom.Sada imamo jednog ogromnog macka ali je vise kod komsinice nego kod nas pa ga i ne racunam da je moj,ne moze da izdrzi duze od 10 minuta u kuci i vec se trazi napolje.Pokusali smo ga vaspitati da bude kucna macka ali ne ide,ovako nam dodje samo u posetu skoro svaki dan,izmazimo ga i to je sve.

clock-img

10.02.2010, 00:59

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ljudi moj mama je danas vodila naseg macka kod veterinara jer mu je "otpala dlaka sa ledja i vidi mu se koza"... Stigli oni tamo u vet. stanicu, kaze ona tsa ima veterinaru i covek joj trazi da otkrije macka da vidi sta je, kad je malo bolje pogledao prodje prstima kroz dlaku preko ledja kad ovaj 3cm kzna na sebi, covek se pogubio na par sekundi pa poceo da se smeje kao lud i rekao da se ovaj blesan negde obojio... user posted image user posted image user posted image Tako se moja mama izblamirala kod veterinara... A ovaj bas potrefio nijansu za bojenje... Ceo dan smo se smejali ovome! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

10.02.2010, 01:01

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Ova moja ima teranje pa se dere po stan ko luda,i kad me uvati san nema nista od spavanja!user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 10.2.2010 1:02:01 >

clock-img

10.02.2010, 01:01

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luda macka user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

10.02.2010, 01:02

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ova moja ima teranje pa se dere p ostanu ko luda,ikad me uvati san nema nista od spavanja!user posted image

pa februar draga..sezona parenja macaka.. user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

10.02.2010, 01:03

clock-img

Anoniman

More znam da je februar sezona parenja,al ova moja nesto mnogo cesto to!user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

..eno i oko moje Cicojke obleću, malo je falilo da vrat slomim dok sam jurila da ih gađam sa papučom!user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

clock-img

10.02.2010, 01:05

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Moj ovaj ne pokazuje neke zestoke simptome za sezonu! Sem sto se frajer boji u rozo, mozda time privlaci cice... user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

10.02.2010, 01:07

clock-img

Anoniman

pa kako,zar ovi muski ne nose neke roze majice u poslednje vreme!user posted image user posted image user posted image
Evo dam mu ja ovo moje,nek je vodi! Nevina je jos!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 10.2.2010 1:08:26 >

clock-img

10.02.2010, 01:09

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

He he! Oces da nabacis cicu mom macoru? user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 01:09

clock-img

Anoniman

Pa vreme je da se uda! Dobro ocuvana... eno ti slike gore!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 01:12

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ne nzam... Sutra cu mu pokazati slike pa javim sta mladozenja misli! :) Imas OVDE njegove slike! user posted image

clock-img

18.02.2010, 21:37

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Evo ovako moj lord maceci uziva

user posted image

user posted image

user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

18.02.2010, 22:12

clock-img

gaganica

pencil-img

128

user posted image

user posted image

ovo je bio moj macak Lali user posted image

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

18.02.2010, 22:14

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Ko mali medvedic bas meden user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

18.02.2010, 22:31

clock-img

2002m

pencil-img

2595

medeno stvorenjeuser posted image

clock-img

18.02.2010, 22:36

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Delija bas je lord, skroz otmeno izgleda! user posted image
Gaganice jako je pufnica, meden je skroz! user posted image

clock-img

18.02.2010, 22:38

clock-img

gaganica

pencil-img

128

mnogo je bio sladak, a mene je obozavao iako je moja mama sve oko njega obavljala jer je vise vremena provodila kod kuce

user posted image

ovo mu je bila standardna poza za spavanje ako ja nisam bila u blizini da bi se negde na mene namestio.. sav je bio bleskast i vecito nesto zbunjen (tu je bio sav na mene user posted image )

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

clock-img

13.04.2010, 14:14

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Devojke da vas pitam jel neka imala iskustva sa ovom pastom za izbacivanje dlaka?

Sad kad sam bila u sloveniji baba ima tri macke starije dvoje me znaju i kako me vide pobegnu verovatno zbog tog jer svaki put kad dodjem kupam jih posto baba ocigledno ne ume i bude ogrebana skroz kad samo pokusava... I tako se meni najmladji macak perzijaner  mota ispod nogu mazi se kod mene i neznam ti ja sta sve do predzadnjeg dana kada sam ih sve okupala i eto posle ni on vise nece da dodje kod mene user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

13.04.2010, 14:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Devojke da vas pitam jel neka imala iskustva sa ovom pastom za izbacivanje dlaka?

Ja to ne koristim. Uzimam Hills hranu za izbacivanje dlaka i pomesam sa njihovom uobicajenom Royal Canin za debele macke, i to im dajem. Nema potrebe da kupujes te paste. Isto tako mozes povremeno da im das travicu ili zelenu salatu, to im takodje pomaze da se rese dlaka.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.