cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

04.05.2016, 12:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Još malo pa ću biti luda i ja zbog nje user posted image ne znam stvarno šta da radim,kako da je dovedem u red user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.05.2016, 13:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Jesi pricala sa nekim veterinarem?

clock-img

04.05.2016, 14:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nisam,ne znam ni dal bi mi imao šta pametno reći.Cijeli život sam provela sa mačkama,imali smo i po 5 odjednom ali nikad ovakvu da pojma nemam šta da uradim

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

06.05.2016, 09:43

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Emice meni je to sa cvecem nekako normalno user posted image Meni je unisteno svo u hodniku pa sam iznela na terasu. Pre neki dan ode u svekrvin deo i kako skoci za cvece na okapnici tako iscepa celu zavesu po sredini user posted image

Podici cvece i sakriti od macaka je tesko izvodljivo, probaj da ga stavis na terasi

< Poruku je uredio nata11 -- 6.5.2016 9:47:44 >

clock-img

06.05.2016, 13:04

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato ma ona njega nije ni gledala prije,jest kad je bila mače ali posle tog ništa.Ja znam da će njoj i cvijeće dosadit i onda će naći nešto drugo.

clock-img

10.05.2016, 08:26

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

Moje dve mace se omacile urazmaku od 5 dana,isad su obe u jednojkutijiinece jedna bez druge. izajedno cuvaju 8macica. ne znam sta cu s njima user posted image mada smo ih pre par godinuujednom momentu imali 11 user posted image Posle ovogide sterilizacija, ovo se ne isplati user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

11.08.2016, 20:20

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ljudi da li znate koje su od prilike cene sijamskih macica?nesto ih slabo ima u oglasima,ili ja ne mogu da pronadjem.Andrei je to zelja za rodjendan pa trazim.Ona u stvari zeli bilo kakvo mace,a meni su sijamske prelepe user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.08.2016, 11:02

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Od 30- 80 eura. Bas pre neki dan mi izbacio oglas ali da me ubijes nesecam se koji je bio sajt.

clock-img

14.08.2016, 19:59

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Nasla sam user posted image Bas su divne.Persiske su jeftinije ali predpostavljam da se one uzasno linjaju.Nasla sam jedno prelepo mace kad ono 300 eura user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

17.08.2016, 14:17

clock-img

adulence

pencil-img

7314

figaro ja imam sijamsku macu i cini mi se da sam je platila 40e ali pre 6 godina,obozavamo je svi,a najvise deca...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

21.08.2016, 20:02

clock-img

nata11

pencil-img

9223

To je previse. Jedino ako planirate da idete na izlozbe ili ima neko opasno poreklo user posted image

clock-img

21.05.2017, 18:12

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Emice kako si resila situaciju sa macom i user posted image ?
Moj ima pesak, otvorena je terasa da izadje napolje a vec 2x obavlja poso u dnevnoj sobi. Bas mi nije jasno. Sutra cu nabaviti novi pesak, mozda je do toga.

clock-img

21.05.2017, 19:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato sama je prestala,vise i ne piski po stanu.
Mozda i vas vasa bojkotuje,jeste li ista promjenili u stanu?

clock-img

22.05.2017, 08:58

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Nismo tek cemo imati slidbu na leto. Ali smo poslednjih mesec dana bas odsutni od kuce i ja i mm. Bice da je to user posted image

clock-img

22.05.2017, 11:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato vjerovatno je to problem.Fali joj paznje.
Selidba nebi trebala biti problem,mi smo se prije dvije godine preselili i super je prihvatila.Sad se selimo opet u septembru pa se nadam da ce i tada biti ok.

clock-img

22.05.2017, 12:47

clock-img

nata11

pencil-img

9223

E reci mi to isto. Selila sam se sa psima ali ne i sa mackom. Citala sam da je dve nedelje drzim iskljucivo u sobi a tek posle toga terasa i dvoriste. Jel tvoja izlazi na terasu i posle koliko vremena od selidbe?

< Poruku je uredio nata11 -- 22.5.2017 12:48:23 >

clock-img

22.05.2017, 16:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi smo Emu odma pustali na terasu,a napolje ne ide.Par puta sam je odnijela u wc da zapamti gdje joj je pijesak a nebi bilo bombica po stanu.Ali nas je ignorisala prvih par dana,nije htjela da je mazimo

clock-img

15.07.2017, 08:26

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Da se javnem user posted image
Sam proces selidbe prosao ok, mjaukao je u korpi celim putem ( sreca pa je selidba u istom graduuser posted image ) . Posto je namestaj bio poznat super se prilagodio i vec 2 dan izasao napolje da proseta po dvoristu. Ali sinoc izasao i jos uvek ga nema user posted image . Ako se vracao vec 3x valjda ce i sada, sacekacu jos malo pa idem da ga trazim.

clock-img

15.07.2017, 09:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato jel se pojavio.
I ja mislim da je stari namjestaj veoma bitan jer poznati miris je tu.Mi imamo jos malo vise od mjesec do selidbe pa cemo vidjet kako ce prihvatiti ovaj put

clock-img

15.07.2017, 09:48

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Mi smo imali macka koji je bio savršen lovac, Una ga spasila jer su deca kod crkve jedno sutala i uginulo,tako da je ona mukica donela i to mrtvo i našeg macka, imala tri godine tada i mislila da druga maca spava. U martu ove god naišla poplava od tad nema našeg macka.

Pre tri dana doneli mace od tetke, sivo belo, presmesno je, hiperaktivno, malo je u dvorištu malo u kuci, spava vani, neće da jede mleko samo onaj viskas junior, sve u svemu bas smo srećni što je imamo.

clock-img

16.07.2017, 09:28

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jeste Emice pre 2 sata. Precrkoh od brige user posted image

clock-img

16.07.2017, 11:12

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Isao macor da vidi ima li mackica i da upozna okolinu user posted image
Vjerujem ti da si brinula.

clock-img

16.07.2017, 11:16

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Kako moji vole macke, imamo u selu i kod tetke u stanu. D kad idemo u maxi zalepi se sa njihovu hranu i onda idemo kod tetkinog Makija da ga mazimo i hranimo.

clock-img

20.07.2017, 12:55

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ne znam da li je ovo za temu Macke ili Verovali ili ne.
Moj macor je otiso sam nazad u staru kucu. user posted image user posted image .
Nikada ranije nije dolazio u novu, dok se vozio je bio u korpi ( nije mogao videti put). Izasao 18. uvece oko 18 i 19. oko 19 me zove svekrva i pita: gde ti je macka? Kako je uspeo sam da se vrati nazad 8 km nije mi jasno. U soku smo i ja i mm.
Uopste ne znam da li da ga ponovo dovodimo, ima li smisla? Najezim se kada pomislim sta mu se moglo desiti usput. user posted image

clock-img

20.07.2017, 13:01

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Nato da li je moguce user posted image Eto koliko su pametni,da ne poverujes.Ja bih ga dovela,navici ce se,bitnije je da bude sa vama.