cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

15.02.2013, 22:47

clock-img

MarijaIvanovic

pencil-img

5

Sibirska macka - Neva Masquerade pogledajte slike predivne su:

Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite reklamu,obratite se marketingu Ringeraje!

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.2.2013 7:55:31 >

clock-img

14.06.2013, 13:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sad u ovim zgradama gde zivimo imamo jedniu macu odnosno to je sad svacija maca user posted image
Moje cure cim izadju napolje odmah je dozivaju, naucile su da nas docekuje!

clock-img

18.07.2013, 09:57

clock-img

sanjalica978

pencil-img

253

Da vam predstavim moju macu Micu

user posted image

clock-img

29.08.2013, 14:25

clock-img

ljubitelji

pencil-img

1

Preslatka je...i mi razmisljamo da li da uzmemo jednu macku...Kakva su vasa iskustva sa macama i bebama?

clock-img

29.08.2013, 14:40

clock-img

sajkovic

pencil-img

1

Uzmite, necete pogresiti!

clock-img

29.08.2013, 15:27

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ja isto imam sijamsku macu i bebu od skoro 9 meseci...obozavaju se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

13.03.2014, 08:18

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja imam dvije ruske plave i sina koji je lud za njima! Pogotovo mužjaka jer je sa nama dvije godine. Spavaju zajedno, igraju se, Luka im dosipa hranu, velika ljubav...

clock-img

19.03.2014, 16:45

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Mi smo izgubili nasu macu user posted image

clock-img

02.05.2014, 13:09

clock-img

superm

pencil-img

3244

Da li su kucne macke opasne po zdravlje dece?

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

02.05.2014, 13:13

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nisu, ja imam dvije, i mogu reći da mi se djetetu čak i imunitet popravio od kad su sa nama. One su jako čiste životinje, mazne, uh kako volim mačke. user posted image

clock-img

02.05.2014, 13:39

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Obožavala sam mačke, ali sam ih zamrzela zbog zaove.

I flunked anger management! }:->

clock-img

02.05.2014, 14:00

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: superm

Da li su kucne macke opasne po zdravlje dece?

Nisu,cak je radjena i studija koja je pokazala da su deca koja imaju ljubimce boljeg imuniteta i socijalno razvijenija,imala sam je negde ali sad ko ce to naci sta sve nemam ,skupljam kao hrcakuser posted image ..ja imam macu,cak nije ni samo u kuci uglavnom je u dvoristu lovi po ceo dan,sunca se,tera druge macke ,juri se sa M.,on je vuce za rep,,haosuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

02.05.2014, 14:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja sam odrasla sa puno zivotinja.
Iako smo u kuci, nemamo ih, sve kao da izadjemo iz bebeceg perioda i stavljanja stvari u usta.... Ali imamo dve komsijske mace koje su vise kod nas nego kuci, navukle se na hranu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

02.05.2014, 14:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

Kod nas u zgradi se okotila maca i planiramo da uzmemo 2 maceta, ali da budu bas samo u stanu. Ako se macka redovno cisti od svih parazita i buva i dete nije alergicno na grinje sa zivotinjske dlake, nema opasnosti. Prica o macjim dlakama koje se progutaju i zabijaju u organe su mit :)

< Poruku je uredio jovicaa -- 2.5.2014 14:45:40 >

don't shit where you eat :))

clock-img

02.05.2014, 14:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Nije mit Jovice, ja sam zivi dokaz user posted image

clock-img

02.05.2014, 15:17

clock-img

superm

pencil-img

3244

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nije mit Jovice, ja sam zivi dokaz user posted image

?

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

02.05.2014, 15:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

problem sa mackama su alergije , toksoplazmoza i kojekakvi paraziti ali ako se vodi racuna o maci neke stvari se skoro iskljuce
mada kad bi stalno razmisljali o parazitima nista ne bi pipnuli user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.05.2014, 15:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Imala sam 6 god, u selu smo se igrali sa mackom i macicima i ja dobijem visoku temp, preko 40. Danima nisu znali sta mi je, pocnem da kasljem i tada mi snime pluca i imali su sta da vide - macije dlake u plucima. Skoro 2 meseca visokih temperatura, bunila, inekcija, niti jedem niti pijem (secam se mame kako se naginje nad mene sa ogledalom da vidi da li disem), postala sam kost i koza. Posla u septembru u predskolsko sa 16kg (toliko ima moje dete sad sa 3,5god).

clock-img

02.05.2014, 16:03

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

verujem Ivanka, ja znam za jedan dosta slican slucaj, devojcica ima 8 godina, i isto kao kod tebe... visoka T, bunilo, otekle zlezde... haos, na kraju na snimku videli da su u pitanju dlake. znaci ovo nije rekla-kazala, ljudle licno poznajem... tako da definitivno nije mit.
a inace macke uopste ne volim, gade mi se, kada vidim macku muka mi je... nikada ne idem kod ljudi koji imaju macke... moji su morali da ih izbace iz dvorista jos kada sam bila dete... ne znam zasto, ali eto...

clock-img

02.05.2014, 16:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Macto su bile neke seoske macke, pune parazita a mi dca nepazljivi, nismo prali ruke, po ceo dan ih nosali u rukama...
Volim macke, mi smo imali macke u vikendici dok su baba i deda bili zivi pa su i neprekidno bili tamo i brinuli o njima, redovno bile kod veterinara, spricane od malena.
Igrala sam se sa njima i svaku igru zavrsavala obilnim zalivanjem ruku vodom i sapunom user posted image Samo da se ne ponovi

clock-img

02.05.2014, 16:31

clock-img

superm

pencil-img

3244

I ja mislim da kada se zivotinje redovno vakcinisu, itd, nema opasnosti.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

02.05.2014, 20:19

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ni imamo cica macu,sijamku,Iva je obozava..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

03.05.2014, 19:31

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja pricala sa veterinarima, citala, proucavala.... problem ne nastaje zbog dlake, nego zbog onog sto je na dlaci = jaja parazita.
najcesce je problem ehinokokus koji napada organe i stvara sve i svasta kao neke ciste i td... pa onda ljudi misle da je to od dlake. a dlaka kao dlaka je bezopasna. osim u slucaju alergije gde su u pitanju grinje, koza koja je po dlaci isto... da ne filozofiram, ovo sam citala i pitala veterinara... a i ehinokokus mnogo redje prenose macke, cesce psi.
ja se nadam da je tako i verujem, veterinarima i drugim izvorima informacija.. a i sama sam odrasla sa mackama...
nadam se da ce sve biti ok i da deca nece biti alergicna, to mi je iskreno najveci strah, zato sto bi morali da izbacimo maceuser posted image
pitala sam cak i pedijatra, on je rekao da je kuče ok, tako da pretpostavljam da je i maca...

ivanka da li znas sta je tacno bio problem kod tebe?

< Poruku je uredio jovicaa -- 3.5.2014 19:33:43 >

clock-img

03.05.2014, 19:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Jovice, ne secam se nista vise od onoga sto sam u prethodnom postu napisala, mama kaze da je bila ilinrka bakterija ili virus, ali pouzdano zna da je nesto sto prenose macke.
Isla sam na kontrole na 3 meseca, bila sam strasno mrsava, slaba i bolesljiva jos godinu dana nakon toga.

clock-img

06.05.2014, 01:07

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

strasno.. nadam se da mi necemo imati takvo iskustvo!