cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

10.04.2012, 16:31

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ma i moji su imali kadicu za vrsenje nuzde kupovala sam i posip za mace..i to je ok,ali muzjaci obelezavaju teritoriju nevezano za vrsenje nuzde to im je u krvi..ja prvi put cujem u svom zivotu da muzjak ako nije kastriran ne obelezava teritorijuuser posted image ..a imala sam ih jako puno...naravno pocinju tek recimo sa godinu dana,dok su manji to ne rade nego kad dostignu punu polnu zrelost..

< Poruku je uredio Sanchy -- 10.4.2012 16:35:33 >

clock-img

10.04.2012, 16:35

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mina, u pravu si za mlijeko, mi im nikad nismo davali, samo jogurt ili pavlaku. Tad smo zivjeli u kuci, kucu nije dirao, vjerovatno je napolju zapisavao, a unutar kuce ne. Meni je veterinar preporucio kastraciju sa pola godine, sta mislis ti Mina o tome?

clock-img

10.04.2012, 16:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Kad je kastriran na vreme , ne obelezava. Kad nema testise i ne moze da dostigne punu polnu zrelost.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.04.2012, 16:38

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Slazem se sa veterinarom Ivo. Moj je kastriran sa 7 meseci.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

11.04.2012, 21:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dobro je protekao prvi susret sa mackom, jos je on mali, pa nam je jedini problem sto se boji isto bjezi stalno. Dako se opusti user posted image

clock-img

11.04.2012, 22:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Takva je bila moja Megi, mala divljakusa koja se samo krila. Onda je ja ignorisem i sednem na pod, pravim se da je ne vidim i gledam tv. Posle nekog vremena, eto nje u mom krilu, gnezdi se i gricka mi prste. Inace je od starta vise volela mm-a od mene, mozda zato sto je on nasao ispod drveta mokru i doneo kuci.

clock-img

11.04.2012, 22:28

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Joj, duse male. On je bas plasljiv, mada sam uspjela da ga malo pomazim nocas. Ne izlazi iz coska, iza kauca, stalno je tu. Sjutra mu stavljam frontline, i onu tableticu za ciscenje, tj. cetvrtinu. Mogu li je izdrobiti u hranu?

clock-img

11.04.2012, 22:31

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pokusaj, mada kod nas to nije prolazilo. Ja sam koristila Cestal cat, a on malo smrducka, pa kad namirisu nece da jedu. Isecem tableticu, premazem je puterom i stavim u frizider. Tako pemazana lepo sklizne i nije gorka kad se stavi maci na jezik. Onda maci otvorim usta, stavim tableticu na koren jezika, zatvorim usta i drzim, pa dunem u njuskicu. Proguta dok trepnes.

clock-img

11.05.2012, 13:41

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nase malo mace
user posted image

clock-img

11.05.2012, 14:20

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jaaaaaooo mika mala. Ima glavicu kao moja Megi.

clock-img

16.05.2012, 12:10

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala Mina user posted image
Evo ga ispod Lukinih kolica
user posted image

clock-img

16.05.2012, 12:11

clock-img

Anoniman

mekanica slatka user posted image

clock-img

16.05.2012, 12:11

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Divan je!user posted image

clock-img

16.05.2012, 14:46

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Jao kako je lijep Ivo. Ja obozavam macke i sigurno cu imati jednu dok malo Sara poraste pa da ona pokusa da ubjedi mm da kupimo. Dok sam mala bila imali smo ih bas puno.

clock-img

31.05.2012, 16:12

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Posto samo ja objavljujem na ovoj temi(dosadna sam, znamuser posted image ), evo opet mog Rusa kad je malo porastao user posted image

user posted image

clock-img

01.06.2012, 12:38

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mina, kad mognes reci mi za kolicinu obroka, ovaj moj macak bi jeo po cijeli dan, a nista mu se ne poznaje, za sad. user posted image Koristim Hills granule i Wiskas soseve.

clock-img

01.06.2012, 12:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

U pet shopovima imaš da kupiš merice za hranu. Pošto ja koristim Royal Canin, imam mericu na kojoj je iscrtano koliko se odmeriti koje hrane. Moje su mačke gojazne, naročito mačor, i to je tipično za kastrate. On je još mali, ali kasnije pređi na light vrste hrane ili vrste za sterilisane mačke. Moje imaju doručak i večeru, a između dobiju malo kuvane hrane. Prati preporuke za količine na pakovanju hrane koju koristiš.

clock-img

15.09.2012, 09:39

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jedno glupo pitanje. Do sada sam imala uvek kuce a sada imam preslatku macu koja je bila napolju ali sada planiram da je ubacim u hodnik pa jel smem da je okupam pre toga ili se one uopste ne kupaju?

clock-img

22.11.2012, 08:08

clock-img

adulence

pencil-img

7314

evo i nasih slicica ...Upoznajte se sa mojom sijamkom,zove se Mia...

user posted image

clock-img

22.11.2012, 08:14

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Mia je prelepa user posted image

clock-img

22.11.2012, 08:19

clock-img

adulence

pencil-img

7314

hvala Maki stvarno je jedno divno stvorenje...

clock-img

22.11.2012, 12:06

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

I Rus i Mia su predivniuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

22.11.2012, 13:14

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Divna je Mia .
Ja bih rado macu ali već imamo psa koji ih baš i ne voli pa se ne usuđujem user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

22.11.2012, 13:29

clock-img

sanji

pencil-img

1583

Divne su vam mace!
Mi ćemo dobiti sad u decembru na čuvanje macu. Jedno 3-4 nedelje će biti kod nas. Mama i tata mi putuju pa će je dovesti na druženje sa mojim žabama! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

25.12.2012, 19:34

clock-img

mareboy91

pencil-img

59

Ivino mace je prelepo.. Obozavam macke.

Mare car