cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mačke

clock-img

29.12.2011, 14:23

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Jesmo ali sada je mnogo veci, ugojio se.
Jutros mm ide na posao u pola 5 i kaze ovaj nas davi misa u dvoristuuser posted image

clock-img

29.12.2011, 14:26

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I moj macan je kastriran. Ima 9kg, ko morž.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.12.2011, 14:30

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ako se kastriraju onda ne "mirisu" tako vise je li?

Ja sam toliko alergicna na svekrvinog macora da cak i kada je samo moje dete u kontaktu sa samo svekrvom i dodje kuci .. ja dobijem svrabez po licu i iskoci mi po jedna dve bubuljicice koje peku i svrbe..

UZAS.. inace na druge macke nisam primetila da imam alergiju user posted image

clock-img

29.12.2011, 14:34

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Pa da neobelezava teritoriju a i nije nervozanuser posted image
Nas je 15 oktobra(tada je kastracija izvrsena) imao 5kg sada ima bar 8

clock-img

29.12.2011, 14:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mislim da si na svekrvu alergična.user posted image Mačori moraju da se sterilišu pre nego što počnu da obeležavaju teritoriju i imaju prvo teranje. Moj je kastriran sa 7 meseci i miriše na lenor pošto spava na terasi u delu gde mi stoji prašak i omekšivač.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.12.2011, 14:38

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Nas je ima godinu dana jedno teranje ili dvauser posted image

clock-img

06.02.2012, 00:59

clock-img

Anoniman

moj svekar je nasao jedno malo mace pre 10. dana. posto je jako hladno cuvamo ga zatvorenog jer bi se napolju smrzlu. bas je malecko bilo.
ja sam hepi sto imam macence. user posted image

clock-img

07.02.2012, 23:06

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Obozavam macke i zadnju sam imala davno, prije 10-ak godina. Hocete li mi reci kako se slazu mace i bebe? Jedino mi je to problem, jer me strah kako ce to izgledati, a rado bih nabavila jedno malo mace...Stalno mislim na to...

clock-img

07.02.2012, 23:15

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.02.2012, 23:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Ni ja ih ne volim i uvek sam ih se bojala.

clock-img

08.02.2012, 00:25

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

koliko vidim, nije tvoj malac totalno beba, verujem da je već u fazi kada mu se stvari mogu objasniti...da je baš ne vuče za rep i tome slično user posted image a ako uzmete baš malo mače, nema zašto da se ne naviknu super jedno na drugog...moj sestrić je čak i odraslu mačku "prevaspitao" radi joj stvarno šta hoće, izgleda to nekad i kao mučenje, al' ona trpi...ponekad dođe i kaže "ograbao se na mačku" user posted image ali i to je sve sastavni deo suživota sa ljubimcima i ja ne mislim išta strašno...

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Obozavam macke i zadnju sam imala davno, prije 10-ak godina. Hocete li mi reci kako se slazu mace i bebe? Jedino mi je to problem, jer me strah kako ce to izgledati, a rado bih nabavila jedno malo mace...Stalno mislim na to...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

clock-img

08.02.2012, 08:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja imam dve mačke. JEdna beži od deteta, a drugase ponekad sa njim i pomazi. On ih ne gnjavi, odusevljava im se ali ih retko dira. Može se reći da se lepo slažu. Pasa se plaši, naročito onih malih džepnih koji samo skakuću.

clock-img

10.02.2012, 13:28

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Luka voli mace, kod babe i dede imaju mace pa voli da se igra, ali ja ih obozavam i htjela sam da nabavim jedno. Jos se premisljam, ne znam gdje sa mackom kad odemo u setnju, sad kad svanu dani...

clock-img

10.02.2012, 14:09

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

e to donekle razumem...ja u bgu ima komada dva i uvek imala, ali mi smo tamo u prizemlju i macke su slobodne da setaju kad i koliko hoce...opet, mnogi ljudi ih drze samo u stanu, i ako se od malena, kao macici naviknu, verujem da njima ne fali mnogo, to je vise neki moj trip da ne bih mogla da im uskratim spoljni svet...

iva, ja svakako navijam za! mnogo mislim da deca dobijaju ako odrastaju uz zivotinjce neko user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

clock-img

10.02.2012, 14:23

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mm kaze bolje da odrasta uz batu ili seku, ali za to sad nije vrijeme. user posted image Moze macka komotno da zivi u stanu, samo ne znam da li moze da ostaje sama, ne mog u i nju voditi sa nama bez na povodac user posted image user posted image user posted image Mm je za to da uzmemo psa, ali meni je to obaveza velika user posted image

clock-img

10.02.2012, 14:29

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Mozete i macku da povedete,moze ostati i u stanu samo kad malo poraste i nauci osnovne stvari user posted image
Pas kakav god da je meni nije za unutra nebitno da li je stan ili kuca.Dvoriste je za njih raj ovako se maltretira i pas i vlasnik.Po meni za decu su bolji psi od macaka koje su samostalnije i ne vole da se mnogo gnjave dok su mali psi za igranje super

clock-img

10.02.2012, 14:47

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Naravno, to je maltretiranje drzati velikog psa u stanu, ne bih to voljela. Moja sestra ima p.pinca i on je pravi pas za djecu, mada da ne skrecem sa teme. user posted image   

clock-img

10.02.2012, 14:50

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

IZVORNA PORUKA: gagi

Ja ne volim macke,ne znam zastouser posted image

Ja znam zasto ih ne volim-davno me je jedna ujelauser posted image
Nikad ih ne bih povredila ali nisam ni preterano odusevljena njima.Zato pse obozavam!

clock-img

10.02.2012, 14:53

clock-img

malapufika

pencil-img

804

Ne volim macke ,nikad i nisam ,a ne znam zasto..da je pipnem nema sanse..moji svekar i svekrva imaju 10 god.i lepa je stvarno,ocuvana,umiljata,ali ja dok sam bila u vezi sa mm nije ulazila u njegovu sobu,a po stanu sam je zaobilazila u sirokom luku.

clock-img

10.04.2012, 13:15

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sjutra stize macak. :) Jedva cekam. Kupila sam sve osim hrane. Ima li ko preporuku?

clock-img

10.04.2012, 15:35

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Mi imamo macu vec pet godina...Friskas mislim da se tako zove hrana koju kupujemo ,uzimam rinfuz opa sad mi stao mozak da li se tako zove...ima i junior varijanta za macice...inace kada to klopa obavezno uz obrok i cance vode ili mleka,posto je to suva hrana pa da ne dobije zatvor ,i nemoj stalno da jede samo to,slobodno povremeno uzeti neki parizer ili konzervu ribe itd...ako se hrani samo tom kupovnom hranom za macke mogu da dobiju kamen u bubregu ,tako nam je vet rekao...inace macore ne volim jer zapisavaju teritoriju a taj smrad ne mogu da podnesem...

clock-img

10.04.2012, 15:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Royal Canin i Hill's su najkvalitetnije hrane za macke. Imaju i posebne dijetalne granulice za mace sa zdravstvenim problemima. Macke ne piju mleko, a ima jako lepih pastetica i sosica za njih. Ne obelezavaju svi macori teritoriju, to zavisi od vremena kastracije. Moj macor nikad nije obelezavao teitoriju, kastriran je pre nego sto su hormoni poceli da rade.

clock-img

10.04.2012, 16:03

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Mislila sam na avlijanere pa i na svekrvinog macka kucu joj je par puta overio i od tada spava napolju u dvoristu...a kad izadjes u dvoriste pogotovu nekako bas u ovo vreme to je da umres na par mesta koliko smrdiuser posted image ...do sada snmo imali macaka ohoho,samo se maca macila dva puta pre nego sam je vodila na sterilizaciju a takodje mleko obozavaju a pogotovu uz granule,nisam cula da macke ne piju mlekouser posted image ..ali dobro mozda neke ne ali moje do sada sve da...i to sto pisu da ne vare mleko kako treba da ih muci stomak,cista glupost,nikada mi ni jedna macka nije imala problem te vrste...evo maca je vec stara a nikad bolesna nije bila samo sam je vodila kod veta na sterilizaciju i tada su rekli da je odlicnog zdravlja..

< Poruku je uredio Sanchy -- 10.4.2012 16:08:02 >

clock-img

10.04.2012, 16:23

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ali opet moja maca samo spava u kuci ,po ceo dan je napolju,sunca se,pentra po drvecu.lovi bube i gustere ..bas je aktivna ,mislim da i to dosta utice na zdravlje mace ..u stvari mislim da stan nije pogodan ni za jednu zivotinju osim ribicauser posted image ...

clock-img

10.04.2012, 16:26

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hills kod nas nema, ali pogledacu uskoro mozda je negdje bude...Imala sam i ja macka pa nije obiljezavao teritoriju, nije kastriran bio, mada sve zavisi(ipak je pobjegao jednog februara). On je bio naucen na pijesak-piljevinu. Sad ce se i ovaj mali, tek je napunio 5 mjeseci uciti na posip-granulirani. Sve zavisi, ne mirise nuzda ni kod macaka ni kod pasa. A imam u planu kastraciju, kad za to dodje vrijeme. Wish me luck. user posted image